Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?

• Please log in to reply
1121 replies to this topic

#181 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 11:47

Αν και είμαι φάν τον βασανιστηρίων (:oo:) θα το χρησιμοποιούσα.

Με το Death Note μπορεις να υποβαλεις βασανιστηρια.

Διάβασα στα προηγούμενα posts ότι κάποιοι δεν θα το χρησιμοποιούσαν διότι δεν πίστεύουν ότι είναι αυτοί που θα κρίνουν ποιός πεθαίνει και ποιός όχι. Ναί ρε παιδιά, αν σας δινόταν η ευκαιρία να σκοτώσετε κάποιον που σας κατέστρεψε τη ζωή, σας εξευτέλισε, σας ποδοπάτησε, σας έκανε να μετανιώνετε που ζήτε (λέμε τώρα), τότε θα πιστεύατε ακόμα ότι δεν μπορείτε να πείτε αν θα πεθάνει ή όχι?

Εννοειται πως δε θα εκανα κατι τοσο ακραιο! Ειλικρινα, οσο κι αν δεν την καταλαβαινω με τιποτα, δεχομαι την αποψη σου οτι θα σκοτωνες ατομα που σου εχουν κανει τεραστιο κακο. Οχι ομως και να αμφιβαλεις οτι υπαρχουν ανθρωποι που δε θα εκαναν κατι τετοιο υπο οποιεσδηποτε συνθηκες...

Για την ακριβεια μου ειχε δωθει καποτε ευκαιρια να αποκαλυψω κατι για ενα ατομο που μου εκανε μεγαλο κακο το οποιο θα εκανε αρκετη ζημια σε αυτο το ατομο. Πιο πολλη ικανοποιηση παιρνω απο το γεγονος οτι δεν πηρα εκδικηση, οπως περιμενε να κανω, παρα απο το αν χρησιμοποιουσα τη λογικη σου (μου εκανες κακο, θα σου κανω κι εγω) και γινομουν και εγω ιδιου επιπεδου ανθρωπος.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#182 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 15:45

Εγω παλι δεν πιστευω οτι οποιοσδηποτε ανθρωπος εχει το δικαιωμα να αφαιρεσει τη ζωη ενος αλλου οτι και να εχει κανει. Οποτε αν το εβρισκα, μολις καταλαβαινα τι ειναι θα το εκαιγα στη στιγμη... ή μαλλον θα εγραφα μεσα ενα ονομα, αυτο του Μητσοτακη, ετσι το τετραδιο θα καιγοταν μονο του.

40 δευτερόλεπτα αφού γράψεις το όνομα του Μητσοτάκη στο Death Note, το Death Note διαλύεται, το μελάνι του στυλό ξεραίνεται, και το χέρι με το οποίο έγραψες το όνομα παθαίνει τενοντίτιδα. :hehe:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

#183 Vegita Sempai

Vegita Sempai

AMVs creator

• Members
  • 109 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 15:56

Aν είχα το Death Note εγώ θα σκότωνα τον Vetus(λίγο) και τον Red ranger(πολύ).:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Προφανώς πλάκα κάνω,δεν νομίζω ότι θέλω να σκοτώσω κάποιον αλλά σε ασχολία να βρισκόμαστε....

#184 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 16:01

Aν είχα το Death Note εγώ θα σκότωνα τον Vetus(λίγο) και τον Red ranger(πολύ).:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Προφανώς πλάκα κάνω,δεν νομίζω ότι θέλω να σκοτώσω κάποιον αλλά σε ασχολία να βρισκόμαστε....

Εγώ πάλι σκοτώνω εδώ και καιρό τον χρόνο μου. Αν μπορούσα να σκοτώσω και την βαρεμάρα μου καλά θα ταν :emptyonexg1:
phmava.php

#185 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 16:32

Αν ειναι να παρω καμμια εκδικησουλα ή να βγαλω απ' την μεση οποιον δεν μου αρεσει η φατσα του, ενταξει θα το χρησιμοποιουσα.
Αλλα να περνω και ποσοστο απο τα χρονια που κοβω!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#186 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 17:27

νομιζω οτι αμα επεφτε το Death Note στα χερια μου, θα το χρησιμοποιουσα πολυ συνετα για το μελλον της χωρας μας, και φυσικα δεν θα εκανα τα λαθη που εκανε ο Light..

:Blissfull::Blissfull:

(ισως θα μειονωταν ο πλυθυσμος λιγουλακι, αλλα οπως λεει ο λαος, λιγοι και καλοι) :hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#187 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 18:43

Θα σκότωνα αρκετούς πολιτικούς...αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Θα ήταν δύσκολο να προσδιορίσεις το ποιον θα σκοτώσεις, καθώς μπορούν εύκολα να σε εντοπίσουν έτσι.

Ναι, θα σκότωνα ανθρώπους, το παραδέχομαι. Αλλά δεν θα έπεφτα σε τραγικά λάθη, αλλά θα πρόσεχα τι έκανα.

Βασικά τώρα που το σκέφτομαι θα μου ήταν αρκετά δύσκολο να φέρω βόλτα Death Note στο σπίτι μιας και είμαι 1η Λυκείου!
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#188 Damaged.Rose

Damaged.Rose

Kizu Ken Kubomi....

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 18:52

Με το Death Note μπορεις να υποβαλεις βασανιστηρια.

Εννοειται πως δε θα εκανα κατι τοσο ακραιο! Ειλικρινα, οσο κι αν δεν την καταλαβαινω με τιποτα, δεχομαι την αποψη σου οτι θα σκοτωνες ατομα που σου εχουν κανει τεραστιο κακο. Οχι ομως και να αμφιβαλεις οτι υπαρχουν ανθρωποι που δε θα εκαναν κατι τετοιο υπο οποιεσδηποτε συνθηκες...

Για την ακριβεια μου ειχε δωθει καποτε ευκαιρια να αποκαλυψω κατι για ενα ατομο που μου εκανε μεγαλο κακο το οποιο θα εκανε αρκετη ζημια σε αυτο το ατομο. Πιο πολλη ικανοποιηση παιρνω απο το γεγονος οτι δεν πηρα εκδικηση, οπως περιμενε να κανω, παρα απο το αν χρησιμοποιουσα τη λογικη σου (μου εκανες κακο, θα σου κανω κι εγω) και γινομουν και εγω ιδιου επιπεδου ανθρωπος.

Κάλα, φυσικά και δεν θα μπορούσα ούτε εγώ η ίδια να πάρω εκδίκηση από κάποιον, εκτός αν το θεωρούσα απολύτως σωστό. Βασικά είναι ανάλογα την περίσταση. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα σκεφτόντουσαν έτσι, ειδικά αν τουσ έπεφτε ουρανοκατέβατο ενα DN. Αλλά τι να πώ βρε Adventurer...Respect!:wooi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#189 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 19:09

Όλοι λένε ότι θα προσέχαν και ότι δεν θα κάναν λάθοι.Πόσο πάτε στοίχημα ότι όλοι μα όλοι θα τα σκατώνανε μόλις αρχίζαν να σκοτώνουν κοσμάκι?

Το καλύτερο ποστ εδώ κατά τη γνώμη μου με διαφορά του Phantom Duck.Εύγε πάπια!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#190 neo

neo

Starting...

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 19:19

Θα σκότωνα αρκετούς πολιτικούς...αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Νυν υπερ παντων ο πολιτικος(george bush,condoleeza κλπ).
Ακολουθουν Αδωνις και η λοιπη παρεα και για το τελος ολο το επιτελειο του star.
Τοτε ο κοσμος θα αρχισει να γινεται καλυτερος

#191 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 19:27

Βασικά για να καταλάβω σε αυτή την καγκουριά γράφεις τον τρόπο που θα πεθάνει κάποιος και το πότε και μετά πας και τον lootάρεις κιόλας?

Μουφίτσα σχετικά. Ακόμα και στα καλύτερα σχέδια κάτι πάει στραβά. Πάντα όμως.

Όσο για την θανατική ποινή που είπαν κάποιοι, πιστεύω οτι είναι αναλόγως είτε τιμωρία είτε λύτρωση ανάλογα πως το βλέπει κάποιος. Σε κάποιους αξίζει να πεθάνουν και βάρβαρα μάλιστα, σε κάποιους άλλους όχι αλλά συμβαίνει λόγω ανωτέρας βίας.

Εν ολίγοις ο μόνος τρόπος να το χρησιμοποιούσα είναι αν το Death Note έβγαινε σε hard cover (very hard όμως) κάτι σε μάρμαρο ή κανα θεόβαρυ μέταλλο. Τότε ναι θα το χρησιμοποιούσα...κάπως έτσι most likely:

:madtodeath:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#192 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2008 - 19:57

φυσικα θασ κοτονα ολους τους πολιτικους, τον κουγια,
και 2 συγκεκριμενους καθηγητες που μου εχουν κανει την ζωη κολαση!!:hahaha:

#193 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2008 - 20:11

φυσικα θασ κοτονα ολους τους πολιτικους, τον κουγια,
και 2 συγκεκριμενους καθηγητες που μου εχουν κανει την ζωη κολαση!!:hahaha:

Στην Ελλάδα δεν νομίζω να την γλύτωνε κάποιος με DeathNote. Θα τον έβρισκε αμέσως ο Μάκης... Άσε που αν πας να γράψεις το όνομα του Μάκη, ή θα σου τελειώσει το μελάνι, ή θα σε έχει γράψει πρώτος εκείνος...
Δημοσιευμένη  εικόνα
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#194 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2008 - 20:30

σιγα ρε ο μακης δεν ειναι και ο chuck noris

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr

#195 dmvagos