Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

psaxnw ayto to anime


  • This topic is locked This topic is locked
6 replies to this topic

#1 XaXaS

XaXaS

    Starting...

  • Members
  • 1 posts

Posted 11 February 2007 - 18:52

katarxin gia sas !!! eimai kaunourios kai sto forum alla kai ston kosmo ton anime : (eimai 13 xronon) thelw na m peite an kserete kapio link gia na katevasw ta:

ntreik(o piratis me tin kokkini grammi)
shaman king
ayta ta 2 sta ellinika an mporeite.

episis thelw na rotisw an iparxoun anime sta ellinikia.dld oxi na ta blepw mono apo tv alla na ta exw etc sto pc m... to lew gt logika einai metaglotismena apo tin tv. opos eipa eimai kainourios kai apo anime dn kserw polla. osa exw dei stin tv kai to Hellsing(poli kalo). tha ithela na m protinete kapio allo anime gia na dw...
afxaristw prokatavolika...(eimai sto sosto forum etc??? kante to move ama einai )

#2 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

    Just do it!

  • Members
  • 774 posts

Posted 11 February 2007 - 21:22

Καταρχήν καλωσόρισες στο forum μας!^^

Τα anime που ζητάς(το κανονικο ονομα της σειρας που ονομαζεις "ντρέικ" είναι one piece) αν και μπορεις να τα βρεις πολυ εύκολα στο νετ με αγγλικους υποτιτλους δεν ξέρω αν μπορεις να τα βρεις στα ελληνικα.

Βέβαια υπάρχουν οι animeclipse που είναι ένα ελληνικό μεταφραστικο group που έχει μεταφρασει αρκετα ενδιαφέροντα anime με τα οποια μπορείς να κανεις μια αρχη.(τωρα ας δωσει καποιος αλλος link για το site γιατι δεν εχω το χρόνο τωρα να το βρω)

Εδω μπορείς να βρεις απειρες πληροφορίες για sites με anime downloads στα αγγλικα: http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=1319

Θα σου προτεινα επειδη είσαι καινούριος και νέος να ξεκινησεις με κατι συνηθισμενο όπως bleach ή full metal alchemist.Xαχα και θα σου προτεινα επισης Great Teacher Onizuka,BECK και το Εyeshield 21 επειδή και εγώ το θυμηθηκα να το συνεχίσω σήμερα. :P

Τεσπα σημερα το παρακανα με τηντεμπελια μου και δνε έχω άλλο χρόνο να δώσω άλλες πληροφοριες.Σιγουρα βέβαια κάποιο μπαμπα-στρουμφ θα έχει ^^

#3 odin

odin

    Lord of valhalla

  • Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 12 February 2007 - 10:23

ΟΚ,θα αναλαβω εγω τον ρολο του μπαρμπα-στρουμφ σημερα γιατι ο Dante εχει παρει αναρωτικη (ειναι κουραστικη η δουλεια του μπαρμπα-στρουμφ,μην νομιζετε:tongue: ).

1)Καλωσηρθες στο forum μας:)
2)Τα greeklish απαγορευονται απο τους κανονες οποτε απο εδω και περα γραφε με ελληνικους χαρακτηρες,οκ?
3)Αναζητησεις για το απο που μπορεις να κατεβασες συγκεκριμενα anime γινονται εδω.
4)Μεταγλωτισμενα anime πλην του ninja boy kai toy plawress sanshiro δεν προκειται να βρεις στο internet (δεν κυκλοφορουν,εξαλλου μην ξεχναμε και τα πνευματικα δικαιωματα).
5)Τα anime που ανεφερα στο 4 μπορεις να τα βρεις,αν ενδιαφερεσαι,σε αλισυδες του ADN.
6)Οι προτασεις της dora ειναι καλες για αρχαριους,μπορεις να δεις καποιο απο αυτα που σου προτεινει (δεν μου 'ρχεται κατι αλλο αυτη τη στιγμη:|)

#4 DjDragon

DjDragon

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 642 posts

Posted 12 February 2007 - 17:09

Και κατάρχας καλωσήρθες στην anime παρέα...

Για να τα βρείς τα καλύτερα site είναι www.isohunt.com, www.torrentz.com, www.baka-updates.com (τα όσα σου έβαλα είναι από τα καλά σαν μηχανή αναζήτησης anime)...Για να τα κατεβάσεισ χρειάζεσαι το bitcomet(πρόγραμμα κατεβάσματος για αρχεία torrent).

Για προτίμηση επειδή είσαι καινούργιος σου προτείνω το Flame of Recca, το Gungrave, το Gun X Sword και τα καλύτερα από όλα το Final Fantasy 7(σε όλες τισ εκδόσεις ταινίων).

Για να βρεις τα animes που θες έμπα μία εδώ www.anidb.net (είναι μηχανή πληροφορίων για όλα τα animes που υπάρχουν ως σήμερα)

Για να διευκολυνθείς από αυτά σου ζητώ να προσέξεις τι ζητάς γιατι TV series και OVA έχουν τεράστια διαφορά...TV series είναι τα όσα είδες όπως το One Piece και το Dragonball Z.ΟVA είναι τα όσα είδες μάλλον από τα βιντεοκλάμπς όπως το Final Fantasy 7:Advent Children...Τα OVA εδώ σπανίζουν σε μερικά animes...

Λοιπόν καλή αναζήτηση και καλό ταξίδι στην χωρά των animes. :P
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#5 Nagi_Souichiro

Nagi_Souichiro

    Chillout Your Spirit

  • Members
  • 122 posts

Posted 16 February 2007 - 13:08

Πρώτα απ'όλα καλωσόρισες...
Το Ντρέικ που λές8) ,ο τίτλος το είναι One Piece, βασικά για να το βρείς (και το Shaman King βέβαια)ψάξε στο Demonoid >< (demonoid.com)...
αν δεν τα βρείς εκεί πέρα τι να πω:shutup: ...εγώ αν χρειαστώ κάτι απο'κεί το κατευάζω...:

#6 Dragon

Dragon

    Anime Newbie

  • Members
  • 37 posts

Posted 16 June 2007 - 13:26

Καλος τον:)εγω θα σου προτινα να πας http://www.tv-links.co.uk/show.do/3/215 εδω να τα δεις!ειναι stile youtube εχει ολα τα επισοδια :ΑΛΛΑ ειναι με αγγλικους υποτιτλους(δεν ειναι δυσκολα)!!!!!

#7 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 16 June 2007 - 13:54

Μιας και έχουν περάσει 4 μήνες από την τελευταία απάντηση, Posted Image

E5VV38U.jpg