Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 00:59
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 01:01
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 01:12
"κανεις δεν εχει δικαιωμα να αφαιρει τη ζωη του αλλου"..
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 01:12
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 01:14
παρατα Θεωριες και τα λοιπα και σοφιστικε πραγματα που λενε αλοι,με το να εχεις το Death Note εχεις και το δικαιωμα να αφαιρεις Ζωες,Τελια και παυλα[Ετσι:.-]xD
Tωρα αν θα το ασκησεις το δικαιωμα που εχεις η οχι,ειναι αλλο θεμα,,Εγω προσωπικα παντως Ναι
Θα το χρησιμοποιούσα για να σκοτώσω τους πιο διαβόητους εγκληματίες και μετα θα το απαρνιώμουν.
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 01:19
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 01:40
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 07:20
Συμφωνώ σε αυτό ωστόσο θέλω να κάνω μία παρένθεση. Αν κάποιος ήξερε ότι με ένα σοβαρό παράπτωμα που θα έκανε θα μπορούσε να σκοτωθεί άμεσα χωρίς να τον πιάσουν, να τον περάσουν από δίκη κτλ. Δεν θα το σκεφτόταν πολύ περισσότερο;
Πολύ σεντόνι και είναι ακόμα καλοκαίρι. Τα ματάκια μου:nanana:
:nanana:.
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 11:51
Σκεψου ομως κ αυτο,ενας καλός εγκληματίας ξέρει να προσαρμόζεται στην εποχή του πράγμα που σημαίνει,οτι θα αναλάμβανε τα απαραίτητα μέτρα για να μη μαθευτεί το όνομα του και αν μαθευτεί να μην ειναι το αληθινό.Φυσικά τώρα απλά λέω τι μπορεί να συνέβαινε στηριζόμενη στον ανθρώπινο τρόπο σκέψης.Ειναι απίστευτο τι μπορεί να κάνει ενας άνθρωπος βρισκόμενος υπο πίεση.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Scorpion: 25 Αύγουστος 2008 - 12:10
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 12:39
ΤΙ ΝΑ ΠΩ?μου αρεσουν τα φρουτα ιδιως τα εξωτικα με παρανοικο μυαλοioanna chan πως σου αρέσει ο light σαν μαραμένος ανανάς ειναι τα μαλλιά του!{γούστα ειναι αυτά βέβαια}
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 13:49
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 25 Αύγουστος 2008 - 14:27
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 14:15
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 14:23
2) Το παρέδιδα στην αστυνομία με την ομολογία μου και θα περίμενα τα αντίποινα.
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 15:00
Οποιοσδήποτε υποστηρίζει πως δεν θα έκανε κάτι αντίστοιχο, πραγματικά δεν είμαι έτοιμος να τον πιστέψω. Κυρίως γιατί αρνούμαι, στην πραγματικό κόσμο στον οποίον ζω, να πιστέψω πως οποιοσδήποτε απο εδω μέσα θα είχε τα κότσια καθώς και την διαστροφή να ζήσει σκοτώνοντας συνανθρώπους του(όποιοι κι αν είναι αυτοί). Όπως τόνισα βέβαια, η δική μου θέληση στο να πιστέψει στην καλοσύνη των συμφορουμίτων μου, δεν συναντά αναγκαστικά την αλήθεια. Αν κάποιος απο εσάς ξέρει πως θα χρησιμοποιούσε πράγματι το deathnote, λυπάμαι πραγματικά.
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 19:32
Σε προηγουμενη σελιδα υπαρχουν ατομα τα οποια τονιζουν οτι δεν μπορουν με τιποτα να πιστεψουν οτι καποιοι ανθρωποι δε θα σκοτωναν με το Death Note ή/και οτι οποιος λεει οτι θα πετουσε ενα Death Note αντι να το χρησιμοποιησει λεει ψεματα. Την αντιπαραβολη με το ποστ σου και τα οποια συμπερασματα τα αφηνω σε εσενα. Εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι το να πιστευεις οτι ολοι οι ανθρωποι στον κοσμο ειναι καλοι και εχουν συνειδηση ειναι μεγαλο λαθος, καποια στιγμη θα το καταλαβεις και εσυ αυτο και σου ευχομαι να το μαθεις με οσο το δυνατον πιο ηπιο τροπο.Οποιοσδήποτε υποστηρίζει πως δεν θα έκανε κάτι αντίστοιχο, πραγματικά δεν είμαι έτοιμος να τον πιστέψω. Κυρίως γιατί αρνούμαι, στην πραγματικό κόσμο στον οποίον ζω, να πιστέψω πως οποιοσδήποτε απο εδω μέσα θα είχε τα κότσια καθώς και την διαστροφή να ζήσει σκοτώνοντας συνανθρώπους του(όποιοι κι αν είναι αυτοί). Όπως τόνισα βέβαια, η δική μου θέληση στο να πιστέψει στην καλοσύνη των συμφορουμίτων μου, δεν συναντά αναγκαστικά την αλήθεια. Αν κάποιος απο εσάς ξέρει πως θα χρησιμοποιούσε πράγματι το deathnote, λυπάμαι πραγματικά.
Πολυ σωστη η παρατηρηση. Το πιο ευκολο πραγμα θα του ηταν να κυκλοφορει με ψευτικο ονομα. Αν και δεν πρεπει να ξεχναμε οτι μπορει καποιος να κανει ενα εγκλημα και μετα να το φορτωσει σε εναν αλλον, και χωρις δικη αποκλειεται να αποδειχθει η αληθεια. Δεν πρεπει να κοιταμε μονο τη μια μερια του νομισματος.Πολυ σωστό το point σου.Σκεψου ομως κ αυτο,ενας καλός εγκληματίας ξέρει να προσαρμόζεται στην εποχή του πράγμα που σημαίνει,οτι θα αναλάμβανε τα απαραίτητα μέτρα για να μη μαθευτεί το όνομα του και αν μαθευτεί να μην ειναι το αληθινό.