Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#1561 Aldarion

Aldarion

Anime Fan

• Members
  • 157 posts

Posted 30 November 2007 - 20:26

Γι'αυτό άλλαξε ράφτη;

Πριν:

Spoiler:

Μετά:
Spoiler:

:hahaha:

Spoiler:

Λογικό αυτό που είπες αλλά τότε σημαίνει ότι όλους τους ξέσκισε κάποιος γιατί όλοι έχουν αλλάξει ρούχα...
Posted Image

#1562 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 30 November 2007 - 20:36

Spoiler:

Tέσπα ελπίσω αυτή η συζήτηση να λήξει γιατί δε θέλω να νευριάσω βραδιάτικα!

#1563 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 30 November 2007 - 21:05

o naruto φοράει το ίδιο παντελόνι ΑΚΟΜΑ??? οΟ μα γιαυτό είναι έτσι κοντό??

#1564 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 30 November 2007 - 21:27

Sorry αλλά δε μπορώ να κρατηθώ.Και ο Itou όλες τις ξέσκισε στο School Days αλλά οι περισσότεροι λένε ότι είναι για τα μπάζα σαν χαρακτήρας.

:respect::respect::respect:

χολ της φημης τωρα!!

#1565 TOS

TOS

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 30 November 2007 - 23:03

Μήπως έχει ακούσει τίποτα κανείς σχετικά με Naruto στην Ελληνική tv ? Ανυπομονώ !!
Να φανταστείτε και μόνο την καταπληκτική μεταγλώτιση που θα γίνει και τα ονόματα απο τις τεχνικές σε Ελληνική μετάφραση : Υπερκλονισμός, Ανεμοστροβιλική μπάλα, κτλ...

#1566 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 30 November 2007 - 23:10

Μήπως έχει ακούσει τίποτα κανείς σχετικά με Naruto στην Ελληνική tv ? Ανυπομονώ !!
Να φανταστείτε και μόνο την καταπληκτική μεταγλώτιση που θα γίνει και τα ονόματα απο τις τεχνικές σε Ελληνική μετάφραση : Υπερκλονισμός, Ανεμοστροβιλική μπάλα, κτλ...

Θα μας κουφάνεις βραδιάτικα!:erk: Τίποτα δεν περιμένω από το Σταρ!

#1567 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 30 November 2007 - 23:17

Μπα δεν έχει ακουστεί τίποτα αλλά θα ήταν τρελή φάση :hahaha:

Ωραίο και το one-hour special, πολύ γέλιο, καλά, του την είπε άγρια όμως ο Sai του Naruto για την ζωγραφιά xD εγώ τον πάω με χίλια :fromabove:

άντε να δούμε και το επόμενο (ο τύπος μάλλον είναι ο Kabuto αλλά αν είναι ο Sasuke θα κάνω party :wooi2:)

#1568 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 30 November 2007 - 23:29

Σιγά μην είναι ο sasuke! Που να τον βρει τον sasuke o sasori?Kαι εμένα μου αρέσει ο sai που ζωγραφίζει!Το μόνο που μου τη δίνει που λέει ότι δεν έχει αισθήματα μάλλον θα το εξηγήσει μετά! καλά μπορείται να τους φανταστείτε να μιλάνε ελληνικά?:terror2:

#1569 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 30 November 2007 - 23:45

καλά μπορείται να τους φανταστείτε να μιλάνε ελληνικά?:terror2:

>>ναι θα είναι χειρότερο από ότι φανταζόμαστε....:nosey:

#1570 Aldarion

Aldarion

Anime Fan

• Members
  • 157 posts

Posted 01 December 2007 - 00:02

Δεν θέλω να κάνω άσχημες σκέψεις... Τουλάχιστον άμα γίνει κάτι (που δεν το βλέπω), να γίνει όπως έγινε το FMA το οποίο αν και δεν το είδα μου είπαν ότι έγινε πολύ καλή δουλειά.
Posted Image

#1571 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 01 December 2007 - 00:08

Είναι που έιναι όπως είναι ( τι είπα : | ) το Σιπούντεν, πόσο χειρότερο μπορεί να γίνει.:borednn9::terror2:

HnH5aB0.jpg

#1572 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 01 December 2007 - 00:15

Είναι που έιναι όπως είναι ( τι είπα : | ) το Σιπούντεν, πόσο χειρότερο μπορεί να γίνει.:borednn9::terror2:

Γιατί το λες αυτό? Τι έχει το shippuuden? Tέλειο είναι πιο ωραίο και από το πρώτο κύκλο!
Ερώτηση: Η ιστορία δηλαδή το manga που έχει το πρώτο ending του*shippuuden από που είναι?

#1573 AquaLayzeR

AquaLayzeR

• Members
  • 239 posts

Posted 01 December 2007 - 00:18

Συμφωνώ, άσε που θα ήταν και δύσκολο στην μεταγλώτηση.

#1574 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 01 December 2007 - 00:21

Συμφωνώ, άσε που θα ήταν και δύσκολο στην μεταγλώτηση.

Γιατί? Τα άλλα πως τα μεταγλώτισαν!

#1575 Aldarion

Aldarion

Anime Fan

• Members
  • 157 posts

Posted 01 December 2007 - 00:34

Γιατί? Τα άλλα πως τα μεταγλώτισαν!

Οτι τα μεταγλώτισαν τα μεταγλώτισαν. Το θέμα είναι ότι το 99.9% που έχει μεταγλωτιστεί είναι τελείως gtp (το 0.01% είναι μήπως μου διαφεύγει κανένα)
Posted Image