Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 22 November 2007 - 15:37
Posted 22 November 2007 - 16:35
Posted 22 November 2007 - 22:34
Το επομενο επεισοδιο θα ειναι 2πλο,οποτε μαλλον το προγραμμα που υπαρχει στο ΑΝΝ (που ποσταρα λιγα ποστ πιο πανω) ειναι αληθινο.

Posted 23 November 2007 - 00:19
To σημερινο επεισοδιο παντως εχει καλο ανιμεϊσιον,αν κ προκειται για επεισοδιο χωρις δραση...Ενα απο τα καλα επεισοδια λοιπον το 35,για να δουμε πως θα συνεχισει....
Είδες το raw και το λες ή γίνεται funsubbing γρηγορότερο των dattebayo?
Κάτι άσχετο. Έβλεπα τα επεισόδια του chunnin exam και αναρωτήθηκα. Σύμφωνα με αυτά που έχουμε δει στο shippuuden ποιός πιστεύετε ότι είναι ο πιο δυνατός από τη <γενιά> του Naruto? Είδαμε μια κάποια εξέλιξη του ξανθομπάμπουρα, τη τρομακτική εξέλιξη της Sakura, το νέο jutsu του Shikamarou κλπ.
Γενικά τι λέτε? Μπορεί ο Naruto να ξαναπολεμήσει ας πούμε το Neji και να τον κερδίοσει?
Posted 23 November 2007 - 00:41
Είδες το raw και το λες ή γίνεται funsubbing γρηγορότερο των dattebayo?
Κάτι άσχετο. Έβλεπα τα επεισόδια του chunnin exam και αναρωτήθηκα. Σύμφωνα με αυτά που έχουμε δει στο shippuuden ποιός πιστεύετε ότι είναι ο πιο δυνατός από τη <γενιά> του Naruto? Είδαμε μια κάποια εξέλιξη του ξανθομπάμπουρα, τη τρομακτική εξέλιξη της Sakura, το νέο jutsu του Shikamarou κλπ.
Γενικά τι λέτε? Μπορεί ο Naruto να ξαναπολεμήσει ας πούμε το Neji και να τον κερδίοσει?
Ειδα το raw...λογικα σε 2-3 ωρες το επεισοδιο θα ειναι υποτιτλισμενο απο τους ΝΤ.ΜΠ.
Κ τωρα πανω σε αυτο που ρωτησες (η αποψη μου)
Λογικα ο Σικαμαρου εχει ενα προβαδισμα σαν "εξυπνος" που ειναι...Κ αφου μπορει να προβλεπει κ τις κινησεις του αντιπαλου ετσι ωστε να πεσουν στις παγιδες του. Η Σακουρα σιγουρα ειχε μια μεγαλη εξελιξη μιας κ στη πρωτη σειρα απλα παρασιτουσε στην ομαδα Κακασι χωρις να μπορει να κανει σχεδον τπτ.
Οσο για τη μαχη Ναρουτο-Νετζι,νομιζω το αποτελεσμα θα ηταν το ιδιο,μιας κ ο Ναρουτο εξακλουθει να εχει το Κιουμπι,οποτε ειναι instant win...

Posted 23 November 2007 - 01:00
Posted 23 November 2007 - 01:20
και βαλε και κανενα spoiler καποιοι δεν εχουν δει ολα τα επεισοδια.
Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)
Πατα εδω
Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας
Posted 23 November 2007 - 01:37
Spoiler:
και βαλε και κανενα spoiler καποιοι δεν εχουν δει ολα τα επεισοδια.
Posted 23 November 2007 - 06:48
Posted 23 November 2007 - 07:17
Λογικα ο Σικαμαρου εχει ενα προβαδισμα σαν "εξυπνος" που ειναι...Κ αφου μπορει να προβλεπει κ τις κινησεις του αντιπαλου ετσι ωστε να πεσουν στις παγιδες του. Η Σακουρα σιγουρα ειχε μια μεγαλη εξελιξη μιας κ στη πρωτη σειρα απλα παρασιτουσε στην ομαδα Κακασι χωρις να μπορει να κανει σχεδον τπτ.
Οσο για τη μαχη Ναρουτο-Νετζι,νομιζω το αποτελεσμα θα ηταν το ιδιο,μιας κ ο Ναρουτο εξακλουθει να εχει το Κιουμπι,οποτε ειναι instant win...
Να πω ότι δεν έλεγα συγκεκριμένα σε αυτούς τους 3 αλλά γενικά στα άτομα της ηλικίας του Naruto.
Εγώ πάντως πιστεύω ότι ο naruto θα δυσκολευόταν αν τύχαινε να πολεμήσει π.χ. τον Lee(το shikamaru δεν τον λέω γιατί με τη διαφορά στο IQ θα του έβγαινε η πίστη για να τον κερδίσει)
Posted 23 November 2007 - 08:00
Εκείνο που έμαθε από τον Jiraiya είναι να παρατηρεί και να χρησιμοποιεί το μυαλό που έχει. Και είδαμε και στα πρώτα επεισόδια με την μάχη με τον Kakashi (καλά το πως πήρανε τα καμπανάκια από τον Kakashi ήταν καταπληκτική φάση...) και στην μάχη με τον Itachi το πόσο ακόμα έχει ωριμάσει.
Posted 23 November 2007 - 11:42
Με τον Sai γελάω πολύ. Τους την λέει άσχημα με ένα φαρδύ πλατύ χαμόγελο... Παίζει να γίνει από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες. (Γιατί φτάνει πια με Naruto, Sasuke και δεν συμμαζεύεται...)

This topic is locked