Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#1516 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 23 November 2007 - 21:02

i hate mission preparation episodes!!!:madtodeath:

για το senseless ξυλο δεν το βλεπεις το Naruto?:hahaha:
γι'αυτο :P

#1517 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 23 November 2007 - 21:08

Θέλω εδώ και τώρα να μου πει ποιος το βλέπει για την απίστευτη και τρομερή πλοκή του και την τόσο πρωτότυπη ιστορία του!
Ας σας θυμίσω ότι τα σχόλια (ιδιαίτερα κατά την περίοδο των fillers αλλά και αργότερα) για το Naruto σε όλους τους τομείς του ήταν στο καλύτερο θάψιμο 3 feet under!
Τώρα που δείχνει να ανακάμπτει και στο σχέδιο και από ότι ακούω έρχονται καλύτερες μάχες θέλω να τις δω σύντομα, so skip training/preparation!!!
senseless ξυλο FTW!:nod:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#1518 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 23 November 2007 - 22:45

Αυτό το επεισόδιο μου άρεσε πάρα πάρα πολύ και το animation και τα σχέδια τέλεια!! Επιτέλους!! Άμα συνεχίσει έτσι και με τις μάχες κλπ με βλέπω να λιώωωνω για Naruto once again xDDD

#1519 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 23 November 2007 - 23:00

Θέλω εδώ και τώρα να μου πει ποιος το βλέπει για την απίστευτη και τρομερή πλοκή του και την τόσο πρωτότυπη ιστορία του!

Tη ποια?:hahaha:
Απλα,imo,και τα action-less episodes ειναι εξισου καλα και ενδιαφεροντα,οταν φτιαχνονται καταλληλα :P καλη ωρα το 35...
Ηταν πολυ καλο σε ολους το τομεις και κυριως οπτικα οπου,οπως ολοι ξερουμε,το Naruto suckαρει απιστευτα since epi 1 >w<

#1520 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 23 November 2007 - 23:48

Εμένα, δεν ξέρω γιατί, δεν μου αρέσει το animation στα τελευταία επεισόδια!
Όσο αφορά στη συζήτηση στην προηγούμενη σελίδα, διαβάζω και εγώ το manga και η γνώμη μου παραμένει η ίδια για Sai & Sakura...
Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα kosmasT ότι Hinata rules! :congrats:

#1521 Kamme

Kamme

*Don't be like me*

• Banned
  • 104 posts

Posted 24 November 2007 - 00:09

hehe..
O Sai αν και... ειναι ενδιαφερον char.
και πιστευω οτι η Sakura αν και μου ειναι σπασιμο:fromabove:
εχει βελτιωθει καπως στο part 2:nosey:
και ασε το γελοιο animation στο team Gai (ELEOS):blurah5:

#1522 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 24 November 2007 - 00:32

Ας σας θυμίσω ότι τα σχόλια (ιδιαίτερα κατά την περίοδο των fillers αλλά και αργότερα) για το Naruto σε όλους τους τομείς του ήταν στο καλύτερο θάψιμο 3 feet under!
Τώρα που δείχνει να ανακάμπτει και στο σχέδιο και από ότι ακούω έρχονται καλύτερες μάχες θέλω να τις δω σύντομα, so skip training/preparation!!!
senseless ξυλο FTW!:nod:

Na σου πω την αληθεια το βλεπω για την πρωτοτυπη πλοκη του.Ειναι παρα πολυ καλο το σεναριο δεν εχει μονο ξυλο

#1523 Aldarion

Aldarion

Anime Fan

• Members
  • 157 posts

Posted 24 November 2007 - 00:45

Na σου πω την αληθεια το βλεπω για την πρωτοτυπη πλοκη του.Ειναι παρα πολυ καλο το σεναριο δεν εχει μονο ξυλο

Θα συμφωνήσω με το Zabimaru. Ακόμα και το one piece που είναι Η shonen σειρά έχει κατά τη γνώμη μου πολύ καλό σενάριο, τα αγαπημένα μου eps είναι αυτά με το shanks, τον dragon κτλ. γιατί προωθούν το σενάριο. Στο naruto όλα τα eps (και εννοώ τα normal eps όχι τύπου team gai fight...) έχουν αυτό το χαρακτηριστικό. Ακόμα και οι μάχες έχουν κάποιο σκοπό, δεν είναι περιπλανήσεις από ένα νησί σε ένα άλλο. (για να μη θεωρηθεί flame να πω ότι θεωρώ το onepiece από τα καλύτερα anime/manga ever)
Posted Image

#1524 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 24 November 2007 - 13:46

Εμένα μου αρέσει η πλόκή της σειράς αν και μου θυμίζει κάτι και δε ξέρω τι! Πριν ξεκινήσω να βτέπω φανατικά anime έβλεπα pokemon και yu-gi-oh! ΕΙΧΑ ΠΗΞΕΙ!!!! ΕΙΧΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!! Γι'αυτό και μου αρέσει το σενάριο!

#1525 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 24 November 2007 - 14:35

Ωραίο ήταν το 35. Μου αρέσει όταν δίνουν βάση και σε επισόδεια που έχουν ένα μικρό ποσοστό πλοκής και όχι ακατάπαυστη μάχη. Και το επόμενο φαίνεται να είναι εξίσου καλοφτιαγμένο από το preview.

Posted Image

#1526 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 24 November 2007 - 14:52

Τουμπανο το 35...Τo animation τα σπαει
Posted Image

#1527 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 24 November 2007 - 15:14

Πραγματικα τα εσπασε το animation.

#1528 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 24 November 2007 - 19:52

Εμένα, δεν ξέρω γιατί, δεν μου αρέσει το animation στα τελευταία επεισόδια!
Όσο αφορά στη συζήτηση στην προηγούμενη σελίδα, διαβάζω και εγώ το manga και η γνώμη μου παραμένει η ίδια για Sai & Sakura...
Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα kosmasT ότι Hinata rules! :congrats:

hinata ftw xD

να σου πω..εμενα το animation δεν μου αρεσε τρελα αλλα δεν με αφησε και αδιαφορο..δηλαδη θελω να πω οτι ηταν αισθητη η διαφορα..

μια ακυρη ερωτηση.
η dattebayo οταν τα μεταγλωτιζει τους μειωνει τα frames?
γιατι ενα raw episode που ειχα δει παλιοτερα ηταν πιο "γρηγορο"
και οι κινησεις ηταν καλυτερες

Ωραίο ήταν το 35. Μου αρέσει όταν δίνουν βάση και σε επισόδεια που έχουν ένα μικρό ποσοστό πλοκής και όχι ακατάπαυστη μάχη. Και το επόμενο φαίνεται να είναι εξίσου καλοφτιαγμένο από το preview.

εμενα δεν μου αρεσει τοσο πολυ :hahaha:
το ναρουτο το βλεπω κυριως για τα jutsu κ τις μαχες αλλα δεν με χαλαει να βλεπω πλοκη.απλως το ψιλοβαριεμε στο συγκεκριμενο ανιμε..
Posted Image

#1529 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 24 November 2007 - 20:01

Asxeto αλλα to one piece όσο προχωρα τοσο πιο τρομερη γίνεται η πλοκή του.
Αντε στο ναρουτο εχει σπεσιαλ αυτή τη βδομάδα

#1530 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 24 November 2007 - 21:27

Λοιπόν το 35 ήταν ωραίο και όπως είπαν πολλοί είχε ωραίο animation συγκριτικά με προηγούμενα επεισόδια της σειράς. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Πάντως δεν ξέρω αυτό το arc μου φαίνεται πολύ πιο ενδιαφέρον από το προηγούμενο μιας και είναι πιο κοντά στην main πλοκή του Naruto. Ο Sai σαν χαρακτήρας μέχρι στιγμής δεν μου αρέσει τόσο, αλλά δημιουργεί ενδιαφέρον interaction με Naruto και Sakura. Όσο για τον Υamato αυτός μου φαίνεται λίγο bot μέχρι στιγμής με την έννοια ότι δεν εκφράζει και πολλά προσωπικά χαρακτηριστικά αλλά έχουμε ακόμα.
Spoiler:

Παρατηρήσατε ότι ήταν μόνο 143mb??Γιατί τέτοια πτώση (30mb) στην ποιότητα?

Έχουν πει ότι σε επεισόδια που δεν είναι πολύ απαιτητικά (πχ δεν έχουν πολύ κίνηση κλπ) γίνεται καλύτερη συμπίεση και αρκεί μικρότερο αρχείο. Άμα προσέξεις έχει αρκετά παλιότερα επεισόδια που έχουν αυτό το μέγεθος.

Κοίτα μπορεί να μην έχει τρομερή πλοκή και πολύ πρωτότυπη ιστορία αλλά σίγουρα δεν είναι μόνο ξύλο. Πιστεύω πως έχει μια αξιοπρεπή (αν και απλοϊκή) πλοκή (πχ δεν γίνεται ότι να ναι για να χαρούμε) για το είδος του anime και έχει και καλούς χαρακτήρες πράγμα που προσωπικά πιστεύω είναι ένα από τα δυνατά στοιχεία του anime.
Όσο για τα fillers προσωπικά δεν τα θεωρώ κανονικά επεισόδια της σειράς.
phmava.php