Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#1906 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2008 - 20:01

to συγκεκριμενο επισοδειο ειχε πολυ καλυτερο ρυθμο απο τα προηγουμενα.Και στο μανγκα αυτα εδειξε.Δεν ηταν τοσο αργο

#1907 Aldarion

Aldarion

Anime Fan

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2008 - 20:43

Δοκιμάστε και από τους zomgsubs. Εχουν αρχίσει και αυτοί το subbing του naruto από το shippuuden 43 και μετά. Αν και η ποιότητα τους δεν συγκρίνεται με των dattebayo αν και είναι πιο γρήγοροι.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1908 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2008 - 21:46

Spoiler:

4 real? Γιατι μπερδευτηκα τωρα...:hmmm: (αν κανεις πλακα η οχι)(αν δε κανει πλακα ειναι μανγκα σποιλερ)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1909 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2008 - 22:11

ασχετα με το αν ειπαν να μην δινουμε σποιλερ σαυτο το θρεντ, οτι ειναι στο επιμαχο wrap ειναι αληθινο, οποτε μην το κοιτατε αν δε θελετε να μαθετε...
χεχε επισης σας λεω απο τωρα οτι αυτη τη στιγμη ζωγραφιζω καινουριο εργο...( αυτο θα ειναι καλυτερο απο το αλλο)
Signature Removed

#1910 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2008 - 22:22

προσπάθησα να κρατηθώ και να μην αρχίσω το manga αλλα δεν πάει αλλο....
αντε να δίξουν τα επισόδεια με τον hidan (αργουν πολυ?) και μετά θα αρχίσω το manga δεν γίνεται αυτη η κατάσταση......
:roar::mador2::cry5::bike::fromabove:
Δημοσιευμένη  εικόνα
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#1911 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2008 - 22:37

προσπάθησα να κρατηθώ και να μην αρχίσω το manga αλλα δεν πάει αλλο....
αντε να δίξουν τα επισόδεια με τον hidan (αργουν πολυ?) και μετά θα αρχίσω το manga δεν γίνεται αυτη η κατάσταση......
:roar::mador2::cry5::bike::fromabove:

Πιστεύω θέλει ακόμα 10-12 επεισόδια πάνω κάτω.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1912 Tsouf

Tsouf

Just Wandering ..

• Members
  • 78 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2008 - 00:34

4 real? Γιατι μπερδευτηκα τωρα...:hmmm: (αν κανεις πλακα η οχι)(αν δε κανει πλακα ειναι μανγκα σποιλερ)

real real ... ^^ οντως ειναι μανγκα spoiler ... και δεν ειχερα οτι δεν μπορουμε να σποιλαρουμε εδω ... ε για αυτο το εβαλα οποις θελει το ανοιγει ενω αλλιως οχι ^^
Hidan einai CHEAT ...ποσο γαματος μπορει να ειναι
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#1913 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2008 - 00:54

εμ για αυτο θελω να τον δω στο ανιμε.......
πο πιος αντέχει αλλα 12 επεισοδια......
που σιγα μην ειναι 12 καμια 32 ακομη θα ειναι....:nosey::emptyonexg1:
Δημοσιευμένη  εικόνα
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#1914 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2008 - 01:01

ελατε τωρα σιγα, υπομονη εως το 2015 θα το τελειωσουμε το naruto.....

καλο επισοδειο ηταν ουτε απ'τα βαρετα ουτε βεβαια κανα exciting episode. Και ο Naruto φυσικα στον κοσμο του

#1915 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2008 - 02:07

Εμένα πάντως μου άρεσε το επεισόδιο. Δεν ήταν κάτι φοβερό μεν, αλλά ντάξει θέλει και λίγο μπλα μπλα που και που. Όσο για το animation, δεν με χάλασε να πω την αλήθεια. Πάντως γενικά πιστεύω πως η ιστορία είναι αρκετά πιο ενδιαφέρουσα από ότι ήταν στο πρώτο arc.

Υ.Γ. Ρε παιδιά, όταν βάζετε spoilers από το manga, προειδοποιείτε τουλάχιστον ότι είναι από εκεί :if::cry5:
phmava.php

#1916 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2008 - 02:08

Υ.Γ. Ρε παιδιά, όταν βάζετε spoilers από το manga, προειδοποιείτε τουλάχιστον ότι είναι από εκεί :if::cry5:

x1
τρωμε και major spoilers οχι τιποτα αλλο

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1917 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2008 - 11:47

o hidan eiναι cheat και γω θελω να τον δω αλλα θελει λιγο ακομα .και μεχρι να τελειωσει η ολη ιστορια με αυτον και ton kakuzu θελει ασε καλυτερα .Αρχισε το μανγκα και ακουγα σποιλερ απο παντου οποτε δεν αντεξα.Ειναι αρκετα πωρωτικο απλα οι μαχες δε συγκρινονται με του ανιμε.

#1918 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2008 - 12:15

ρε παιδια ειπαμε οχι στο ανιμε για το μανγκα για το θεο. Τωρα πεταξες μονο 2 ονοματα αλλα ρε συ εγω δε θελω να τα ξερω. Οταν εμφανιστουν στο ανιμε με το καλο θα τους μαθω. Μη το χαλατε για τους υπολοιπους.

Και οπως ειπανε και αλλοι αμα δε μπορειτε και πρεπει να πειτε σποιλερ απο το μανγκα, βαλτε το σε σποιλερ αλλα πειτε οτι ειναι και σποιλερ απο το μανγκα για να το ξερουμε. Τα 3/4 των σποιλερ στο φορουμ ειναι αστεια, μονο το 1/4 ειναι πραγματικα σποιλερς, οποτε τι παταμε και εμεις.

#1919 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2008 - 13:33

Εμένα πάντως μου άρεσε το επεισόδιο. Δεν ήταν κάτι φοβερό μεν, αλλά ντάξει θέλει και λίγο μπλα μπλα που και που. Όσο για το animation, δεν με χάλασε να πω την αλήθεια. Πάντως γενικά πιστεύω πως η ιστορία είναι αρκετά πιο ενδιαφέρουσα από ότι ήταν στο πρώτο arc.

Άμα αυτό το μπλα μπλα δεν είχε την χειρότερη ποιότητα animation και σχεδίων που υπάρχει σε on-going αυτή τη στιγμή θα μου άρεσε τρελά :emptyonexg1:

x2000 για τα spoilers πλιζ νόου μόρ O.o

#1920 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2008 - 18:40

'Οντως παιδιά αυτή τη βδομάδα το ξεσκίσατε στα σπόιλερς! Γίνεται σε αυτό το φόρουμ έστω να προσποιηθείτε ότι δεν υπάρχει το manga και ότι το τελευταίο πράγμα που έγινε στο naruto είναι το τελευταίο επεισόδειο και από κει και πέρα όλοι έχουμε μαύρα μεσάνυχτα; Δε θέλω να διαβάζω ούτε για την μελλοντική εκπαίδευση του Naruto ούτε για ποιούς θα συναντήσει ούτε πότε θα φτάσει το manga! Αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση εγώ δεν ξαναμπαίνω!:erk:

Όσο για το επεισόδειο εμένα μια χαρά μου φάνηκε.