Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Berserk
Posted 06 April 2007 - 00:41

Posted 07 April 2007 - 11:32
Συνέντευξη που πήραν από το δημιουργό του Μπερσερκ.
My Spars
Salva Nos: Z0Rr0Rex vs Consumption of Chaos
Thus spake Z0Rr0Thustra
www.skilledroleplayers.net
Posted 24 April 2007 - 18:00
Η αληθεια ειναι οτι θα πρεπει να νοιωθω μειωνεκτηκα που δεν εχω διαβασει το manga... ομως το anime μεχρι εκει που εχει φτασει ειναι απο τα καλυτερα που εχω με φτωχο μεν σχεδιο αλλα με μεγαλειωδες υποθεση κ δραση!
Τρελα νοηματα, ατμοσφαιρα, slatteres... το μονο ισως μειωνοκτημα ειναι που σε αφηνει εκει που στην ουσια αρχιζει η ιστορια...

<3 Μρ Αγιου-Μανια
Posted 25 April 2007 - 01:04
Γενικά το animation είναι φτωχό, η μουσική επένδυση χάλι μαύρο και το στόρι πετσοκομμένο.
Posted 25 April 2007 - 11:14
Posted 25 April 2007 - 13:00
Posted 25 April 2007 - 13:05
Το anime δείτε το σαν την προεργασία για να περάσεισ στο manga , τουλάχιστον για εμένα έτσι λειτουργησε.
./BOW

Posted 08 May 2007 - 12:42

Posted 08 May 2007 - 12:54

Μακάρι να βγει και συνεχεια
Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)
Πατα εδω

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας

Posted 19 September 2007 - 17:49
Καλό το anime (με εξαίρεση το φτωχό σχέδιο) αν και γενικά το manga είναι αρκετά καλύτερο. Η ατμόσφαιρα στο manga είναι αρκετά πιο σκοτεινή και "άρρωστη" από αυτή που περνάει το anime. Λογικό άλλωστε αφού άφησαν αρκετά πράγματα απ'έξω. Πάντως η σειρά ήταν αρκετά καλή αν και θα προτιμούσα να είχε ένα επεισόδιο παραπάνω με το τι απέγινε ο Guts ώστε να μη το κόψει τόσο απότομα.
Πάντως καλό θα είναι σε όποιον του άρεσε να συνεχίσει με manga-τρομερή δουλειά από τον Kentaro Miura
Και κάτι άλλο: φαντάζεστε anime σειρά berserk με production values σαν του claymore? Μπορώ πάντα να ελπίζω

Posted 19 September 2007 - 17:59
Απο τα λιγα Anime που με καθυλοσαν στον καναπε μου μεχρη και το τελος!!!
Μακαρι να συνεχιστη στο κοντινο μελλον.
Διαβαστε οποσδηποτε το MANGA!
Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)
Πατα εδω

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας

Posted 20 September 2007 - 19:47

και ξαφνικα αρχιζει το καλο κομματι στα τελευταια επισοδεια και πιανει μεγαλη πορωση και...τελειωσε!αυτο ηταν και αλλο δεν εχει. επεικως ελλεινη τακτικη γιατι η ιστορια συνεχιζει (εδω και πολλα χρονια).
αφου λοιπον αφησα το ανιμε πιανω το manga και μενω κοκκαλο. κλασεις ανωτερο, μια τελεια σκοτεινη ιστορια εκδικησης, με σκιτσο που οσο παει γινεται καλυτερο. ο τυπος εχει οραμα και η πλοκη αντι να ξεθωριαζει, παιρνει τα πανω της με τα χρονια. γενικα το θεωρω οτι καλυτερο εχω διαβασει απο manga.
τελικα νομιζω οτι το ανιμε δεν θα επρεπε να γινει τη στιγμη που εγινε γιατι αν βγει συνεχεια θα υπαρχει χαωδες κενο αναμεσα στις seasons σε δημιουργικο επιπεδο και επιτελους, πρεπει να υπαρχει ενα τελος βρε παιδι μου, εδω ηταν ολα στον αερα!
Posted 26 September 2007 - 07:31

To rate it :bad or very bad for an anime with this story is just a bit too much.And it is also older anime .Just dont watch it if you dont want to see a bad ending,and incomplete.
P.S.Sorry gia ta greeklish edw,all hthela na pw ELEOS <.<

Posted 26 September 2007 - 18:42
Με εκνεύρισε το ότι είχε ένα ύφος "συνεχίζεται στο manga" στο τελευταίο επισόδειο. Εκτός αυτού πάντως δεν έχω πολλά να πω, αξίζει τον κόπο αν δεν το έχετε διαβάσει.
- Shigeru Miyamoto
Posted 14 October 2007 - 20:38
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...