Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?
Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2011 - 05:56
εγω πρωτα θα εφτιαχνα μια λιστα με χιλιαδες ονοματα πολιτικων κυριως απο ελλαδα, ευρωπη και αμερικη. και κυριως ακροδεξιων κομματων :3 επισης διαφορων τραπεζιτων και αλλων καλων ανθρωπων.
μετα θα αρχιζα να γραφω τα ονοματα, και θα εβαζα την ωρα του καρδιακου μια συγκεκριμενη κοινη ωρα για ολους, ωστε να πεθανουν ολοι ταυτοχρονα. και μετα βλεποντας και κανοντας.
νομιζω οτι ο Κιρα ηταν παρα πολυ αστοχος στην επιλογη των θυματων. το προβλημα στις σημερινες προχωρημενες κοινωνιες ειναι οι φονοι και βιασμοι? οχι οτι δεν μας ενοχλουν. αλλα ειναι αμελητεα μπροστα στο οικονομικο εκγλημα.
ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2011 - 10:11
Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2011 - 04:52
ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2011 - 21:47
Καταλαβαινω τη λογικη αλλα οπως και να'χει (αν και το σηχαινομαι που το λεω)ο near ειχε δικιο.Οποιον και αν σκοτωσεις και για οποιν λογο,ακομα και αν νομιζεις πως το κανεις για το κοινο καλο εισαι μονο ενας ψυχρος δολοφονος.Anyway ας μη βγουμε off topic.οι θεσμοι ειναι προσωπα. το κρατος ειναι προσωπα. εχουμε ενα σορο πραγματα στα χαρτια, κρατικες δομες και μηχανισμους, αλλα πισω απο ολα αυτα ειναι ανθρωποι που τα κανουν σκατα.
Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2011 - 22:20
οι θεσμοι ειναι προσωπα. το κρατος ειναι προσωπα. εχουμε ενα σορο πραγματα στα χαρτια, κρατικες δομες και μηχανισμους, αλλα πισω απο ολα αυτα ειναι ανθρωποι που τα κανουν σκατα.
Συμφωνω μ' αυτο που λες αλλα ο kalamaris εχει μεγαλο δικιο.
Ποιος ειπε πως τους αξιζει ομως να πεθανουν?
Και πες οτι οντως καταφερνεις να τους σκοτωσεις ολους ελπιζοντας για ενα "καλυτερο αυριο".
Μετα τι ακολουθει?Αμα σκεφτεις την κατασταση που επικρατησε ακριβως επειτα απο τη Γαλλικη Επανασταση και την εκτελεση ολων των ευγενων, θα καταλαβεις οτι απο τη βια δεν βγαινει τιποτα παρα μονο περισσοτερα εγκληματα, περισσοτερο μισος, και πολυ περισσοτερη καταχρηση δυναμης.Απαλασοντας τον κοσμο απο τα παρασιτα, 100% το μεγαλυτερο παρασιτο θα γινεις εσυ, και θα σπειρεις ολο και περισσοτερη διαφθορα χωρις να το καταλαβαινεις. (δεν απευθυνομαι σε εσενα, αλλα γενικα σε καποιον που χρησιμοποιει ενα death note).
Για να μενω on topic (αν και πιστευω πως τα παραπανω λεγομενα μου σχετιζονται εμμεσα με το θεμα), εχω ξαναγραψει για το τι θα εκανα, αλλα δεν εχω μιλησει για το ιδεολογικο ζητημα πανω στο θεμα.
Εγω απλα πιστευω πως ολοι ανθρωποι καποια στιγμη κρινονται δικαιως για της πραξεις τους, ειτε εν ζωη ειτε οχι, απο κατι ανωτερο (εγω το αποκαλω Θεο, αλλοι το βλεπουν αλλιως η καθολου, δεν χρειαζεται να θεσουμε αυτο το θεμα), και οτι εγω, σαν ανθρωπος, εχω ευθυνη μονο στα δικα μου θεματα και δεν εχω κανενα δικαιωμα να αποφασιζω ποιος ζει και ποιος πεθαινει.
Σε προηγουμενα ποστς παρατηρησα να λενε οτι οι τεμπεληδες των καφετεριων πχ, δεν αξιζουν να ζουν, γιατι δεν προσφερουν τιποτα.Πως μπορει να κρινει ενας θνητος, ομως, ποιος αξιζει να ζει και ποιος οχι?Κι εμενα με αηδιαζουν πολλα λαϊκα στρωματα, κανοντας με συχνα να τους αποκαλω μεχρι και "σκουπιδια",αλλα πανω απ' ολα πρεπει να αποδειξω στον εαυτο μου πως εγω αξιζω πραγματικα να ζω, και γινοντας καλυτερος θα ειμαι σε θεση να τους κρινω για τη σταση τους.
Οσο για καποια τραγελαφικα ποστς τυπου "θα σκοτωνα την καθηγητρια μου, την αδερφη μου η αυτην που μου εφαγε τον γκομενο", καταλαβαινω πως απλα αστειευεστε, αλλα ελεος, δεν μπορειτε να παιζετε ετσι με τις ζωες τον ανθρωπων και οταν σας τη λενε λιγο, να μιλατε λες και ειπατε κατι το φυσιολογικο.
Oλοι εχουμε δικαιωμα στη ζωη, και το πως το χρησιμοποιουμε ειναι στο χερι μας...
Η αδικια παντως ποτε δεν ξεφευγει, με τον εναν τροπο ή τον αλλο.
Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2011 - 22:28
Aυτό btw το είχε πει και ο Light. Μετά από τους μεγαλοεγκληματίες και τους μικροεγκληματίες, αφού του τελειώνανε, θα έπιανε και τους τεμπέληδες και γενικά όσους "θεωρούσε" ότι δεν προσφέρουν στην κοινωνία. Φωτια στον κόρφο μας δηλαδή. Manga, anime, games, ταινίες; Κάθεσαι και ασχολείσαι μ' αυτά; Εγκληματικό. Κάτσε να σου γράψω ένα ραβασακι.Σε προηγουμενα ποστς παρατηρησα να λενε οτι οι τεμπεληδες των καφετεριων πχ, δεν αξιζουν να ζουν, γιατι δεν προσφερουν τιποτα.Πως μπορει να κρινει ενας θνητος, ομως, ποιος αξιζει να ζει και ποιος οχι?

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2011 - 22:49
Επίσης, αν σκοτώνεις στο όνομα κάποιου άλλου, πρέπει να είσαι και σίγουρος ότι αυτός ο κάποιος θα ενέκρινε κάτι τόσο ακραίο...
Το όλο πρόβλημα πιστεύω δεν πηγάζει κατά βάση από τους απλούς αποδέκτες χρημάτων, αφού π.χ. έχω ακούσει και για αγρότες (πιστεύω πως ήταν ελάχιστοι, μην παρεξηγούμαστε) που πήραν κονδύλια από την ΕΟΚ και μετά την άραζαν χωρίς να βγάζουν σοδειά. Το πρόβλημα βρίσκεται σε αυτούς που υποκινούν τις όλες ζημιογόνες μεταφορές. Είναι έξυπνοι, επικίνδυνοι, εγωιστές και ρουφάνε για την πλάκα τους το αίμα από χώρες ολόκληρες. Αν μπορούσα να τους βρω και να κατανοήσω το σύστημα, αν έβλεπα ότι με το να πέσουν 2-3 κεφάλια θα σωζόντουσαν χώρες ολόκληρες από την οικονομική ομηρία, τότε γιατί να μην το κάνω; Από το να αφήνω αθώους μεροκαματιάρηδες να αυτοκτονούν λόγω οικονομικών το προτιμάω.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Dreamsage: 31 Μάρτιος 2011 - 23:02
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 11:51
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2011 - 18:48
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2011 - 18:51
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2011 - 18:58
Πρώτα από όλα δεν γίνεται να το χρησιμοποιήσει κάποιος. Στην Ελλάδα υπάρχει σίγουρα και κάποιος άλλος με το όνομα και το επίθετο σου.
Ρε συ Jorg αυτό που λες δεν στέκει deathnote spoiler

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2011 - 19:02
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2011 - 19:04
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2011 - 19:21
Οι κατσίκες δεν τρώνε χαρτί.
excuse moi θα είμαι πιο κατατοπιστικός: γίδα.
Ωραίο topic πάντως. Δίνει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για διάφορα μέλη του forum.
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2011 - 20:28
Μα αφού είχε αναφέρει ότι
Spoiler:
Jorg κοίτα ξανά τον κανόνα.
Also stay on topic ppl.