Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Live Action Fist Of The North Star σήμερα στον ΑΝΤ1


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 05 March 2007 - 16:54

Σήμερα (Δευτέρα 5 Μαρτίου) μου είπε ο Vetus πως στον ΑΝΤ1, στις 00:30 θα προβληθεί η ταινία "Η γροθιά του πολικού αστέρα", κοινώς Fist of the north star. Και καθώς δεν έχει internet αυτόν τον καιρό, σας ενημερώνω εγώ :)


Η ταινία δεν είναι με Ιάπωνες ηθοποιούς, αλλά Αμερικάνους. Δεν ξέρω κατά πόσον θεωρείται "Live Action" μιας και δεν συμμετέχουν Ιάπωνες, απλά το αναφέρω για να μην νομίσει κανένας ότι θα παίξει anime ταινία.


Όσοι ενδιαφέρεστε να την δείτε, για πληροφορίες μπορείτε να πάτε στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και στο IMDb

E5VV38U.jpg


#2 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 05 March 2007 - 20:52

Αφού παιζει και ο Κώστα Μαντίλορ.. σίγουρα θα το δει ο μπαμπάς μου αφού 3ης κατηγορίας ταινίες βλέπει..