Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Γενική συζήτηση για τη μουσική...

• Please log in to reply
362 replies to this topic

#196 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2008 - 16:15

Άκουσα αυτό :
Hishoku no Sora Live

και μετά φρίκης σκέφτηκα πως η φωνή της Mami είναι παρόμοια με της Μάρως Λύτρα...
Ο κόσμος μου καταρρέει :zetsubou::zetsubou::zetsubou:

#197 dragoness_crysta

dragoness_crysta

Hana Ishinomori

• Members
  • 480 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 21:22

guys επειδη δεν ξερω σε ποιο thread Να κανω την ερωτηση θα την κανω εδω...πιθανον ηα νεχετε δει τη διαφημιση της Skoda Fabia... ψαχνω το τραγουδακι που μαρεσει παρα πολυ...μηπως ξερει να μου πει κανεις τραγουδιστη και τιτλο?
Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Δημοσιευμένη  εικόνα

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations

#198 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 17:34

ερχονται και οι Bon Jovi για οσους ενδιαφερωνται

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr

#199 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 18:04

ερχονται και οι Bon Jovi για οσους ενδιαφερωνται

Πήγες για gay alert no2?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#200 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 18:13

ρε για οσους ενδιαφερονται το ειπα...
εγω δεν ενδιαφερομαι....
απλα το ειπα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr

#201 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 18:15

:hahaha:Ούτε να σε πειράξω online δε μπορώ...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#202 otakusan7

otakusan7

Anime Amateur

• Members
  • 82 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 18:54

Ποιος είπε gay τους bon jovi ρε????

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#203 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 19:08

Ποιος είπε gay τους bon jovi ρε????

Me loves neliel,erisabetsu...και εγώ επίσης τώρα..
Είναι gay.

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Sora of the wind: 24 Μάιος 2008 - 18:09

#204 otakusan7

otakusan7

Anime Amateur

• Members
  • 82 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2008 - 19:53

Ωραία και που το στηρίζεις αυτό... και αν αυτοί είναι gay ποιοι είναι οι "άντρες" και ακολουθουν gay pics
Spoiler:

ή μήπως τα τραγούδια τους είναι gay... έχεις ακούσει τίποτα άλλο από το it's my life και βγάζεις συμπέρασμα... οι δίσκοι τους του 80 και αρχες 90 είναι ικανοί να τους βάλουν μαζί με τους guns'n'roses στη λίστα με τα εμπορικά συγκροτήματα που μπορείς να ακούσεις άνετα και μετά από χρόνια απλά γιατί έκαναν μουσική όχι εμπόριο...
listen first judge then... και αν δεν έχω προβλήματα ηλικιακά μάλλον είσαι μικρός για να έχεις προλάβει να ακούσεις ποιοι πραγματικά ήταν οι bon jovi... (δεν το λέω υποτιμητικά) καλά για την Erisabetsu ξέρω την μια το παίζει μεγαλωμένη στην αλάνα με γαλα βλάχας και Χάρυ Κλυν και την άλλη μας το παίζει post-90's τεκνατζού... αλλά για αυτό την αγαπάμε...
We live in 80's and we like it.... Posted Image

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#205 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 18:40

Spoiler:

Πρώτον το ειπα με διαθεση "πλακιτσα"..
Την μουσική αυτή γενικά θεωρώ "gay"(Στο μέτρο που βάζω εγώ για το τι είναι gay και τι όχι)..
Και δε λέω..και εγώ όλο και κάποιο ίδος "gay" μουσικής θα ακούσω καμιά φορά ανάλογα με τα κέφια μου.
Δεύτερον που ξέρεις εσύ τι έχω ακούσει εγώ και μου τα λές ολα αυτά...??

εμπορικά συγκροτήματα που μπορείς να ακούσεις άνετα και μετά από χρόνια απλά γιατί έκαναν μουσική όχι εμπόριο...

Αφού λές απο μόνος σου οτι είναι εμπορικό...πως δεν έκαναν εμπόριο..?

και αν δεν έχω προβλήματα ηλικιακά μάλλον είσαι μικρός για να έχεις προλάβει να ακούσεις ποιοι πραγματικά ήταν οι bon jovi...(δεν το λέω υποτιμητικά)

Αμα θέλω μπορώ να βρώ και να ακούσω..

We live in 80's and we like it....

Καλά κάνεις...
Εγώ δεν γουστάρω.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Sora of the wind: 24 Μάιος 2008 - 18:49

#206 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 19:10

Eλα ρε οι Bon jovi εχουν συνδεθει με την επιτομη της φλωριας.....αυτο ειναι ευρεως γνωστο.....
Δεν αναφερομαστε στους ιδιους αλα τη μουσικη τους.Παραδειγματος χαρη ολα τα glam/hair rock metal συγκροτηματα που ανθισαν στο Los Angeles εκει στα μεσα των 80s (poison/brett michaels,Hanoi Rocks,Motley Crue κλπ) ακουστικα ακουγονται πολυ pussywhipped και gay....αλλα αυτο δεν αλλαζει πως ολοι αυτοι γα......νε τα κερατα τους.......

Καλα οκ εμενα μαρεσουν οι skid row πχ....μπορει να τρωγαν και να τρωνε κραξιμο αλλα δεν αλλαζει κατι....ο καθενας ελευθερος να ακουει οτι γουσταρει....

Τωρα Barbass ναι ακουσα και εγω κατι για venom και μαλιστα μαζι με moonspell,pain of salvation,iced earth,meshuggah kai lacuna coil......δεν ξερω κατα ποσο ισχυει....παντως ακουγεται καλο.....

Οσο για τους testament σκεφτομαι να παω.Το καινουργιο τους ειναι φοβερο το προτεινω γενικοτερα αν και top παραμενουν το practice what u preach και το the gathering.......Dying Fetus δεν εχω ακουσει....
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#207 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 19:19

παλικαρια νομιζω οτι μπερδευετε το glam/poser/hair rock με το gay και τη φλωρια. και κατα συνεπεια λετε βλακειες.
βαλε Hanzo και τους Guns'nRoses μεσα στο συνολο, που ολοι κοβουν τις φλεβες τους, απο gothαδες μεχρι epicαδες.
οτι μας συμφερει νομιζω.
για πειτε μου κατι:
τους Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath, Pink Floyd, Judas Priest, AC~DC και πολλους αλλους, σοβαρα ομως τι τους θεωρειτε?
γιατι αν ολους αυτους τους θεωρειτε φλωρους, τοτε να σας ενημερωσω οτι οταν βγηκαν θεωρουνταν καταραμενοι, ανθρωποι του διαβολου και πολλα αλλα και οχι χουλιγκανια που θεωρουνται τα goth και death συγκροτηματα σημερα.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#208 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 19:39

Τί κόμπλεξ είναι αυτό με τους Bon Jovi? Δηλαδή εσάς δε σας αρέον τραγούδια του στυλ Bed of Roses, Blaze of glory, You give love a bad name etc?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fingolfin: 24 Μάιος 2008 - 19:53

Δημοσιευμένη  εικόνα

#209 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 19:42

τους Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath, Pink Floyd, Judas Priest, AC~DC και πολλους αλλους, σοβαρα ομως τι τους θεωρειτε?
γιατι αν ολους αυτους τους θεωρειτε φλωρους, τοτε να σας ενημερωσω οτι οταν βγηκαν θεωρουνταν καταραμενοι, ανθρωποι του διαβολου και πολλα αλλα και οχι χουλιγκανια που θεωρουνται τα goth και death συγκροτηματα σημερα.

Τα συγκροτήματα που λές έχουν ιστορία.
Ως προς τον ήχο προτημώ τα goth και τα death...
Και για τον ήχο λέω απο την αρχη.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Sora of the wind: 24 Μάιος 2008 - 20:09

#210 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 19:43

παλικαρια νομιζω οτι μπερδευετε το glam/poser/hair rock με το gay και τη φλωρια. και κατα συνεπεια λετε βλακειες.
βαλε Hanzo και τους Guns'nRoses μεσα στο συνολο, που ολοι κοβουν τις φλεβες τους, απο gothαδες μεχρι epicαδες.
οτι μας συμφερει νομιζω.
για πειτε μου κατι:

Kοιτα....το hair/glam και τωρα και τοτε και παντοτε θεωρειτε sissy και κουνιστη μουσικη....all looks and no substance....η αληθεια ειναι πως υπυρχαν και μερικες καλες μπαντες(σε καθε ειδος υπαρχουν)και μερικες απο αυτες αρεσουν και σε μενα......εκεινη την εποχη το glam ειχε βγει μαζι με το thrash και υπηρχε μεγαλη αντιπαλοτητα μεταξυ τω δυο μουσικων σκηνων.Επεφτε ξυλο,ντυνανε κουκλες με περουκες και φανταχτερα ρουχα και τις αποκεφαλιζανε και διαφορα τετοια ωραια.....

Guns n'Roses ok ποτε δεν ημουν fan....αλλα τους σεβομαι και δεν τους βαζω μαζι με τους υπολοιπους......δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που να μην θεωρει το appetite for destruction δισκαρα....αλα ρε φιλε ο ΑXL εχει κατι αιωνες να βγαλει album.....οι Guns εχουν καταντησει μουσικη για κοριτσακια που ξερουν το Paradise City και το Don't Cry και την ειδαν rockers.....

Τωρα ρε Melkor τους αλλους τι τους αναφερεις?Τους επιασε κανεις στο στομα του?Δεν νομιζω......AC/DC,Judas Priest kai Deep Purple ειναι all time favourite bantes και αθανατα ονοματα......μην τα συγχεουμε ολα επειδη δεν μαρεσουν οι Βοn Jovi δηλαδη......
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.