Αλλα αμα εισαι ουτως ή αλλως σε διωχνουν ''οταν κανουν τον ελεγχο '', αλλα μακρια απο ολα αυτα .
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Μαμά Πατρίδα σου 'ρχομαι!
Posted 14 May 2008 - 11:52
Αλλα αμα εισαι ουτως ή αλλως σε διωχνουν ''οταν κανουν τον ελεγχο '', αλλα μακρια απο ολα αυτα .
Posted 14 May 2008 - 12:00

πραγματικα θελω να ψοφησω
Posted 14 May 2008 - 12:03
δεν ενθυμουμε καλα...αλλα δεν εχεις παει στρατο ετσι λαρακσα???
οχι , δεν εχω παει ακομη .
Εχω κρυμμενους ασσους και για αυτο δεν θα παω συντομα .
Posted 14 May 2008 - 12:05
Ισως αμα πας να παρουσιαστεις ντυμενος με γυναικεια να αντιδρασουν καπως και να παρεις Ι5.
Posted 14 May 2008 - 12:06
ισως τα παλια τα χρονια να διωχνανε τους γκει... Τωρα δεν τους πειραζει κανεις. Εγω ημουν σειρα 293 και ειδα πολλες ξεφωνημενες περιπτωσεις.
Ισως αμα πας να παρουσιαστεις ντυμενος με γυναικεια να αντιδρασουν καπως και να παρεις Ι5.
δεν εισαι κοριτσι??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
και για να μαι ον τοπικ-παιδια μακρυα απο λημνο...ειναι κολασση

Posted 14 May 2008 - 12:09
ισως τα παλια τα χρονια να διωχνανε τους γκει... Τωρα δεν τους πειραζει κανεις. Εγω ημουν σειρα 293 και ειδα πολλες ξεφωνημενες περιπτωσεις.
η σειρα πως ''μετριεται'' ;
μα καλα τους ελεγχουν και αν και ξερουν τους αφηνουν μεσα ?
Edited by laraska1, 14 May 2008 - 13:24.
Posted 14 May 2008 - 12:10
δεν εισαι κοριτσι??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
:puke:
:puke:-Mr.ayu..τωρα το δα...
και για να μαι ον τοπικ-παιδια μακρυα απο λημνο...ειναι κολασση
LOL
Εγω απολυθηκα τον Νοεμβριο σειρα 297 Γιανεννα κεντρο Χιο και μετα Καστορια.Οπως καταλαβατε το Βισμα δεν επιασε
Posted 14 May 2008 - 12:10
Τι πρεπει να κανω? Να βαλω το Mr με την 7ρα γραματοσειρα??δεν εισαι κοριτσι??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Οσο για τους γκει, δεν δημιουργειται προβλημα... Το αστειο ειναι οτι οσο πιο ξεφωνημενοι ειναι, τοσο πιο πολυ τους φοβουνται τα "μαγκακια" του θαλαμου!! Αφου ειχαμε κατι καραβλαχους ψευτομαγκες που οταν τους καναμε πλακα οτι τους γουσταρει η συκια του θαλαμου, αμεσως τους επιανε κριση ανδρισμου!!
Edited by Mr Ayu-Mania, 14 May 2008 - 12:16.
Posted 14 May 2008 - 12:14
Posted 14 May 2008 - 12:15

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 14 May 2008 - 12:18
Posted 14 May 2008 - 12:23
α0χ0α0χα0χ0α μιλας σοβαρα???αχαχαχαχα εκφιλιεες...ενας αντρας δεν πρεπει να επιδεικνυει τον αντρισμο του ποτε...αμα δεν ειναι στον χαρακτηρα του δεν μπορει να ειναι πουθενα...
αληθεια ον τοπικ..πως βγαινουν οι σειρες-βαθμοι κλπ...εγω μονο τα Ι1,Ι2 κλπ εχω ακουσει

Posted 14 May 2008 - 13:21
η σειρα πως ''μετριεται'' ;
μα καλα τους ελεγχουν και αν και ξερουν για την ανωμαλια αυτη τους αφηνουν μεσα ?
Πας καλα?τωρα το ειδα αυτο....μπορεις σε παρακαλω, να μην κανεις προσβλητικους χαρακτηρισμους για ολοκληρες ομαδες ανθρωπων?

Posted 14 May 2008 - 13:33
Πας καλα?τωρα το ειδα αυτο....μπορεις σε παρακαλω, να μην κανεις προσβλητικους χαρακτηρισμους για ολοκληρες ομαδες ανθρωπων?
ουτε ομαδες θα μπορουσες να τους αποκαλεσουμε...δεν ειναι η ομαδα των στειτ και η ομαδα των γκει...ειναι μεγαλο θεμα...αλλα και ομαδα να τους πεις...μου ακουγετε καπωσ...

Posted 14 May 2008 - 14:04