Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2007 - 18:15
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2007 - 18:53
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2007 - 19:08
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2007 - 19:33
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2007 - 19:47
Aνάσταση! Να δούμε καμία μάχη σαν της sakuras με τον sasori! Η ΜΑΧΗ! Η sakura ήταν θεά και τα έσπαγε! Ειρωνία βέβαια γιατί ο πρώτος από τους akatsuki να πεθάνει από τη sakura και όχι από τον naruto ή από τον gaara!
Tεσπα λίγα επισόδεια μένουν για να αρχίσει το καλό!
Λογικό ήταν να μην είναι αυτός που θα νικούσε τον πρώτο akatsuki ο gaara γιατί έπαιζε το ρόλο του ομήρου, βέβαια δεν ξέρεις αν μας γίνει κανα ξαφνικό και εμφανιστεί για να βοηθήσει το naruto ή κάποιον από τη Konoha, όχι τπτ για να δούμε και πως θα έχουν εξελιχτεί οι δυνάμεις του.
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2007 - 20:02
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2007 - 20:14
όμως λόγο αυτού κάπως δύσκολο το να φύγει από το χωριό.
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2007 - 11:47
Όχι δεν είναι η ίδια τεχνική Sharingan. Εκείνο ήταν το Amaterasu (που σημαίνει Θεά του Ήλιου) μια τεχνική που βγάζει αυτήν την μαύρη φλόγα που είδες. Το εξηγεί άλλωστε με περισσότερες λεπτομέρειες ο Jiraiya σε εκείνο το επεισόδιο.
Η τεχνική του Kakashi είναι τελείως διαφορετική διαφορετική αλλά βασίζεται κι αυτή στο Mangekyou Sharingan.
Τώρα όσον αφορά την ζωή του Orochimaru δεν θα ήταν άσχημο να μάθουμε, αλλά θα προτιμούσα να μάθουμε για τον 4ο. Εδώ πλάκα πλάκα ακόμα δεν έχει βγει το Kakashi Gaiden, αλλά τέλος πάντων...
Για εκείνο που είχε πει ο Orochimaru μήπως λες αφού του κατέστρεψε τα χέρια; Τότε προφανώς θα εννοούσε αυτό (αν έλεγες το επεισόδιο θα ταν καλύτερα). Διαφορετικά αν μιλάμε για πριν την εισβολή στην Konoha τότε ναι μάλλον ήθελε να πάρει εκδίκηση που δεν τον έκανε Hokage και δεν τον άφησε να συνεχίσει τα πειράματά του.
Όσο για τον Kabuto δεν ξέρω ποτέ δεν μου άρεζε οπότε δεν θα ήθελα να μάθω για την ζωή του.
Sorry Που αργησα να σου απαντησω.Λεω για το επεισόδιο που εινα νομιζω το 126-127 που δειχνει φλασμπακς του Κιμιμαρο με τον Οροτσιμαρου που σκοτωνουν τον 4ο Καζεκαγκε και βλεπουμε και την αρρωστια του....Λοιπον σε ενα απο αυτα τα φλασμπακς βλεπουμε το τριο Οροτσιμαρου-Καμπουτο-Κιμιμαρο να ατενιζουν την Κονοχα (προφανως λιγο πριν την εισβολη) και ο Οροτσιμαρου να λεει ''You will pay for this ,Third''.Εμενα αυτη η φραση με εβαλε σε αρκετες σκεψεις μιας και οταν πολεμαει με τον Τριτο ο Ορο,ο πρωτος του λεει ''Ξερω οτι δεν το κανεις από μίσος επειδη δεν σε εκανα Χοκαγκε'' ?! I mean what the fuck??? Βεβαια μπορει να μην σημαινει τπτ αλλα ποτε δεν ξερει κανεις.
Οσον αφορα το ανιμε να προσθεσω και εγω οτι το βλεπω για την τρομερη πλοκη του.Πιστέψτε με εαν οποιαδήποτε ταινία,ανιμε,σειρα δεν εχει καλο σεναριο συνήθως δεν έχει και επιτυχια....Και δευτερον επειδη δεν εχει ξυλο του κιλου οπως πολλα ανιμε.Οι μαχες ειναι φοβερα εξυπνες και σκηνοθετημενες.Αλλα οπως ειπε και ενα παιδι πιο πανω το δυνατο σημειο του ειναι οι χαρακτηρες.Πραγματικα ακομα ψαχνω να βρω χαρακτρα που να μην μου αρεσει ειτε ειναι καλός είτε είναι κακός.
Να πω οτι τα επεισοδια 34-35 ηταν κορυφαία και ειναι και τρανη αποδειξη οτι το Naruto και χωριε ξυλο ειναι ακρως ενδιαφερον.
υ.γ.Μα καλα τι βρισιδι ηταν αυτο που έπεσε.Dickless pantywaist, omg the ultimate insult.Αυτος ο Sai εκεί που τον αντιπαθούσα τωρα τον παω με τα χιλια!
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2007 - 17:17
Μα πραγματικά, δεν είναι γαμάτο να υπάρχουν γαμάουα χαρακτήρες;
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2007 - 21:23
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2007 - 21:42
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2007 - 21:54
Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ το Naruto: Shippuden the Movie??
Δεν έχει γίνει funsub ακόμα γιατί όσοι είναι να τη βγάλουν περιμένουν το dvd για να έχει καλή ανάλυση... Αφού η ταινία βγήκε στους κινηματογράφους τον Αύγουστο λογικά τη funsub έκδοση θα την έχουμε γύρω στο Φεβρουάριο (τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ)
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2007 - 22:38
Σήμερα παίζεται οπότε αύριο το πρωι θα κατέβει από DB...
Thanks! Συνήθως Πέμπτη βγαίνει γι'αυτό ρώτησα! Πιστεύω, τι πιστεύω δηλαδή το ξέρω, ότι θα είναι πολύ καλό επεισίδιο! Και τόσο αργά θα βγει το shippuuden moie? Αδικία!

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο