Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

2 pages manga^^

• Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 kokotas

kokotas

Anime Amateur

• Members
  • 117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2007 - 01:11

Ένα δισέλιδο Manga που έκανε χθες ο φίλος μου ο Pedram(aka Akvan) για να δημοσιευθεί σε κάποιο περιοδικό/comic (δεν έχω ιδέα), αλλά μου είπε είναι οι μοναδικές εκδόσεις comic στην Ελλάδα! Τέσπα, πήρα την άδεια του να το ποστάρω εδώ...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

copyright 2007
Δημοσιευμένη  εικόνα

Visit our site to grab your weekly One Piece HQ fix <333 Whatever rulez!! xD

#2 TNT

TNT

Crazy Scientist!

• Members
  • 735 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2007 - 16:02

Θα ομολογήσω ότι στην αρχή βαρέθηκα και νόμισα ότι ήταν λιγουλάκι βλάκώδες το όλο concept!! Αλλά μ' άρεσε, εν τέλει!! Και πιο πολύ μ' άρεσε η τελευταία ατάκα αν και δεν συμφωνώ απολύτως με αυτό που πρεσβεύει. Πολλές είναι, όμως, οι περιπτώσεις εκείνες που αυτό που μας "τρώει" δεν είναι η έλλειψη έμπνευσης-φαντασίας αλλά η τεμπελιά-βαρεμάρα που μας διακατέχει...
Πολύ εύστοχο λοιπόν... ;)
Ένα μπράβο στο φίλο σου και για το στρωτό του σχέδιο και για το θέμα που επέλεξε να θίξει... :greece:

Δημοσιευμένη  εικόνα