Δηλαδή ας πούμε ο Hitler είναι 6 φορές θεός, amirite?Στην περίπτωσή σου αγαπητέ ταιριάζει το εξής
"Υou kill one man and they call you a murderer"
"You kill a thousand and they call you a king"
"You kill a million and they call you a GOD"
"You kill a billion and they... oh i am sorry, there is noone left to call you anything :wooi2:"
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?
Posted 18 June 2009 - 20:38
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 18 June 2009 - 20:52
Posted 18 June 2009 - 21:53
Δηλαδή ας πούμε ο Hitler είναι 6 φορές θεός, amirite?
Ούτε κάν δολοφόνος θα έλεγα. Αφού άλλοι έκαναν ότι έκαναν στο όνομά του.
Ενώ το Death Νote είναι προσωπική υπόθεση και όχι εντολή πρός άλλους.
Υ.Γ. Ελπίζω ο κόσμος να μην το παίρνει στα σοβαρά το ποιηματάκι , όσον αφορά την άποψή μου πάντα, γιατί το κανονικό μου post στο thread το έχω κάνει προ πολλού.
Can you see it ?!
Posted 19 June 2009 - 00:42
Στην περίπτωσή σου αγαπητέ ταιριάζει το εξής
"Υou kill one man and they call you a murderer"
"You kill a thousand and they call you a king"
"You kill a million and they call you a GOD"
"You kill a billion and they... oh i am sorry, there is noone left to call you anything :wooi2:"
Αντι να πεις GOD επρεπε να γραψεις Kami( ή καλυτερα shinigami)

Παντως αυτες ειναι οι αποψεις μ...απλα μονο και μονο η δυναμη που εχιες ειναι τρελη και ολοι μας πιστευω θα το χρησιμοποιουσαν...αλλωστε αμα ερθει στην γη ενα τετοιο αντικειμενο δν θα ηταν κριμα να μην χρησιμοποιηθει?
Posted 19 June 2009 - 12:12

Edited by JiraiyaSannin, 19 June 2009 - 12:17.

Posted 21 June 2009 - 09:34
Το σιγουρο παντως θα το χρισιμοποιυσα...γτ απλουστατα δν υπαρχουν συνεπειες
[quote]
ναι? και πως βρεθηκε το Death Note στα χερια σου αν οχι απο καποιον shinigami?
αρα στην συγκεκριμενη περιπτωση και shinigami realm υπαρχει και συνεπειες...
τοτε κι εγω θα τους σκοτωνα ολους και θα εσκαγα μυτη στην Ομονοια με ενα Sniper και θα κυνηγαγα ελαφια
Edited by Scargonar, 21 June 2009 - 09:49.
Posted 22 June 2009 - 16:21

ίσως να το χρησιμοποιούσα προς όφελός μου,αλλά όχι για να κάνω κάτι κ καλά δίκαιο:s
χμμ...θα το χρησιμοποιούσα για να φτιάξω τον δικό μου κόσμο όπου θα είμουν η βασίλισσα-θεά,όπως στην αρχαία Αίγυπτο,και θα ΣΚΌΤΩΝΑ με βασανιστικό τρόπο (για παραδειγματισμό)όποιον αντιστεκόταν....ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Posted 22 June 2009 - 22:06

Posted 24 June 2009 - 08:45
Το σιγουρο παντως θα το χρισιμοποιυσα...γτ απλουστατα δν υπαρχουν συνεπειες
[quote]
ναι? και πως βρεθηκε το Death Note στα χερια σου αν οχι απο καποιον shinigami?
αρα στην συγκεκριμενη περιπτωση και shinigami realm υπαρχει και συνεπειες...
τοτε κι εγω θα τους σκοτωνα ολους και θα εσκαγα μυτη στην Ομονοια με ενα Sniper και θα κυνηγαγα ελαφια[/quote]+1 point διοτι οντως αμα υπηρχε DN θα υπηρχε και Shinigami Realm...αλλα δν ξερουμε πως ειναι και αρα δν με ενδιαφερει και πολυ...ολα ειναι το παρον...οχι η μετα θανατον ζωη
Αλλα αμα προσεκσεις και ο L τα ιδια με τον kira εκανε απλ σε μικροτερο βαθμο...μην σ πω οτι ηταν χειροτερος γτ χρησιμοποιουσε τουσ κρατουμενους σαν να ηταν πειραματοζωα
Posted 24 June 2009 - 09:49
μην σ πω οτι ηταν χειροτερος γτ χρησιμοποιουσε τουσ κρατουμενους σαν να ηταν πειραματοζωα
Ενω ο Light δεν το έκανε καθόλου αυτό...
Posted 24 June 2009 - 13:03
Ενω ο Light δεν το έκανε καθόλου αυτό...
o light ειχε σκοπο να τουσ σκωτωσει ο L πολεμουσε τον light με τα ιδια οπλα γιαυτο και ηταν χειροτερος κατ εμε
Posted 30 June 2009 - 21:07
Posted 01 July 2009 - 10:10
Δηλαδή ας πούμε ο Hitler είναι 6 φορές θεός, amirite?
Για τους ανθρώπους που υποστηρίζουν αυτόν και την ιδεολογία του, βεβαίως.
________
Γενικά, αντικείμενα σαν το Death Note, εάν ήταν αληθινά, θα ήταν κατάλληλα για να βγάζουν στη φόρα την αρρωστημένη πλευρά των ανθρώπων. Μηδενός εξαιρουμένου.
Posted 01 July 2009 - 18:25
Αν και νομιζω οτι το να γραψεις το ονομα καποιου σε ενα τετραδιο και να πεθανει δεν σου δινει την ιδια αισθση ευθυνης οταν π.χ. τον πυροβολησεις, αλλιως ειναι οταν ειναι μπροστα σου το θυμα.
Posted 01 July 2009 - 21:33
πολύ σύντομα...Και ναί, πολύς κόσμος έχει μια καταπιεσμένη, άγρια πλευρά
που υπο ορισμένες προυποθέσεις βγαίνει στην επιφάνεια. Αυτή η πλευρά του
καθενός μας είναι και η πραγματική εικόνα του εαυτού μας, οχι το ''δήθεν''
που δείχνουμε !