Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

2d no mre ??


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 kuro

kuro

    Starting...

  • Members
  • 15 posts

Posted 14 January 2007 - 12:53

re paidia nai den lew tpt kala ta games ths epoxhs px line k tetoia alla exei paiksei kaneis h mallon paizei kaneis akoma classika games 2d ?? kserw einai ta grafika ligo perierga alla oxi mono exoun foberes idees alla exoun k auto to styl opos ta anime mono pou xeirizese esy ton char . sigekrimena apo to last blade h samurai showdown k g**w tis idees k g**w ta sxedia parolo pou fenonte ta pixels. yparxei kaneis poio stylatos apo tn setsuna ??? egw prosopika tous 8aumazw autous me ton idio tropo pou 8aumazw tous dimiourgous tou line age . mmm isos k perisotero

#2 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

    Anime Professional

  • Members
  • 1,005 posts

Posted 14 January 2007 - 13:06

Hmm... Καλωσήρθες καταρχήν : Προφανώς πάτησες δύο γορές το Submit Thread και βγήκε διπλό... Ας σβήση κάποιος... Επίσεις γράψε στα ελληνικά καλύτερα, γιατί πέρα από το ότι είναι πιό κομψά, είναι και κανόνας του forum :

Anyways... Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι παιχνίδια σαν το LineAge χαρακτηρίζουν την εποχή μας, του πρωτότυπου Gameplay με αληθηνές κινήσεις, και των 6 Cell επεξεργαστών με τα τερατόδη γραφικά... Καλό μέν το LineAge, αλλά απευθύνεται πιστεύω σε gamers που... βαριούνται..; : Αυτή είναι η άποψή μου anyway...
Και ναι, ο παλιός καλός καιρός των 2D παιχνιδιών δεν έχει ξεχαστεί... και δεν πρόκειτε. Ένα πλήθος παιχνιδιών βγαίνουν για φοριτές κονσόλες με αξιόλογα παιχνίδια 2 διαστάσεων, ενώ ακόμα και στις κονσόλες μπορείς να βρεις (έστω και λιγοστά) αξιόλογα παιχνίδια, αν όχι 2D, σίγουρα μη-3D... Προσωπικά λατρεύω τέτοιου είδους παιχνίδια, ιδιαίτερα πλάτφορμ, αλλά και RPG και Adventure. Είναι παιχνίδια που πραγματικά δεν σε κουράζουν και συγρώνως σε διασκεδάζουν. Σίγουρα δεν έχουν τις πραγματικές φωνές που συναντούμε σε παιχνίδια νεότερης τεχνολογίας και είναι αμφίβολο αν θα αντικρίσουμε κάτι που θα μπερδέψουμε με προγματικό λόγο υπερβολικά καλών γραφικών, όμως υπάρχει ακόμα η μαγεία...
Εγώ προσωπικά, δεν κρίνω τα παιχνίδια απο την κονσόλα στην οποία είναι φτιαγμένα να παίζουν, ούτε και από την τεχνολογία που χρησιμοποιούν... Ένα καλό παιχνίδι είναι καλό, είτε βρίσκετε στο Famicom είτε στο Wii... Ακόμα και αν είναι φτιαγμένο για PlayStation, τη στιγμή που υπάρχει PlayStation 3.
Τη στιγμή που είναι πρωτότυπο ή και να μην είναι, εφόσον προσφέρει αυτό που επιδιώκει να προσφέρει, διασκέδαση, μαγεία και ξεκούραση, τότε είναι άξιο επένου. :)

oR4yYRl.gif


#3 StoKoS

StoKoS

    Starting...

  • Members
  • 31 posts

Posted 15 January 2007 - 16:13

Τα παιχνίδια που χαρακτηρίζουν την εποχή μας είναι ΟΛΑ online πλεον.
Αν πατε σε ενα net cafe to 90-95% θα ασχολούναι με

-Dota (50-60%)
-WoW / Lineage (30-40%)
-CS / Battlefield / Moh (5-10%)

#4 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

    Anime Professional

  • Members
  • 1,005 posts

Posted 19 January 2007 - 22:15

Και πάλι δεν πιστεύω ότι παιχνίδια σαν και αυτά χαρακτηρίζουν την εποχή μας... Θα έλεγα ότι ίσως χαρατηρίζουν την Ελλάδα, αλλά σίγουρα όχι τον πληθισμό της γής ως πλειονότητα...

oR4yYRl.gif


#5 CuBi

CuBi

    Trailblazer

  • Members
  • 169 posts

Posted 22 January 2007 - 09:05

Τα παιχνίδια που χαρακτηρίζουν την εποχή μας είναι ΟΛΑ online πλεον.
Αν πατε σε ενα net cafe to 90-95% θα ασχολούναι με

-Dota (50-60%)
-WoW / Lineage (30-40%)
-CS / Battlefield / Moh (5-10%)


Εμ... γι'αυτό λέγονται νετ καφέ! Μήπως θα έπρεπε να πάρεις ένα πιο ευρύ δείγμα πληθυσμού;

on-topic, τα 2-D games έχουν παρακμάσει (όχι στις καρδιές μας) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν πεθάνει κιόλας. Όπως είπε και ο Ash, κυρίως στις φορητές κονσόλες όπως το DS, υπάρχουν πάρα πολλά αξιόλογα 2-D παιχνίδια.
Posted Image