Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

game one...


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 14 February 2007 - 14:08

λοιπον..κανω πρακτικη πανω στην τεχνη μου(ψωναρα:despair:)σε ενα κομμωτηριο...
εκει για την ψυχαγωγια των πελατων(πλεον βαζουμε αυτα που γουσταρουμε εμεις:) υπαρχουν 3 μικρες plasma tv που η καθε μια δειχνει και απο ενα διαφορετικο καναλι..
ενα απο αυτα λοιπον λεγετε game one (τα καναλια ειναι δορυφορικα)τα καναλι αυτο λοιπον δειχνει μονο παιχνιδια για κονσολες και pc.παρουσιασεις νεων τιτλων κονσολων κ.α.
αλλα κατα της 11:00 ομως ολα σταματανε και μεχρι της 3:00 ξεσκιζετε να δειχνει ανιμε..
λογο δουλειας και επειδη τυχαινει εκει την ωρα να ειμαι σε αλλο ποστο απο το σειμειο αυτης της τηλεορασης τα μονο που εχω κατσει να δω ειναι naruto που το βαζει συνεχεια και ενα αλλο με εναν τυπο με μπλε σορτσακι κοκκινο τιραντε μπλουζακι και μαλια ξανθα και ορθια σε στυλ σονγκοκου που τσακονεται μονιμος με κατι τυπους με στυλ μποξ..πολυ μπουνιδι....ποιο σκ@τ@ ειναι αυτο το ανιμε εχω σκασει...:ill:
τελικα μαλλον πρεπει να βαλω δορυφορικη στο σπιτι..αν και επειδη εχουμε μουσικη στο μαγαζι και δεν ακουμε τιποτα απο της tv πρεπει μαλλον να εινα γαλλικο το καναλι.,για δικια μου γκαντεμια αφου παρατησα τα γαλλικα τον 2ο χρονο κιολας...:tongue:(this language sucks:tongue:)
οποιος ξερει το κατι τις του ας ριξει ενα ποστ να μας πει για αλλα καναλια που εχει δει η γνωριζει και γενικα οτι εχει σχεση με το θεμα...
:bleh:

                                                                       


#2 Leon

Leon

    Manga Oldbie

  • Members
  • 303 posts

Posted 14 February 2007 - 17:06

Για το game one δεν ξέρω πάντως υπάρχει και ένα άλλο γαλλικό κανάλι που δείχνει anime το "Mangas":bleh:. Αυτά που βάζει βέβαια είναι λίγο παλιά και γενικώς όχι και πολύ ωραία αν και έχω καιρό να το παρακολουθήσω το κανάλι. Κάποτε βέβαια έβαζει και το Witch hunter Robin
Posted Image

#3 DjDragon

DjDragon

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 642 posts

Posted 17 February 2007 - 01:06

Εμ...

Είναι πράγματα που ΔΕΝ τα δείχνουν εδώ στην ελλάδα...

Εδώ στην ελλάδα δείχνουν αυτά με τους σαμουράι κυρίως τώρα τον Κένσιν...

Παλιότερα μαζί με το παλιό dragonball έδειχνε τον Sonic και κάτι παλιά animes...τώρα έδειξαν το dragonball z και λίγο το GT και τώρα βάζουν τον Rurouni Kenshin και κάτι βλακείες παναμερικάνικες...τέλος πάντων εγώ προτιμώ τα ιαπωνικά σηρίαλ...

Όσο για το άλλο που λές παιζει να είναι ο Gοrry από το Slayers που λές...
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#4 Anakin

Anakin

    Anime Fan

  • Members
  • 196 posts

Posted 17 February 2007 - 01:30

εβαλε στην ελλαδα GT;ποτε;

#5 Bellvm Sacrvm

Bellvm Sacrvm

    Bellvm Contra Hvmanitatem

  • Members
  • 47 posts

Posted 17 February 2007 - 04:55

εβαλε στην ελλαδα GT;ποτε;


Ποτέ.
Ευτυχώς να λες γιατί ο φούξια τριχωτός πίθηκος με το μπρούσκο άτριχο στήθος του Conan θα προκαλούσε εφιάλτες στους μικρούς τηλεθεατές.

#6 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

    Παρλιακό του Σατανά.

  • Members
  • 815 posts

Posted 17 February 2007 - 05:34

Ποτέ.
Ευτυχώς να λες γιατί ο φούξια τριχωτός πίθηκος με το μπρούσκο άτριχο στήθος του Conan θα προκαλούσε εφιάλτες στους μικρούς τηλεθεατές.

υπαρχουν εκπομπες στην ελληνικη τηλεοραση,με μεγαλη τηλεθεαση-προφανως οι μικροι τηλεθεατες να βλεπουν και αυτα εκτος απο στρουμφακια το πρωι , και δεν προκαλουν εφιαλτες στους μικρους τηλεθεατες(τουλαχιστον μεχρι σημερα)
(Σ.Σ.:βλεπε Αρναουτογλου)
επισης θα ηθελα να παρακαλεσω τον DjDragon ειτε να παρακολουθησει μαθηματα Εκθεσης η να κανει μια προσπαθεια να γραφει πιο νορμαλ γιατι εγω προσωπικα δεν βγαζω κανενα νοημα σχεδον σε ολα του τα ποστ.
ευχαριστω.

Posted Image


#7 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 17 February 2007 - 13:02

το Mangas βάζει επαναλήψεις αλλά οι σειρές του είναι συνήθως ποιοτικές.
πχ Evangelion, Cats Eyes, Hunter x Hunter, Irresponsible Captain Tylor, Wolfs Rain ενώ τώρα βάζει One Piece και Ulysses 31. Αλλα ολα ειναι στα Γαλλικα και δεν μπορεις να επιλεξεις αλλαγη Γλωσσας με υποτιτλους

ΤΟ Gameone ειχε βαλει παλια Cowboy Bebop και Rahxephon

Ενώ εδώ ακόμα τον Kenshin βαζουν.

Αν και τωρα το mangas δεν το βλεπω (κλειδώνει συχνά!)

#8 DjDragon

DjDragon

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 642 posts

Posted 17 February 2007 - 13:42

Ο L με κάταλαβε παιδιά...

και 2ον λάθος κάνατε αν έδειξε ποτέ το GT...Ναι το είχαν δείξει μέχεις την μάχη του Soguku - Super Saiyan 4 εναντία εκείνου του πίθηκου και μετά το σταμάτησαν για μία βλακεία με την ελληνική σειρα...πφφφ...Και ήταν στο ANT1.
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!