για το senseless ξυλο δεν το βλεπεις το Naruto?i hate mission preparation episodes!!!
γι'αυτο
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 21:02
για το senseless ξυλο δεν το βλεπεις το Naruto?i hate mission preparation episodes!!!
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 21:08

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 22:45
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 23:00
Tη ποια?Θέλω εδώ και τώρα να μου πει ποιος το βλέπει για την απίστευτη και τρομερή πλοκή του και την τόσο πρωτότυπη ιστορία του!
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 23:48
Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2007 - 00:09
Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2007 - 00:32
Θέλω εδώ και τώρα να μου πει ποιος το βλέπει για την απίστευτη και τρομερή πλοκή του και την τόσο πρωτότυπη ιστορία του!
Ας σας θυμίσω ότι τα σχόλια (ιδιαίτερα κατά την περίοδο των fillers αλλά και αργότερα) για το Naruto σε όλους τους τομείς του ήταν στο καλύτερο θάψιμο 3 feet under!
Τώρα που δείχνει να ανακάμπτει και στο σχέδιο και από ότι ακούω έρχονται καλύτερες μάχες θέλω να τις δω σύντομα, so skip training/preparation!!!
senseless ξυλο FTW!
Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2007 - 00:45
Na σου πω την αληθεια το βλεπω για την πρωτοτυπη πλοκη του.Ειναι παρα πολυ καλο το σεναριο δεν εχει μονο ξυλο
Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2007 - 13:46
Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2007 - 14:35

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2007 - 15:14
Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2007 - 19:52
hinata ftw xDΕμένα, δεν ξέρω γιατί, δεν μου αρέσει το animation στα τελευταία επεισόδια!
Όσο αφορά στη συζήτηση στην προηγούμενη σελίδα, διαβάζω και εγώ το manga και η γνώμη μου παραμένει η ίδια για Sai & Sakura...
Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα kosmasT ότι Hinata rules!
εμενα δεν μου αρεσει τοσο πολυΩραίο ήταν το 35. Μου αρέσει όταν δίνουν βάση και σε επισόδεια που έχουν ένα μικρό ποσοστό πλοκής και όχι ακατάπαυστη μάχη. Και το επόμενο φαίνεται να είναι εξίσου καλοφτιαγμένο από το preview.

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2007 - 20:01
Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2007 - 21:27
Έχουν πει ότι σε επεισόδια που δεν είναι πολύ απαιτητικά (πχ δεν έχουν πολύ κίνηση κλπ) γίνεται καλύτερη συμπίεση και αρκεί μικρότερο αρχείο. Άμα προσέξεις έχει αρκετά παλιότερα επεισόδια που έχουν αυτό το μέγεθος.Παρατηρήσατε ότι ήταν μόνο 143mb??Γιατί τέτοια πτώση (30mb) στην ποιότητα?
Κοίτα μπορεί να μην έχει τρομερή πλοκή και πολύ πρωτότυπη ιστορία αλλά σίγουρα δεν είναι μόνο ξύλο. Πιστεύω πως έχει μια αξιοπρεπή (αν και απλοϊκή) πλοκή (πχ δεν γίνεται ότι να ναι για να χαρούμε) για το είδος του anime και έχει και καλούς χαρακτήρες πράγμα που προσωπικά πιστεύω είναι ένα από τα δυνατά στοιχεία του anime.Θέλω εδώ και τώρα να μου πει ποιος το βλέπει για την απίστευτη και τρομερή πλοκή του και την τόσο πρωτότυπη ιστορία του!
Ας σας θυμίσω ότι τα σχόλια (ιδιαίτερα κατά την περίοδο των fillers αλλά και αργότερα) για το Naruto σε όλους τους τομείς του ήταν στο καλύτερο θάψιμο 3 feet under!