Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?

• Please log in to reply
1121 replies to this topic

#451 donjuan

donjuan

...

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 00:59

zorro το διαβασα το post σου..μη το λυπάσαι καθόλου επρεπε να γράψεις άλλο τόσο:sleepy: ioanna chan πως σου αρέσει ο light σαν μαραμένος ανανάς ειναι τα μαλλιά του!{γούστα ειναι αυτά βέβαια}:byejg9:

#452 velontor

velontor

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 01:01

Χμμ.. Πιστευω πως θα το χρησημοποιουσα.. για να κανω τον κοσμο καλυτερο και οχι για να γινω "θεος". Αν και η θεωρια μου ειναι οτι "κανεις δεν εχει δικαιωμα να αφαιρει τη ζωη του αλλου".. :canthelp:

#453 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 01:12

"κανεις δεν εχει δικαιωμα να αφαιρει τη ζωη του αλλου".. :canthelp:

παρατα Θεωριες και τα λοιπα και σοφιστικε πραγματα που λενε αλοι,με το να εχεις το Death Note εχεις και το δικαιωμα να αφαιρεις Ζωες,Τελια και παυλα[Ετσι:.-]xD

Tωρα αν θα το ασκησεις το δικαιωμα που εχεις η οχι,ειναι αλλο θεμα,,Εγω προσωπικα παντως Ναι><

Berserk___Gatsu.jpg

#454 Alpasar

Alpasar

Anime Newbie

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 01:12

Θα το χρησιμοποιούσα για να σκοτώσω τους πιο διαβόητους εγκληματίες και μετα θα το απαρνιώμουν.

#455 velontor

velontor

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 01:14

παρατα Θεωριες και τα λοιπα και σοφιστικε πραγματα που λενε αλοι,με το να εχεις το Death Note εχεις και το δικαιωμα να αφαιρεις Ζωες,Τελια και παυλα[Ετσι:.-]xD

Tωρα αν θα το ασκησεις το δικαιωμα που εχεις η οχι,ειναι αλλο θεμα,,Εγω προσωπικα παντως Ναι><

Οτι πεις :Blissfull:

Θα το χρησιμοποιούσα για να σκοτώσω τους πιο διαβόητους εγκληματίες και μετα θα το απαρνιώμουν.

Spoil? :P

#456 Alpasar

Alpasar

Anime Newbie

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 01:19

Spoil? :P
Δεν νομιζω...

#457 velontor

velontor

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 01:40

Αφου αποκαλύπτεις τη συνεχεια.. :P

#458 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 07:20

Συμφωνώ σε αυτό ωστόσο θέλω να κάνω μία παρένθεση. Αν κάποιος ήξερε ότι με ένα σοβαρό παράπτωμα που θα έκανε θα μπορούσε να σκοτωθεί άμεσα χωρίς να τον πιάσουν, να τον περάσουν από δίκη κτλ. Δεν θα το σκεφτόταν πολύ περισσότερο;

Πολύ σεντόνι και είναι ακόμα καλοκαίρι. Τα ματάκια μου:nanana::nanana::nanana::nanana:.

Πολυ σωστό το point σου.Σκεψου ομως κ αυτο,ενας καλός εγκληματίας ξέρει να προσαρμόζεται στην εποχή του πράγμα που σημαίνει,οτι θα αναλάμβανε τα απαραίτητα μέτρα για να μη μαθευτεί το όνομα του και αν μαθευτεί να μην ειναι το αληθινό.Φυσικά τώρα απλά λέω τι μπορεί να συνέβαινε στηριζόμενη στον ανθρώπινο τρόπο σκέψης.Ειναι απίστευτο τι μπορεί να κάνει ενας άνθρωπος βρισκόμενος υπο πίεση.

Zoro,οι ευστοχες οι διαφορές που τόνισες και ήταν παράλειψη μου να μην τις αναφέρω οπότε σ ευχαριστώ.Απλά τα παραλλήλισα ως τρόπους τιμωρίας αφου το αποτέλεσμα είναι το ιδιο....σιγουρα ενας αθώος μπορεί να οδογηθεί στην ηλεκτρική καρέκλα,αλλα γιατι να μην γινει αυτο και στο deathnote;δεν ειναι δυνατόν να κατηγορηθεί για κάποιο μεγάλο έγκλημα ένας αθώος;

#459 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 11:51

Σκεψου ομως κ αυτο,ενας καλός εγκληματίας ξέρει να προσαρμόζεται στην εποχή του πράγμα που σημαίνει,οτι θα αναλάμβανε τα απαραίτητα μέτρα για να μη μαθευτεί το όνομα του και αν μαθευτεί να μην ειναι το αληθινό.Φυσικά τώρα απλά λέω τι μπορεί να συνέβαινε στηριζόμενη στον ανθρώπινο τρόπο σκέψης.Ειναι απίστευτο τι μπορεί να κάνει ενας άνθρωπος βρισκόμενος υπο πίεση.

Θα συμφωνησω με την Dark_Venus οι εγκληματιες παντα βρισκουν τροπους να τη σκαπουλαρουν :burningbe3:

Οσοι χρησιμοποιησουν το death note μια φορα δεν ειναι τοσο ευκολο να το απαρνηθουν λογο της τεραστιας δυναμης του.Αργα η γρηγορα θα εφταναν σε σημειο να θεοποιησουν τους ευατους τους οπως εκανε και ο Light.
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Scorpion: 25 Αύγουστος 2008 - 12:10

#460 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 12:39

ioanna chan πως σου αρέσει ο light σαν μαραμένος ανανάς ειναι τα μαλλιά του!{γούστα ειναι αυτά βέβαια}:byejg9:

ΤΙ ΝΑ ΠΩ?μου αρεσουν τα φρουτα ιδιως τα εξωτικα με παρανοικο μυαλο:awww::awww: LIGHTOOOO-KUN!!:joyful:ειναι τοσο γλυκουλης οταν το παιζει κακο αγορι!!!:nbleed:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#461 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 13:49

@ Zoro Wow!!!:blurah5: Για ατομο το οποιο συμφωνει μαζι μου σε πολλα σημεια και ιδιως στο κεντρικο κομματι του συλλογισμου μου σιγουρα εραψες ενα μεγαλο σεντονι... Βεβαια αν νομιζεις οτι κατι τετοιο με αποθαρρυνει πλανασαι πλανην οικτρα,,,, Επειδη δεν θελω να το παρακανουμε το ζητημα
Και να αρχισουμε να επαναλαμβανουμε τα ιδια πραγματα, θα προσπαθησω να ειμαι οσο πιο λακωνικη και συγκεκριμενη γινεται και να περιορισω την εκταση του post(ετσι γι αλλαγη)

Spoiler:
Spoiler:

Kαι αφου τελειωσα με τον Zoro να πω μονο οτι σιγουρα μπορει καποια στιγμη να κατηγορηθει ενας αθωος αλλα εκει πιστευω η αντιδραση του αθωου και του ενοχου διαφερουν σημαντικα... Δεν νομιζω οτι ενας αθωος θα προσπαθησει πολλες φορες να το σκασει.... Προσωπικα να ξεκαθαρισω για αλλη μια φορα οτι αναφερομαι οτι η χρηση του DN θα ηταν για μενα θεμιτη μονο αν ενας ανθρωπος ηταν απειλη για αλλους. Οχι για τιμωρια ουτε σαν καταδικη... Μεγαλη διαφορα αυτο το οποιο λεω απο την θανατικη ποινη να το ξεκαθαρισω,
Επιπλεον στην εποχη που ζουμε σημερα και με την τεχνολογικη προοδο η οποια εχει συντελεστει κανενος το προσωπο δεν μενει κρυφο παιδια πιστεψτε με. Αλλο τωρα το γιατι ενω υπαρχουν οι δυνατοτητες για καποιους μεγαλοεγκληματιες να πιαστουν αυτοι αλωνιζουν ελευθεροι.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 25 Αύγουστος 2008 - 14:27

#462 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 14:15

Χωρίς να διαβάσω όλα τα προηγούμενα post (εκτός απο 2-3 τελευταίες σελίδες), θα δηλώσω το εξής απλό. Αν έβρισκα το DN στο δρόμο, σαν άλλος Light, θα ακολουθούσα τα βήματα του, μέχρι τη στιγμή που το δοκιμάζει. Εαν και εφόσον δούλευε, ή θα :
1)Το έκαιγα και θα ζούσα με τύψεις αφού αφαίρεσα μια ζωή (ή θα το ξεπερνούσα λέγοντας στον εαυτό μου πως έκανα λάθος)
2) Το παρέδιδα στην αστυνομία με την ομολογία μου και θα περίμενα τα αντίποινα.

Οποιοσδήποτε υποστηρίζει πως δεν θα έκανε κάτι αντίστοιχο, πραγματικά δεν είμαι έτοιμος να τον πιστέψω. Κυρίως γιατί αρνούμαι, στην πραγματικό κόσμο στον οποίον ζω, να πιστέψω πως οποιοσδήποτε απο εδω μέσα θα είχε τα κότσια καθώς και την διαστροφή να ζήσει σκοτώνοντας συνανθρώπους του(όποιοι κι αν είναι αυτοί). Όπως τόνισα βέβαια, η δική μου θέληση στο να πιστέψει στην καλοσύνη των συμφορουμίτων μου, δεν συναντά αναγκαστικά την αλήθεια. Αν κάποιος απο εσάς ξέρει πως θα χρησιμοποιούσε πράγματι το deathnote, λυπάμαι πραγματικά.

#463 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 14:23

2) Το παρέδιδα στην αστυνομία με την ομολογία μου και θα περίμενα τα αντίποινα.

Καλύτερα να το έκαιγες παρά να το έδινες στην αστυνομία. Είναι ουσιαστικά σαν να δίνεις ένα όπλο στον άλλο για να σκοτώσει. Και αυτός που θα το παραλάμβανε μπορεί να μην ήταν σαν εσένα και να άρχιζε να σκοτώνει κόσμο για πλάκα. Και ανάμεσα σε αυτούς μπορεί και καταλάθος να ήσουν και εσύ ο ίδιος.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#464 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 15:00

Οποιοσδήποτε υποστηρίζει πως δεν θα έκανε κάτι αντίστοιχο, πραγματικά δεν είμαι έτοιμος να τον πιστέψω. Κυρίως γιατί αρνούμαι, στην πραγματικό κόσμο στον οποίον ζω, να πιστέψω πως οποιοσδήποτε απο εδω μέσα θα είχε τα κότσια καθώς και την διαστροφή να ζήσει σκοτώνοντας συνανθρώπους του(όποιοι κι αν είναι αυτοί). Όπως τόνισα βέβαια, η δική μου θέληση στο να πιστέψει στην καλοσύνη των συμφορουμίτων μου, δεν συναντά αναγκαστικά την αλήθεια. Αν κάποιος απο εσάς ξέρει πως θα χρησιμοποιούσε πράγματι το deathnote, λυπάμαι πραγματικά.

Νομιζω το εξεφρασε άψογα.;)Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω.:thatsit:

#465 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 19:32

Σε προηγουμενη σελιδα υπαρχουν ατομα τα οποια τονιζουν οτι δεν μπορουν με τιποτα να πιστεψουν οτι καποιοι ανθρωποι δε θα σκοτωναν με το Death Note ή/και οτι οποιος λεει οτι θα πετουσε ενα Death Note αντι να το χρησιμοποιησει λεει ψεματα. Την αντιπαραβολη με το ποστ σου και τα οποια συμπερασματα τα αφηνω σε εσενα. Εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι το να πιστευεις οτι ολοι οι ανθρωποι στον κοσμο ειναι καλοι και εχουν συνειδηση ειναι μεγαλο λαθος, καποια στιγμη θα το καταλαβεις και εσυ αυτο και σου ευχομαι να το μαθεις με οσο το δυνατον πιο ηπιο τροπο.

Πολυ σωστό το point σου.Σκεψου ομως κ αυτο,ενας καλός εγκληματίας ξέρει να προσαρμόζεται στην εποχή του πράγμα που σημαίνει,οτι θα αναλάμβανε τα απαραίτητα μέτρα για να μη μαθευτεί το όνομα του και αν μαθευτεί να μην ειναι το αληθινό.

Πολυ σωστη η παρατηρηση. Το πιο ευκολο πραγμα θα του ηταν να κυκλοφορει με ψευτικο ονομα. Αν και δεν πρεπει να ξεχναμε οτι μπορει καποιος να κανει ενα εγκλημα και μετα να το φορτωσει σε εναν αλλον, και χωρις δικη αποκλειεται να αποδειχθει η αληθεια. Δεν πρεπει να κοιταμε μονο τη μια μερια του νομισματος.
Δημοσιευμένη  εικόνα