Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

ταινίες κινουμένων σχεδίων εκτός ανιμε που αξίζει να δειτε

• Please log in to reply
251 replies to this topic

#151 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 26 May 2009 - 01:49

[media]http://www.youtube.com/watch?v=plyRYrqa_4g[/media]αυτό πάλι βγήκε στης 1 του μηνός.τώρα αν έφτασε και από τα μέρη μας ή όχι αυτό δεν το ξέρω.ότι καινούργιο είναι και καλό.το ελπίζω δηλαδή
.................................
http://www.youtube.com/watch?v=JIpZxBczWUg:
και ναι αυτό που περίμενα επιτέλους θα έρθει και στις αίθουσες στις 09/09/09.αναφέρομαι στο 9 του Shane Acker σε σκηνοθεσία του Τιμ Μπάρτον και με μουσική του Danny Elfman.YES
:gn2:

Edited by legeon, 29 May 2009 - 03:30.

#152 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 30 May 2009 - 04:26

Ειδα προσφατα το Coraline το οποιο ειναι βασισμενο σε νουβελα του Νιλ Γκειμαν η τανια ειναι γυρισμενη απο το μαστορα του ειδους Henry Selick με την μεθοδο του stop-motion animation παρομοια με τα The Nigthtmare Before Christmas και Corpse Bride και ειναι πραγματικα καταπλικτικη ειδικα σε οσους εχουν δει τα παραπανω και τους αρεσαν προτεινεται ανεπιφυλακτα.
Spoiler:

Η ταινα σιγουρα αξιζει καθως ειναι μια υπεροχη ιστορια η οποια αν και βασιζεται σε παιδικο βιβλιο δεν γινεται αφελης και σε παρασυρη στον κοσμο της χαρη στην εκπληκτικη δουλεια του Selick ο οποιος δημιουργει ενα καταπληκτικο κοσμο απο τους καλυτερους που εχω δει ειδικα ο παραληλος εχει μερικες εκπληκτικες σκηνες.
Γενικα ο συγκεκριμενο ειδος και με την επικειμενη κυκλοφορια του 9 δειχνη να αντεχει ακομη και το βασικοτερο να προσφερει κατι διαφορετικο απο τα συνηθισμενα.

#153 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 30 May 2009 - 14:35

Σκέφτομαι να το δω αυτό το φιλμάκι, παρόλο που αντιπαθώ τον Gayμαν και σχεδόν όλες τις δημιουργίες του .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#154 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 30 May 2009 - 16:35

Πολύ καλό σαν concept και σενάριο το coraline, και σίγουρα πολύ προσεγμένο σε συνδυασμό χρήσης stop-motion animation με cg graphics, αξίζει να το δει κανείς μια έστω φορά, αν και δεν φτάνει το nightmare before christmas του ίδιου σκηνοθέτη, ούτε στο δαχτυλάκι του σε μουσική/σκηνοθεσία/ατμόσφαιρα πιστεύω. Ήταν αρκετά αργό κιόλας το Coraline, οπότε δύσκολα θα το ξανάβλεπα τουλάχιστον όχι σύντομα.
Απ'την άλλη το NBC το έχω δει 4-5 φόρες και λογικά θα το ξαναδώ.
Spoiler:

PS : Και anyway έχω βαρεθεί να βλέπω movies με το tag "Tim burton's" και στην ουσία να είναι μόνο παραγωγός. Αμάν πια τι κάνει αυτή η διαφήμιση. (Τα ίδια και στο "9")

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#155 melkior

melkior

• Members
  • 863 posts

Posted 01 June 2009 - 13:34

Πολύ καλό σαν concept και σενάριο το coraline, και σίγουρα πολύ προσεγμένο σε συνδυασμό χρήσης stop-motion animation με cg graphics, αξίζει να το δει κανείς μια έστω φορά, αν και δεν φτάνει το nightmare before christmas του ίδιου σκηνοθέτη, ούτε στο δαχτυλάκι του σε μουσική/σκηνοθεσία/ατμόσφαιρα πιστεύω. Ήταν αρκετά αργό κιόλας το Coraline, οπότε δύσκολα θα το ξανάβλεπα τουλάχιστον όχι σύντομα.
Απ'την άλλη το NBC το έχω δει 4-5 φόρες και λογικά θα το ξαναδώ.

Spoiler:

PS : Και anyway έχω βαρεθεί να βλέπω movies με το tag "Tim burton's" και στην ουσία να είναι μόνο παραγωγός. Αμάν πια τι κάνει αυτή η διαφήμιση. (Τα ίδια και στο "9")

Tουλαχιστον αφτος δεν βαζει οπου κι οπου την υπογραφη του αλλωστε καλο ειναι να στηριζουν νεους δημιουργους που μπορει να αξιζουν και αλλιως δυσκολα θα ακουγοταν διαφορετικα οπως σημβενη με τον δημιουργο του 9.
Αντιθετα εχω δει πολλους οπως το o Wes craven παρουσιαζει και λες για να το προτεινη αυτος καλο θα ναι και το βλεπεις και ειναι μια πατατα αυτη το κανουν μαλλον για το χρημα αλλα υπαρχουν και εξαιρεσης οπως οι Burton Tarantino που το κανουν γιατι γουσταρουν και τουλαχιστον σεβονται το κοινο τους.

#156 Orathac

Orathac

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 04 June 2009 - 23:20

Δείτε το Transformers The Movie του 1986, παλιά αλλά σταθερή αξία, από τις καλύτερες που έχω δει εδώ και πολλά χρόνια.

#157 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 06 June 2009 - 11:51

αυτό που μου αρέσει σε αυτό το thread είναι οτι εκεί που μιλάμε
για ποιότητα και ταινίες οι οποίες έχουν βραβευθεί σε διάφορα φεστιβάλ
ή έχουν φέρει καινοτομίες... πάντα θα εμφανιστεί κάποιος που δεν έχει διαβάσει το thread απο την αρχή απλά για να πει τι.... ??? τι???

#158 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 06 June 2009 - 17:01

αυτό που μου αρέσει σε αυτό το thread είναι οτι εκεί που μιλάμε
για ποιότητα και ταινίες οι οποίες έχουν βραβευθεί σε διάφορα φεστιβάλ
ή έχουν φέρει καινοτομίες... πάντα θα εμφανιστεί κάποιος που δεν έχει διαβάσει το thread απο την αρχή απλά για να πει τι.... ??? τι???

έλα μου ντε τι.... ??? τι??? πες μας για και μας.
ορίστε και ένα από εμένα The last unicorn 1982
[media]http://www.youtube.com/watch?v=m5RpRxS28RA[/media]
παλιό μεν αλλά ...

#159 Akasukekuro

Akasukekuro

Once A Baka Always A Baka

• Members
  • 23 posts

Posted 26 July 2009 - 02:45

Πράγματι ψαχνεις το heavy metal? Και εγω απο θεσσαλονικη ειμαι και το εχω....

#160 Akasukekuro

Akasukekuro

Once A Baka Always A Baka

• Members
  • 23 posts

Posted 26 July 2009 - 03:10

Kin no tori (golden bird) Τα σπάει προσωπικά το είχα δει μικρός στο παουέρ όταν ακόμα υπήρχε, την ψαχνω χρόνια να την δω και δυστηχώς τίποτα.... ¨(

#161 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 18 September 2009 - 11:37

Tουλαχιστον αφτος δεν βαζει οπου κι οπου την υπογραφη του αλλωστε καλο ειναι να στηριζουν νεους δημιουργους που μπορει να αξιζουν και αλλιως δυσκολα θα ακουγοταν διαφορετικα οπως σημβενη με τον δημιουργο του 9.
Αντιθετα εχω δει πολλους οπως το o Wes craven παρουσιαζει και λες για να το προτεινη αυτος καλο θα ναι και το βλεπεις και ειναι μια πατατα αυτη το κανουν μαλλον για το χρημα αλλα υπαρχουν και εξαιρεσης οπως οι Burton Tarantino που το κανουν γιατι γουσταρουν και τουλαχιστον σεβονται το κοινο τους.

Κι όμως το 9 αποδείχτηκε πατάτα... κρίμα την απίστευτη ατμόσφαιρα και το σχέδιο που είχε...

#162 melkior

melkior

• Members
  • 863 posts

Posted 18 September 2009 - 19:32

Κι όμως το 9 αποδείχτηκε πατάτα... κρίμα την απίστευτη ατμόσφαιρα και το σχέδιο που είχε...

Αν και δεν το εχω δει δεν εχω ακουση καλα λογια,τι ηθελα και μιλησα παντως τοτε ηταν απο τα πιο αναμενομενα προτζεκτ,οπως και να χει εγω θα το δω δεν πειραζει τι να κανουμε.

#163 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 23 September 2009 - 09:58

Ανυπομονώ να δω την ταινία The Secret of Kells. Το σχεδιο και το animation ειναι φοβερα.

Ιρλανδο-γαλλο-βελγο-ουγγρική παραγωγή, με ευρωπαική χορηγία.

Μεχρι τότε:

La bergère et le ramoneur στα Αγγλικά. Οχι η τελειωμενη εκδοση του 80, αλλα αυτη του 1952.

Miyazaki και Takahata επηρρεαστηκαν φανερα απο αυτη την ταινια. Ακομα και στην εισαγωγη του Howl που η Sophie μπαινει στο παλάτι.

Δειτε την online στα Αγγλικά ή καλύτερα κατεβάστε την για καλύτερη ποιοτητα

http://www.archiveclassicmovies.com/watch.php

The Curious Adventures of Mr Mockingbird

Moνο το οτι ο Peter Ustinof κανει την φωνη του πουλιου αξιζει

Edited by Petran79, 23 September 2009 - 14:18.

#164 sledgedrumer

sledgedrumer

!..RPGreg..!

• Members
  • 1 posts

Posted 25 September 2009 - 03:57

Καλησπερα παιδια! Μερες τωρα ψαχνω να βρω ενα cartoon απο το οποιο ομως δε θυμαμαι το ονομα! Αλλος ενας στην αρχη του thread περιεργραψε κατι παρομοιο και ειπαν πως πιθανοτατα ψαχνει το Fantastic Planet αλλα εγω δε εχω στο μυαλο αυτο..Λοιπον η περιγραφη απο οσα θυμαμαι ειναι καπως ετσι:
Το εδειχνε συνεχεια το τοτε Junior's TV και το 0-6 (περασμενα μεγαλεια) διαδραματιζοταν σε καποιο σκοτεινο (η ηταν νυχτα συνεχως) πλανητη αρκετα παραξενο. Καποιοι απο τους ηρωες ηταν ο ενας σαν μια μεγαλη ασπρη μαζα απο λαστιχο με τεραστια ευλιγισια, ισως καποιος απο πετρα πολυ πιθανον πρασινος, οπως και κανα δυο αλλοι τους οποιους ομως δε θυμαμαι καθολου! Οποιος γνωριζει για ποιο πραγμα μιλαω ας απαντησει γιατι πραγματικα δε το ωρισκς πουθενα!!

#165 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 05 October 2009 - 15:37

Τhe Haunted world of El Superbeasto .

Ο Rob Zombie σκηνοθετεί ένα Restricted animation που παίζει και ο Κθούλου μέσα. Τέλος.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.