Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#1501 Grimmapas

Grimmapas

][--Learn2Live--][

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 12:39

Όντως ο Sai είναι θεός...Είναι στο κόσμο του και αυτό το μυστήριο περι του παρελθόντος του τον κάνει ακόμα πιο psycho :)
Btw...αν του τελειώσει το μελάνι τι κάνει? :P:P:P
][----Χμμμ....Μωράκι?----][:redcard2:

#1502 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 13:03

Κανει τον σταυρο του!

Δεν πρεπει να πολεμαει μονο με την μελανη γιατι απεκρουσε ευκολα τον Naruto.
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#1503 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 14:36

Καλό το σημερινό επισόδειο.

Πάντως όντως υπήρχε κάποιο πρόβλημα στον ήχο με το media player.Πάλι καλά που το vlc δεν μασάει.
Παρατηρήσατε ότι ήταν μόνο 143mb??Γιατί τέτοια πτώση (30mb) στην ποιότητα?

Δημοσιευμένη  εικόνα

.::My Cartoon List::.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#1504 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 14:59

Ωραίο το επεισόδιο! Τέλειος ο sai αλλά ότι και να κάνει sasuke δε γίνεται, όπως λέει και ο naruto! Το σχέδιο δεν καλυτέρεψε και πάρα πολύ αλλά εντάξει τι να κάνουμε. Ποιος θα τουσ πει τις γραμμές να τις κάνουν πιο μαλακές και πιο έντονες!:oo:

#1505 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 15:18

Ωραιο επεισοδιο,εμενα το σχεδιο μου αρεσε παρα πολυ,δεν καταλαβαινω γιατι δεν σου αρεσε.Την επομενη βδομαδα διπλο επεισοδιο και τον δεκεμβριο αλλο ενα.

#1506 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 15:27

Καλά γιατί αρέσει σε όλους ο Sai? Εγώ λέω να πάρει τη Sakura και να πάνε να πνιγούν παρεούλα... :hahaha:

#1507 SSJGojeta

SSJGojeta

Anime Fan

• Members
  • 145 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 15:50

Εμένα ο ήχος ήταν μια χαρά πάντως, το έτρεξα με media player. Άντε να δούμε και λίγη δράση σιγά σιγά να δούμε εκεί πως θα τα πάει το animation.
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#1508 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 15:53

Το σχέδιο δεν καλυτέρεψε και πάρα πολύ αλλά εντάξει τι να κάνουμε.

:oo:
the animation was smooth and nice and designs just as great...as they're supposed to be :o
actually that's the best animation/designs since epi 26 =_=
that was a nice epi...i love those mission preparation episodes :3333

#1509 SSJGojeta

SSJGojeta

Anime Fan

• Members
  • 145 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 16:01

Καλά γιατί αρέσει σε όλους ο Sai? Εγώ λέω να πάρει τη Sakura και να πάνε να πνιγούν παρεούλα... :hahaha:

Την Sakura ασε την ήσυχη:erk::erk:, τον Sai να πάει να πνιγεί ευχαρίστως πάντως :nosey::nosey:
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#1510 Aldarion

Aldarion

Anime Fan

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 16:03

Θα συμφωνήσω. Ούτε εγώ έχω καταλάβει γιατί αρέσει τόσο ο ξέρω-να-ζωγραφίζω-λιοντάρια-Sai. Οσο για τη sakura... ντάξει τώρα σε αυτό το επεισόδιο μου άρεσε κάπως (ειδικά στο σημείο όπου μιλάνε μόνοι με το naruto). Αλλα γενικώς είναι για πνίξιμο... Hinata rulezz:congrats:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1511 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 16:20

Η sakura είναι τέλεια στον δεύτερο κύκλο! Στον πρώτο ήταν για πνίξιμο που ήταν άχρηστη! Και ο sai είναι θεϊκός αυτό το ξέρουν μόνο όσοι διαβάζουν και το manga. To σχέδιο ήταν καλό αλλά όχι και το καλύτερο!

#1512 Aldarion

Aldarion

Anime Fan

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 16:28

Η sakura είναι τέλεια στον δεύτερο κύκλο! Στον πρώτο ήταν για πνίξιμο που ήταν άχρηστη! Και ο sai είναι θεϊκός αυτό το ξέρουν μόνο όσοι διαβάζουν και το manga.

Διαβάζω το manga αλλά η άποψη μου για το sai δεν αλλάζει. Όσο για τη sakura, σίγουρα είναι διαφορετική και καλύτερη στο δεύτερο μέρος αλλά είναι κάτι στο χαρακτήρα της που μου τη σπάει. Δεν μπορώ να το προσδιορίσω...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1513 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 16:37

Ο sai για μενα ειναι ενας μετριος χαρακτηρας,ουτε κρυο ουτε ζεστη.

#1514 AxI

AxI

LeD-Zepp

• Members
  • 63 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 20:39

Ο sai για μενα ειναι ενας μετριος χαρακτηρας,ουτε κρυο ουτε ζεστη.

Tι λες ρε ουτε κρυο ουτε ζεστη...ποιο κρυο character δεν εχω ξαναδει...αυτος και ο Itachi...ακους εκει...:fromabove:

#1515 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 20:50

that was a nice epi...i love those mission preparation episodes :3333

i hate mission preparation episodes!!!:madtodeath:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα