Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?
Posted 25 May 2011 - 18:43

Posted 25 May 2011 - 19:09

Posted 25 May 2011 - 19:23
Ο μαθητής θα προσφέρει στο μέλλον αλλά ακόμα και τώρα προσφέρει δουλειά στους καθηγητές
Eτσι φυσικα, και ο φυλακισμενος προσφερει δουλεια στην αστυνομια.
Αμα σκεφτειτε οτι στο μελλον ο φυλακισμενος μπορει να ξανγινει δημιουργικος, τοτε ειναι το ιδιο με το μαθητη.
Ο μαθητης ως μαθητης, το μονο που προσφερει ειναι χαζογελα και περιττη φασαρια στο χωρο του σχολειου.
Και με το φοιτιτη το ιδιο ισχυει.
Καποιος μπορει να εχει ως επαγγελμα το "φοιτιτης, αλλα να μην πηγαινει ποτε και να αραζει ολη την ωρα.
Οποτε αν κρινουμε τους ανθρωπους απο τη φαση που βρισκονται μια συγκεκριμενη στιγμη, λεγοντας οτι ειναι γενικα αχρηστοι κι περιττοι, τοτε θα επρεπε να ξεκλιριστουν τα 2/3 ολου του πληθισμου.
Posted 25 May 2011 - 19:29
Posted 25 May 2011 - 19:29
Posted 25 May 2011 - 19:50
Σορρυ, αλλά εγώ δεν κάνω φασαρία, ίσα ίσα που είμαι ο πρώτος που ζητάει από τους καθηγητές να πετάξουν έξω αυτούς που κάνουν.
Well, me too.
Γι αυτο με μισουνε ολοι.
Ηaters gonna hate i guess...
Πολλα sorry για το off topi post.
In order to make up, το σκεφτηκατε ποτε αυτο?
Ακομα και τα παιδια της αφρικης που λιμοκτονουν και χρειαζονται βοηθεια δεν προσφερουν απολυτως τιποτα, παραμονο τρωνε.
Μηπως να καλεσουμε εναν Light για να καθαρισει και αυτα?
Posted 25 May 2011 - 19:57

Posted 25 May 2011 - 20:03

Posted 25 May 2011 - 20:08
Posted 25 May 2011 - 20:08
Oh yes, και όχι απλά δεν προσφέρουν, αλλά μας τρώνε και τα λεφτά που τους δίνουμε μέσα από φιλανθρωπικές οργανώσεις, καθώς και απορροφάνε τον κόπο των μη κερδοσκοπικών οργανώσεων που θα μπορούσαν να προσφέρουν κάπως αλλιώς...μόνο και μόνο για να ζουν και να κάθονται, δηλαδή ζημία! απαπα θάνατος θάνατος φέρτε τον light
Αλλιώς δώστε μου εμένα το death note να κάνω την δουλειά (και να συμπεριλάβω και άλλα παράσιτα αυτού του κόσμου όπως εγκληματίες, μαθητές, φοιτητές (oh wait, that counts me too), νεογέννητα, ζητιάνους, και άλλους) για έναν πιο λαμπρό και παραγωγικό πλανήτη!
Spoiler:
That preeeeeeety much answers the question " Should the ones that do not provide to the growth of the world die?". Also, ευχαριστώ για το +1, καιρό είχα να πάρω.
Posted 25 May 2011 - 20:16
Οk SWA food for thought. Έστω το ζήτημα της ευθανασίας (έχει ξανασυζητηθεί στο thread). Ποιά η επιλογή σου απέναντι σε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει μια θανατηφόρα ασθένεια/ή μια ασθένεια που του στερεί την ανθρώπινή του αξιοπρέπεια με καμία πιθανότητα θεραπείας που θέλει ο ίδιος να γλιτώσει από το μαρτύριό του? Your choise?
Είναι μια καλή ερώτηση και πολυσυζητημένο topic. Άμα υποφέρει βάναυσα, δεν υπάρχει κανένας τρόπος θεραπείας και ελπίδα στον ορίζοντα, δεν μπορεί να λειτουργήσει με κανέναν τρόπο φυσιολογικά, σχεδόν ανίκανος να επικοινωνήσει με το περιβάλλον του, και πάνω από όλα το θέλει τόσο πολύ ο ίδιος και μου το πει στ' αυτί, τότε ίσως με μισή καρδιά να τον σκότωνα για να μην υποφέρει c,c
ο johnny όμως πήρε τ' όπλο του... ; ;
Posted 25 May 2011 - 20:23

Το γεγονός ότι στην σειρά το είδατε να χρησιμοποιείται με έναν συγκεκριμένο τρόπο δεν πάει να πει ότι αυτή είναι η μοναδική πιθανή λύση και ένας άνθρωπος ο οποίος θα έλεγε ναι δεν πάει να πει ότι είναι ένας μικρός Light. Γενικά το όλο ερώτημα είναι πολύ πιο σύνθετο από ότι φαίνεται με την πρώτη ματιά.
Και αν είναι να βγεί ένα συμπέρασμα αυτό δεν θα βγεί με υπεραπλουστεύσεις ούτε με λογικά άλματα και προτάσεις του στυλ "εγώ επειδή σέβομαι την ανθρώπινη ζωή πιστεύω ότι κάποιος που κακοποιεί την γυναίκα του αξίζει δεύτερη ευκαιρία γιατί η γυναίκα φταίει γι αυτήν την κατάσταση (προφανώς η γυναίκα δεν νοείται ως άνθρωπος

Posted 25 May 2011 - 20:25
"εγώ επειδή σέβομαι την ανθρώπινη ζωή πιστεύω ότι κάποιος που κακοποιεί την γυναίκα του αξίζει δεύτερη ευκαιρία γιατί η γυναίκα φταίει γι αυτήν την κατάσταση (προφανώς η γυναίκα δεν νοείται ως άνθρωπος
)".
Πιστεύω ότι αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία γιατί ακριβώς φταίει αυτός και όχι η γυναίκα.
Posted 25 May 2011 - 20:29

Και όχι οι γυναίκες που δεν είναι αρκετά δυνατές για να ξεφύγουν από μία σχέση κακοποίησης δεν αξίζουν αυτό που παθαίνουν. Το είχα για αυτονόητο but oh well...
To death note είναι απλά ένα όπλο δολοφονίας... Η ερώτηση για το αν θα το χρησιμοποιούσε ο οποιοσδήποτε καταλήγει στην ερώτηση αν θα σκότωνε ποτέ κάποιον. Και όχι, επειδή δεν βλέπεις αυτόν που σκοτώνεις και γράφεις ένα ονοματάκι σε ένα τετράδιο δεν σε κάνει λιγότερο δολοφόνο...
Από κει και πέρα θα προτιμούσα να αλλάξει ο κόσμος επειδή θέλει να αλλάξει και όχι μέσω του φόβου. Τα ιδανικά της νιότης. Θα το ξανασκεφτώ στα 50 που μάλλον θα έχω απελπιστεί

edit : Η ευθανασία είναι ένα τελείως διαφορετικό θέμα. Δεν χρειάζεσαι death note για αυτό, αρκεί να πατήσεις ένα κουμπάκι σε πολλές περιπτώσεις.
Posted 25 May 2011 - 20:36
ποιός ανέφερε ότι αξίζει σε μια γυναίκα να την βιάσεις επειδή είναι αδύναμη? Με αυτή τη λογική και στους αθώους πολίτες που πλησίαζαν τον Aizen στο bleach και εξαιλόνονταν, άξιζε να πεθάνουν επειδή δεν είχαν δυνατό reiatsu. "Εγώ τι φταίω, αυτοί πλησιάζουν!" Είναι ο Aizen καλός ή αθώος?