Με το Death Note μπορεις να υποβαλεις βασανιστηρια.Αν και είμαι φάν τον βασανιστηρίων (
) θα το χρησιμοποιούσα.
Εννοειται πως δε θα εκανα κατι τοσο ακραιο! Ειλικρινα, οσο κι αν δεν την καταλαβαινω με τιποτα, δεχομαι την αποψη σου οτι θα σκοτωνες ατομα που σου εχουν κανει τεραστιο κακο. Οχι ομως και να αμφιβαλεις οτι υπαρχουν ανθρωποι που δε θα εκαναν κατι τετοιο υπο οποιεσδηποτε συνθηκες...Διάβασα στα προηγούμενα posts ότι κάποιοι δεν θα το χρησιμοποιούσαν διότι δεν πίστεύουν ότι είναι αυτοί που θα κρίνουν ποιός πεθαίνει και ποιός όχι. Ναί ρε παιδιά, αν σας δινόταν η ευκαιρία να σκοτώσετε κάποιον που σας κατέστρεψε τη ζωή, σας εξευτέλισε, σας ποδοπάτησε, σας έκανε να μετανιώνετε που ζήτε (λέμε τώρα), τότε θα πιστεύατε ακόμα ότι δεν μπορείτε να πείτε αν θα πεθάνει ή όχι?
Για την ακριβεια μου ειχε δωθει καποτε ευκαιρια να αποκαλυψω κατι για ενα ατομο που μου εκανε μεγαλο κακο το οποιο θα εκανε αρκετη ζημια σε αυτο το ατομο. Πιο πολλη ικανοποιηση παιρνω απο το γεγονος οτι δεν πηρα εκδικηση, οπως περιμενε να κανω, παρα απο το αν χρησιμοποιουσα τη λογικη σου (μου εκανες κακο, θα σου κανω κι εγω) και γινομουν και εγω ιδιου επιπεδου ανθρωπος.