Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime/manga shops στη Θεσσαλονίκη
Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2007 - 16:10
Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2007 - 18:34

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2007 - 20:09
Αναφέρσε στη μετρόπολίς κομικς. το οποίο εινια υπόγειο δίπλα απο ενα μαγαζί με αθλητικά απενάντι απο τα Fene Fresh. Metropolis cmics.
Eiναι κοντά στα φανάρια που διασταυρώνετ η Διαγώνιος η μητροπόλεως και η πλατία Ιποδρομμίου (γενικότερα Ναυαρίνου) κάπου έιχα και το τηλέφωνό του.
η σπηλία των κόμικς www.comicscave.gr είναι απο βενιζέλου προς αριστοτέλους (απο μητροπόλεως) το πρώτο στενό στο αριστερό σου χέρι.
Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2007 - 21:25
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2007 - 14:24
Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2007 - 00:58
απο τη σπηλια των κομικς δεν εχω αγορασει ακομα χενται, αλλα κατι αλλες βλακεις που αγορασα ειχαν λογικες τιμες.
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2007 - 23:45

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2007 - 13:53
Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2007 - 01:12
από ότι μου είπαν. ο τύπος στο metropolis κάνει δωράκια στους παλιούς πελάτες, επίσης μου είπαν ότι τα anime του δεν έχουν και πολύ ζήτηση.. τώρα καταλαβαίνω γιατί..Ωστόσο κάνει φιλότιμες προσπάθειες. Τώρα είναι και τα δυο φαρμακεία επειδή μονο αυτά υπάρχουν. Και μη νομίζεις ότι αυτοί τα αγοράζουν φτηνότερα.πέφτει τρελή φορολόγηση και η αγορά είναι μικρή.
Οι παραγγελίες από το internet έχουν επιπλέον φόρο?Γιατί αυτός το μόνο που κάνει είναι να παραγγέλνει από το net να βάζει στα έξοδα τα χρήματα αποστολή και ένα ποσό σαν κέρδος και έτσι μετά τα πουλάει.Δηλ άμα ένα boxset κάνει 30 euro αυτός θα το πουλήσει 45+.

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2007 - 11:54
Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2007 - 14:53
Λοιπόν άνοιξε ενα κατάστημα Clipart παραδίπλα απο το Tzaz στην Ναυαρίνου..
Βρήκα φθηνά dvd 4-6 anime πάντα. (αμφίβολης ποιότητας) και καθόλου Manga.
Τo Καλό είναι ότ αυτό άνοιξε και άλλο μαγαζί με comics και ότι θα φέρουν Manga.
Ελπίζω και anime καλής ποιότητας..
Απλά μια βοήθια απο τους Αθηναίους φίλους μας, να μας πουν αν αξίζουν αυτά τα καταστήματα.
(εγώ πάντως πείρα 2 dvd να δοκιμάσω)
Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2007 - 20:23
Τo Καλό είναι ότ αυτό άνοιξε και άλλο μαγαζί με comics και ότι θα φέρουν Manga.
που ακριβως? ειναι μεγαλο?

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2007 - 22:06
Προς στο παρών μονo hentai anime έχει και εγώ.. ο λαμάκας αγόρασα ένα.. το μαγαζί λέγετε Clipart
Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2007 - 06:11
Κάπου με πήρε το μάτι γιαυτό το μαγαζι.Το Jazz νομίζω είναι δίπλα από την τσιμίσκη.

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2007 - 21:08
εχω δοσει λεφτααααα!!
τα μισα μαγαζια και τα 2 απο μενα ειναι!
τεσπα πλεον εκλεισα τα 18 και δεν αγοραζω απο εκει τπτ!!
να ειναι καλα το ebay και τα online stores!!!
παντος αμα θελεις κατι αμεσα ειναι ωραια! ασε που ειναι ωραια και να πας να χαζευεις δεξια αριστερα

My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews