Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#1726 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2007 - 23:58

A aυτη η δευτερη ειναι?

Για το Σιπουντεν,ναι. Υπαρχουν ακομα 3 οπου ειναι στο πρωτο μερος της σειρας.

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1727 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2007 - 01:15

nai τις πρωτες τις ξερω

#1728 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2007 - 14:06

Λοιπόν μιας και λέγαμε για το soundtrack, αυτές τις μέρες βγήκε το πρώτο shippuuden OST. Πάντως ως OST μου έκανε καλύτερη εντύπωση από όταν το ακούγα στην σειρά... Ίσως να ναι ιδέα μου, αλλά και ίσως να μην το χρησιμοποιούν και τόσο σωστά, δεν ξέρω :hmmm:

Από κάποιο σημείο και μετά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις αν ακούς το ίδιο τραγούδι ή άλλαξε.Πολύ πανομοιότυπα τα τραγούδια.Κανένα δεν ξεχωρίζει.

Και τα μόνα δυνατά κομμάτια που άκουσα που θα μπορούσαν να παίξουν σε καμιά μάχη μπας και ανατριχιάσουμε είναι το 25 - Kenkonitteki 26 - Keisei Gyakuten και το 09 - Ikari

Από ότι φαίνεται τα soundtrack της πρώτης σεζόν είναι ανυπέρβλητα.Είχαν τραγούδι για οποιαδήποτε "κατάσταση"
Να δούμε αν θα βγάλουν στο μέλλον κανένα theme για τους χαρακτήρες.

Δημοσιευμένη  εικόνα

.::My Cartoon List::.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#1729 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2007 - 14:20

Από κάποιο σημείο και μετά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις αν ακούς το ίδιο τραγούδι ή άλλαξε.Πολύ πανομοιότυπα τα τραγούδια.Κανένα δεν ξεχωρίζει.

Σε αυτό έχεις δίκιο, βασικά. Μου θυμίζει περισσότερο OST από hollywoodιανές ταινίες που από ότι έχω παρατηρήσει συμβαίνει να είναι αρκετά μονότονα ως συνήθως. Αν και αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι ωραία κατ' ανάγκη, όταν τα ακούς μέσα στην ταινία σου δίνεται διαφορετική αίσθηση.

Τέλος πάντων, η μουσική είναι το λιγότερο που με ενοχλεί στην νέα σειρά. Η σαπίλα των fillers ακόμα δεν έχει φύγει :uhh:
phmava.php

#1730 Κagouras

Κagouras

monkey d. loufas

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2007 - 20:24

λιγο εως πολυ ορχηστρικο μου φαινεται το ost του shippuuden.λες και βαλανε τον Harry Gregson Williams να το συνθεσει.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Πρωιν kakashi_sensei

#1731 zisis

zisis

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2007 - 20:49

Σημερα ειδα το 40-41.
Μετα απο μια βδομαδα αναμονης,μπορω να πω οτι αξιζε.
Αλλα παλι το εκοψαν σε καλο σημειο!
Και μολις βλεπω οτι το απομενο επεισοδιο ειναι στις 10/1,δεν αντεξα και
αρχισα να διαβαζω το manga.
Το ειχα τοσο καιρο αλλα δεν ανοιγα καν τον φακελο!
Ενα πραγμα θα πω.Στα επομενα 30 τουλαχιστον τευχη,το ενδιαφερον παραμενει αμειωτο!Γινονται πραγματα κα θαυματα!

Ερωτηση:Ο Naruto 2,5 χρονια προπονησης,δεν εχει μαθει κανενα καινουριο ninjitsu;Εκτος απο το καινουριο rasengan που εδειξε σε καποια φαση.
Ολο την μορφη του kyuubi παιρνει!Αν και σε καποια φαση,αργοτερα,κατι του λεει ο Yamato και μαλλον θα αρχισει να χρησιμοποιει ninjitsu.Τουλαχιστον αυτο ελπιζω να γινει!

#1732 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2007 - 21:12

Ερωτηση:Ο Naruto 2,5 χρονια προπονησης,δεν εχει μαθει κανενα καινουριο ninjitsu;Εκτος απο το καινουριο rasengan που εδειξε σε καποια φαση.
Ολο την μορφη του kyuubi παιρνει!Αν και σε καποια φαση,αργοτερα,κατι του λεει ο Yamato και μαλλον θα αρχισει να χρησιμοποιει ninjitsu.Τουλαχιστον αυτο ελπιζω να γινει!

Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ... Γενικά πιστεύω έχει χαθεί κάπως το παλιό καλό style μάχης που βασίζονταν σε στρατηγική, infiltration κλπ. Ειδικά ο Naruto δεν το συζητάμε, πλέον η "υψηλού επιπέδου τεχνικές" του, είναι brute(kyuubi) force :emptyonexg1:
phmava.php

#1733 SakuSuki

SakuSuki

rabid fangirl

• Members
  • 117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2007 - 00:13

:emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1:

Δεν μου άρεσε το επεισόδιο, στο μισό κοιτούσαν τον Naruto και "θαύμαζαν" την δύναμή του. . .και εκεί που άρχισε η καλή η μάχη τελείωσε. . .
αν είναι δυνατόν. . .:erk:
αντε τώρα να περιμένουμε δύο εβδομάδες. . .:oo:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1734 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2007 - 01:07

Εχει μαθει καινουριες τεχνικες..........(wind element user)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1735 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2007 - 03:16

Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ... Γενικά πιστεύω έχει χαθεί κάπως το παλιό καλό style μάχης που βασίζονταν σε στρατηγική, infiltration κλπ. Ειδικά ο Naruto δεν το συζητάμε, πλέον η "υψηλού επιπέδου τεχνικές" του, είναι brute(kyuubi) force :emptyonexg1:

Έχει τέτοιες μάχες μελλοντικά.Απλά λίγη υπομονή κάντε.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1736 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2007 - 15:17

Top 10 from last week τηλεθεαση ανιμε Japan

1. Sazae-san - 14.7
2. Chibi Maruko-chan - 13.7
3. Detective Conan - 9.5
4. GeGeGe no Kitaro - 9.1
5. One Piece - 8.9
6. Pokemon DP - 8.1
7. Naruto Shippuuden - 7.2
8. Yes! Pretty Cure 5 - 6.2
9. Gundum 00 - 5.7
10. noitaminA - 5.2

#1737 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2007 - 14:56

Εμενα μ αρεσε παρα πολυ το νεο επεισοδιο!! αν και το σταματησε σε πολυ καλο σημειο.. ειναι αληθεια οτι εδειξαν μπλιτς αυτη τη βδομαδα? προσπαθω να μπω dattebayo και δε μπαινει :( Anyway κακασι δεν περιμενα να ειναι τοσο χαμηλα το Ναρουτο
I put up my headphones and listen to the deftones

#1738 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2007 - 15:18

Χωρίς να έχω δει άλλα επεισόδια shippuuden (διαβάζω το manga), είδα το 40-41.
Aυτό που έδειξαν σε 40 λεπτά μπορούσε να χωρέσει άνετα σε 10.

Καιρό είχα να βαρεθώ τόσo από anime...

#1739 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2007 - 16:48

Χωρίς να έχω δει άλλα επεισόδια shippuuden (διαβάζω το manga), είδα το 40-41.
Aυτό που έδειξαν σε 40 λεπτά μπορούσε να χωρέσει άνετα σε 10.

Καιρό είχα να βαρεθώ τόσo από anime...

naruto > you.

#1740 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2007 - 18:24

Ε βλεπω σημερα το πρωι mega και λεει οτι οι ιμο πηραν το στυλ τους απο τα
ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ σχεδια και εδειχνε εικονες απο το ΝΑΡΟΥΤΟ οχιιιιιιιιιιιι....
Μας βγαλαν το σασουκε ιμο:terror2::terror2::terror2::deadga6::fromabove::deadga6::fromabove::fromabove: