Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#166 Authman

Authman

Anime Freak

• Members
  • 345 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2006 - 09:32

Einai alh8eia pws kapws exei alla3ei o xarakthras tou Naruto... Pantws h egw epa8a plysh egkefalou, h ta teleytaia fillers pou deixnoun mporei na pei kaneis oti exoun ena sxetiko endiaferon... (As elpisw na mhn deixnei pali ton Naruto argotera na orgwnei xwrafia, ayto htan pragmatiko shock!! :P)

#167 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2006 - 15:24

Feh... Nai afto me tin xontri eixe tromero endeiaferon mporo na po.
Kai oti o Naruto trexei eno katouraei deixnei tromeri orimotita.

LfNX0dh.png

#168 Authman

Authman

Anime Freak

• Members
  • 345 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2006 - 19:46

Milousa gia thn teleytaia filler arc. Isws einai apo tis kalyteres filler arcs pou mas exoun "taisei" toso kairo... Deite to kai san mia metabatikh periodo gia thn... wrimothta tou Naruto... (siga na mhn dw ton Naruto wrimo).

Pou einai ekeines oi 8rylikes maxes me ton 3o Hokage, ton Itachi... [spoiler:6ff845847f]8ymaste se ena poly palio epeisodio (to teleytaio pou edei3e ton Itachi) pou sto telos-telos tou epeisodiou deixnei mia organwsh pou symmetexei o Itachi kai kapoia alla kala paidia? 3erei kaneis apo ta manga ti einai ayth h organwsh kai ti rolo paizei sthn olh istoria? (i may ask for a spoiler)[/spoiler:6ff845847f]
Ύστερα από αρκετά ώριμη σκέψη (περιορισμένος ελεύθερος χρόνος κυρίως), αποφάσισα να ξεκόψω τα anime που ομολογώ πως ήταν μια ευχάριστη ενασχόληση για 3 χρόνια. Παρακαλούνται όσοι προγραμματίζουν να μου στείλουν αλυσίδες να μην το κάνουν. Επίσης δηλώνω υπεύθυνα ότι θα εκπληρώσω πλήρως τις υποχρεώσεις μου ως μέλος που συμμετείχε στις αλυσίδες του ADN, στέλνοντας κανονικά τα DVDs που έχω αυτή την στιγμή στους επόμενους...

#169 dnan

dnan

Anime Freak

• Members
  • 274 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2006 - 21:12

βαζουμε και κανα SPOILER ! :dwarf: :dry: :P

Παιδια εγω εχει δει μεχρι το 137(σε λιγο θα κατεβασω τα υπολλοιπα μεχρι 175 απο AONE που ειναι χιλιες φορες καλυτεροι απο Dattebayo) και διχνει Τζιραγια Ναρουτο και Σακουρα να εχουν αρισει το ταξιδι γαι να βρουν τον Σασκε...αυτο ειναι filler? :? :@ Εκει που αρχιζουν τα fillers γινεται στο mangaτο age jump; Στη διαρκεια ολων αυτων των 55+ filelrs τι σκατα διχνει; :P

edit: παιδια οι ταινιες ειναι Fillers; για να δω τη 2η ταινια, ως ποιο επεισοδιο πρεπει να εχω δει;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#170 Authman

Authman

Anime Freak

• Members
  • 345 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2006 - 22:20

Η ταινία η δεύτερη δεν έχει καμμία σχέση με το όλο storyline του Naruto (ούτε η πρώτη φυσικά). Περιττό να πω ότι έριξα ένα σωρό χασμουρητά στην δεύτερη ταινία καθώς θύμισε πολύ το πνεύμα των fillers που είδαμε μέχρι στιγμής (anyway δική μου γνώμη).
Τα επεισόδια που βλέπεις, νομίζω ότι δεν είναι fillers. Το storyline που βλέπεις τώρα είναι το original μέχρι να ολοκληρωθεί η "μεγάλη" μάχη, δεν σου λέω με ποιους (θα γράφεις spoiler πάλι!), θα καταλάβεις ποια είναι...
Όσο για την AONE που λες έχεις απόλυτο δίκιο... Αποφάσισα να κατεβάσω από την αρχή όλα τα Naruto από ΑΟΝΕ και να τα ξαναδώ φυσικά από την αρχή ένα-ένα... (Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως!!!)
[Να πάρει, δεν μπορώ να βάλω πολυτονικό σύστημα εδώ... (δείτε το post μου στο "χασάπη...γράμματα!)] 8D :greece: 8D
Ύστερα από αρκετά ώριμη σκέψη (περιορισμένος ελεύθερος χρόνος κυρίως), αποφάσισα να ξεκόψω τα anime που ομολογώ πως ήταν μια ευχάριστη ενασχόληση για 3 χρόνια. Παρακαλούνται όσοι προγραμματίζουν να μου στείλουν αλυσίδες να μην το κάνουν. Επίσης δηλώνω υπεύθυνα ότι θα εκπληρώσω πλήρως τις υποχρεώσεις μου ως μέλος που συμμετείχε στις αλυσίδες του ADN, στέλνοντας κανονικά τα DVDs που έχω αυτή την στιγμή στους επόμενους...

#171 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2006 - 16:28

Βλεπω Authman πολυ δυναμικα μπηκες nice........... Εμενα προσωπικα τα filler
μου αρεσαν...
I put up my headphones and listen to the deftones

#172 Authman

Authman

Anime Freak

• Members
  • 345 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2006 - 16:49

Ασχολούμαι αρκετό καιρό με anime και διακίνηση anime. Μέχρι και στον Καναδά έχω στείλει συνημμένα πακετάκια με DVDs... Απλά έμαθα πριν 4 μέρες για την ύπαρξη του forum αυτού και έπαθα πλάκα, γι 'αυτό μπήκα έτσι δυναμικά όπως λες :happy2: :happy2: :happy2:

#173 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2006 - 17:00

Bασικα μπορει και να συναντηθουμε θα ερθω Κατερινη η μητερα μου απο εκει ειναι :bleh:
Είμαι :offtopic:

#174 Authman

Authman

Anime Freak

• Members
  • 345 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2006 - 17:10

Καλή φάση, ωραία. Μόνο που τον Αύγουστο θα είμαι στην Λεπτοκαρυά. Αν έρθεις πιο νωρίς Κατερίνη είμαι μέσα... (εκτός θέματος too!)

#175 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2006 - 17:11

Καλή φάση, ωραία. Μόνο που τον Αύγουστο θα είμαι στην Λεπτοκαρυά. Αν έρθεις πιο νωρίς Κατερίνη είμαι μέσα... (εκτός θέματος too!)

Απο εκεινο το χωριο ειναι η μητερα μου :D αμα εχεις msn pm me

#176 dnan

dnan

Anime Freak

• Members
  • 274 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2006 - 13:49

εγω συστησα αυτο το site στον authman. :happy2:

authman, αν εννοεις τη μαχη naruto-sasuke στον καταραχτη την εχω δει...αφου ειμαι στο 137 επεισοδιο λεμε! :happy2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#177 Authman

Authman

Anime Freak

• Members
  • 345 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2006 - 14:24

Νόμιζα ήταν σε πιο παλιό επεισόδιο... Δυστυχώς όλα από εκεί και μετά είναι fillers... :mad2: :mad2: :mad2:

#178 dnan

dnan

Anime Freak

• Members
  • 274 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2006 - 15:26

Νόμιζα ήταν σε πιο παλιό επεισόδιο... Δυστυχώς όλα από εκεί και μετά είναι fillers... :mad2: :mad2: :mad2:

δηλαδη απ'αυτο το 137 επεισοδιο και επειτα, οi Naruto, Sakura και Jirayia ψαχνουν να βρουν το χωριο της μουσικης?(δε θυμαμαι πως λγετε, θυμαμαι μονο οτι στο headprotector τους εχουν μια νοτα)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#179 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2006 - 17:28

δηλαδη απ'αυτο το 137 επεισοδιο και επειτα, οi Naruto, Sakura και Jirayia ψαχνουν να βρουν το χωριο της μουσικης?(δε θυμαμαι πως λγετε, θυμαμαι μονο οτι στο headprotector τους εχουν μια νοτα)

[spoiler:013c206183]Όχι ρε, αυτό γίνεται για λίγα επεισόδεια....από κει και πέρα στα fillers συμβαίνουν διάφορα πράγματα....γενικά ότι μαλακία μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους... :x: [/spoiler:013c206183]

Πάντως ελπίζω να επαληθευτεί η φήμη ότι τα fillers θα τελειώσουν στο 197... :dwarf:
1

#180 Salvation

Salvation

Ultraman

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2006 - 20:14

Feh... Nai afto me tin xontri eixe tromero endeiaferon mporo na po.
Kai oti o Naruto trexei eno katouraei deixnei tromeri orimotita.

Den milame gia oliki allagi char eleos..Sta episode 187-190 anefera( o Naruto omigi ipoxwrei gia to simferon tis omadas k oxi maxi mexri esxatwn giati ''this is my way of ninja""xaxa
Giati ontws sto episodeio 191 opws proanaferane Naruto is Naruto :P.

p.s Meta ta fillers logika akolouthei Kakashi gaiden(Prosopiki apopsi)
How you put a signature_ ? Ο_ο