Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 29 January 2008 - 12:59
Posted 29 January 2008 - 16:02
imo αυτο που κανουνε με τον danzou dld να βαλουν "πολιτικους" εχθρους σε ενα shounen ηταν σκετη αποτυχια, γιαυτο και το κοψανε....
κοψανε τι?
Posted 29 January 2008 - 17:52
mallon einai adelfikh agapiWOW SUGEE! Sakura falls for Naruto......Α ρε Naruto chicken lover!!!
Posted 29 January 2008 - 17:59
Δεν μπορω να πω..θα το δεις σε 2-3 επισοδεια..κατα τη γνωμη μου τσαμπα το ανεφερα..αλλα πιστευω οτι θα ξενερωσετε με τον εαυτο σας που περιμενατε να μαθετε οταν δειτε που καταληγει το στορυ του danzou.......και πιστεψε με, δεν ειναι ενδιαφερον..κοψανε τι?
για εξηγησε
Posted 29 January 2008 - 18:24
Strike two και αν ξαναδιαβάσω έστω και ένα spoiler σταματώ να μπαίνω εδώ προτιμώ να ζω στον κόσμο μου παρά να τρέμει το φυλλοκάρδι μου κάθε φορά που μπαίνω μη διαβάσω κάτι που δε θέλω.
Posted 29 January 2008 - 19:26
Και έτσι ο ποταμός των σπόιλερ συνεχίζεται....
Strike two και αν ξαναδιαβάσω έστω και ένα spoiler σταματώ να μπαίνω εδώ προτιμώ να ζω στον κόσμο μου παρά να τρέμει το φυλλοκάρδι μου κάθε φορά που μπαίνω μη διαβάσω κάτε που δε θέλω.
spoiler? where???wtf? χαθηκατε ρε...spoiler ειναι αυτο??
ελεος...Δεν μπορω να πω..θα το δεις σε 2-3 επισοδεια..κατα τη γνωμη μου τσαμπα το ανεφερα..αλλα πιστευω οτι θα ξενερωσετε με τον εαυτο σας που περιμενατε να μαθετε οταν δειτε που καταληγει το στορυ του danzou.......και πιστεψε με, δεν ειναι ενδιαφερον..
on:nice episode αλλα προχωραει βασανιστηκα αργαααααααααα......

WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!
Posted 29 January 2008 - 19:45
Κάτι τελευταίο: Αν μπείτε σε thread κάποιας Αμερικάνικης σειράς πχ Lost (που παρεπιπτόντως αρχίζει ξανά μεθαύριο
Posted 29 January 2008 - 19:49
ΟΧΙ. Γιατί κανένας δεν ξέρει τι θα γίνει παρακάτω και έτσι όλοι απλά σχολιάζουν το τελευταίο επεισόδειο. Μακάρι έτσι να ήταν και εδώ
Τι, εκει κανεις δε διαβαζει το μανκα?
σοζ φορ οφφτοπικ :/

Posted 29 January 2008 - 21:09
Αυτο που ειπα ουτε καν αποκαλυψα το τι εκανε ο ταδε χαρακτηρας..
Μην παραπονιεστε για ολα..
Στο κατω κατω ολα ξεθωριασαν στο 44 για τα σχεδεια του danzou.
εγω απλα εκανα ενα σχολιο και ειπα οτι απλα οι πολιτικες διαμαχες δεν ταιριαζουν σε ενα shounen σαν το Νaruto
btw δε θελω καν να ξερω τι εγραφες πριν το edit.
Posted 30 January 2008 - 01:04
Λετε τελικα να δουμε στα επομενα επισοδεια να εξιλησετε τπτ μεταξυ naruto και sakura? ολοι το ξερουμε, ολοι γελαμε για αυτο με το naruto και κατι φανηκε στο 44 ( δλδ ανοιχτα) οποτες τι λετε παιζει?
Μονο εκτιμησεις οχι αμα ξερετε απο μανγκα
Ειδατε πιο ακυριλα δε μπορουσα να σκεφτω
Posted 30 January 2008 - 03:11
Τωρα να πω και γω κατι ακυρο;;;
Ειναι μια απορια που μου εχει καρφωθει εδω και πολλες μερες:
ΣΠΟΙΛΕΡ για οσους δεν εχουν δει τα παλαια επεισοδια (1-135)
Οταν ο Τριτος Χοκαγκε έκοψε την ψυχη του Οροτσιμαρου και πηρε τα δυο χερια, συμπεραινουμε οτι δεν μπορει να ξαναχρησιμοποιησει τα χερια του σωστα; Πως γινεται λοιπον οταν καταλαμβανει το νέο σώμα, τα χερια του να ειναι ok; Δλδ υποτιθεται οτι εχει γινει η ψυχη seal,αρα πάλι τα χέρια στο νεο του σωμα δεν θα επρεπε να λειτουργουν....
ε τι λέτε;
Posted 30 January 2008 - 03:23
Ο Hokage ο 3ος δεν ηξερε για το body transfer jutsu μαλλον..Η απλα νομιζε οτι δεν χρειαζεται να ξαναγινει..αν θυμαμαι καλα τοτε ξεραμε μονο οτι ο Οροτσιμαρου ηθελε απλα να μαθει τα μυστικα του σαρινγκαν..
Κ οσο για το παραπανω,δικια μου υποθεση και οχι σποιλερ γνωμη μου ειναι οτι ο σασουκε θα καταληξει με το κοτοπουλο, και η Χινατα με τον Κιβα..
Ο ναρουτο θα πσοφησει!
Επαναλαμβανω ειναι δικη μου σκεψη και οχι σποιλερ.
btw το full release tou Distance ειναι απαισιο..βαλαν 2η φωνη κ το καταστρεψαν..Οσο για το βιντεο κλιπ....Αν ημουν η Νελ θα σας γιατρεβα...
Posted 30 January 2008 - 12:57
On topic τώρα και'γω θα ήθελα να δω Naruto με Hinata. Με τη Sakura καλό θα ήταν να μείνει φιλική αγάπη! Είδωμεν...

This topic is locked