A aυτη η δευτερη ειναι?
Για το Σιπουντεν,ναι. Υπαρχουν ακομα 3 οπου ειναι στο πρωτο μερος της σειρας.
Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2007 - 23:58
A aυτη η δευτερη ειναι?

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2007 - 01:15
Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2007 - 14:06
Από κάποιο σημείο και μετά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις αν ακούς το ίδιο τραγούδι ή άλλαξε.Πολύ πανομοιότυπα τα τραγούδια.Κανένα δεν ξεχωρίζει.Λοιπόν μιας και λέγαμε για το soundtrack, αυτές τις μέρες βγήκε το πρώτο shippuuden OST. Πάντως ως OST μου έκανε καλύτερη εντύπωση από όταν το ακούγα στην σειρά... Ίσως να ναι ιδέα μου, αλλά και ίσως να μην το χρησιμοποιούν και τόσο σωστά, δεν ξέρω

.::My Cartoon List::.

BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2007 - 14:20
Σε αυτό έχεις δίκιο, βασικά. Μου θυμίζει περισσότερο OST από hollywoodιανές ταινίες που από ότι έχω παρατηρήσει συμβαίνει να είναι αρκετά μονότονα ως συνήθως. Αν και αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι ωραία κατ' ανάγκη, όταν τα ακούς μέσα στην ταινία σου δίνεται διαφορετική αίσθηση.Από κάποιο σημείο και μετά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις αν ακούς το ίδιο τραγούδι ή άλλαξε.Πολύ πανομοιότυπα τα τραγούδια.Κανένα δεν ξεχωρίζει.
Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2007 - 20:49
Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2007 - 21:12
Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ... Γενικά πιστεύω έχει χαθεί κάπως το παλιό καλό style μάχης που βασίζονταν σε στρατηγική, infiltration κλπ. Ειδικά ο Naruto δεν το συζητάμε, πλέον η "υψηλού επιπέδου τεχνικές" του, είναι brute(kyuubi) forceΕρωτηση:Ο Naruto 2,5 χρονια προπονησης,δεν εχει μαθει κανενα καινουριο ninjitsu;Εκτος απο το καινουριο rasengan που εδειξε σε καποια φαση.
Ολο την μορφη του kyuubi παιρνει!Αν και σε καποια φαση,αργοτερα,κατι του λεει ο Yamato και μαλλον θα αρχισει να χρησιμοποιει ninjitsu.Τουλαχιστον αυτο ελπιζω να γινει!
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2007 - 00:13
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2007 - 03:16
Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ... Γενικά πιστεύω έχει χαθεί κάπως το παλιό καλό style μάχης που βασίζονταν σε στρατηγική, infiltration κλπ. Ειδικά ο Naruto δεν το συζητάμε, πλέον η "υψηλού επιπέδου τεχνικές" του, είναι brute(kyuubi) force

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2007 - 15:17
Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2007 - 14:56
Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2007 - 15:18
Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2007 - 16:48
Χωρίς να έχω δει άλλα επεισόδια shippuuden (διαβάζω το manga), είδα το 40-41.
Aυτό που έδειξαν σε 40 λεπτά μπορούσε να χωρέσει άνετα σε 10.
Καιρό είχα να βαρεθώ τόσo από anime...
Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2007 - 18:24