Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* - - - - 1 votes

Berserk


  • Please log in to reply
33 replies to this topic

Poll: Rating: (64 member(s) have cast votes)

Rating:

  1. Excellent (37 votes [57.81%] - View)

    Percentage of vote: 57.81%

  2. Very Good (15 votes [23.44%] - View)

    Percentage of vote: 23.44%

  3. Good (9 votes [14.06%] - View)

    Percentage of vote: 14.06%

  4. Bad (2 votes [3.12%] - View)

    Percentage of vote: 3.12%

  5. Very bad (1 votes [1.56%] - View)

    Percentage of vote: 1.56%

Vote Guests cannot vote

#31 Radagast

Radagast

    Cogito ergo sum

  • Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 08 December 2008 - 17:46

Βλέπω όλο γκρίνιες για το σχέδιο, αλλά εμένα μου φάνηκε άπειρο ταιριαστό στο medieval setting του κόσμου. Η μουσική με epic δόσεις ακριβώς ότι θα περίμενε κανείς για anime με τέτοιο περιεχόμενο. Ναι το τέλος χάλασε πολύ κόσμο, αλλά εγώ το βρήκα πολύ ταιριαστό και ρεαλιστικό, αυτό είναι που το διαχωρίζει απ'τα άλλα anime. Που σε αφήνει στο τέλος και μένεις "μ***κ*ς". Μαγκιά του γιατί δλδ πρέπει σώνει και καλά να έχει συμβατικό τέλος;; Και το gantz για τους ίδιους λόγους το επευφημώ σαν τέλος.
Σαν σύνολο το βλέπω σαν πολύ καλό σε όλους τους τομείς, δε μπορώ να σταθώ σε κάτι συγκεκριμένο σαν μειονέκτημα ή πλεονέκτημα.

Ναι το ξέρω πως το manga είναι ανώτερο και το λάτρεψα, αλλά το anime το είδα πρώτα και δε με χάλασε καθόλου μα καθόλου σαν σύνολο και σαν τέλος. Απλά θα προτιμούσα το πρώτο επεισόδιο να μην υπάρχει.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#32 Scorpion

Scorpion

    Anime Professional

  • Members
  • 629 posts

Posted 13 June 2009 - 15:39

Φοβερο ανιμε κριμα που δν το συνεχισαν.Αλλα και το μανγκα τα σπαειιι

#33 kyoshuke

kyoshuke

    Retrovertigo

  • Members
  • 155 posts

Posted 13 June 2009 - 20:33

Ναι οκ,μαγκιά τους που το τελιώσαν έτσι,αλλά κακά τα ψέματα,λόγω χαμηλού budget έγινε.

Για το animation δεν μπορώ να συμφωνήσω.Απλα είναι πολλές οι χτυπητές ατέλειές του.
Καλή σειρά,με την προυπόθεση ότι θα δεσμευτείτε στον εαυτό σας να διαβάσετε το manga αφού την δείτε.

#34 Jcenawl

Jcenawl

    Anime Amateur

  • Members
  • 141 posts

Posted 05 October 2011 - 17:17

Δεν νομίζω ότι υπάρχει τόσο πρόβλημα όσον αφορά το αντισυμβατικό του τέλος, όσο το ότι αυτό ήταν λίγο φλου... Γίναν δηλαδή όλα πολύ ξαφνικά και απότομα που σε βγάζει τελείως εκτός κλίματος, τουλάχιστον έτσι ένιωσα εγώ που δεν είχα ιδέα απο το μάνγκα. Είχα διαβάσει μεν ότι είναι Dark Fantasy, αλλά αν εξαιρέσεις μερικά σημεία, όπως ο Zodd π.χ., νόμιζα ότι έβλεπα καθαρά ενα Medieval Fantasy Action/Drama με Politics. Δηλαδή εγώ κάπου εκεί περίμενα το μεγάλο twist. Όχι ότι το τέλος είναι κακό, απλά δεν φαντάζει ολοκληρωμένο και κόβεται κάπως απότομα. Στο manga, που το στόρυ που εμείς είδαμε στο άνιμε, είναι απλά ένα flashback ξέρεις ήδη τι να περιμένεις + φαντάζομαι ότι μετά θα δίνονται περαιτέρω πληροφορίες τόσο για τους Apostles όσο και για το God Hand και όλα τα συσχετιζόμενα γενικότερα, που στο άνιμε μας τα πετάξαν τελείως in your face και γεια σας. Πιστεύω ότι σαν τελειωμένη σειρά θα είναι απλά αποθέωση!


Όπως και να έχει ήδη είναι ένα απο τα τοπ Fantasy Seinen εκεί έξω και γενικά τα λόγια είναι περιττά... Κρίμα το είδος να μην βγάζει ανάλογες σειρές συχνά αλλά να βλέπουμε ένα 12k ή Moribito ανά 4-5 χρόνια.

Πρέπει να είμαι από τους λίγους που ο ήχος (με εξαίρεση το πολύ καλό Voice Acting) να τον πείραξε περισσότερο απο το animation. Για την ακρίβεια το animation δεν με ενόχλησε σχεδόν καθόλου, παρ' όλο που είναι ψιλομέτριο κακά τα ψέματα...

Για να δούμε τώρα και το νέο Berserk project στο οποίο βασίζουμε όλες τις ελπίδες μας..!
Posted Image

"Sehen Sie mich! Sehen Sie mich! Das Monstrum in meinem Selbst ist so groß geworden!"