Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Dragonball Evolution (The Movie)

• Please log in to reply
433 replies to this topic

#196 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 00:31

Τα τελευταία 5-6 posts μεταφέρθηκαν εδώ πέρα από το θέμα του DBZ (anime)

Ας την δούμε πρώτα και μετά την κρίνουμε!

Γιατί μου χει ξανατύχει να νομίζω ότι μια ταινία θα είναι χάλια και τελικά να είναι καλύτερο το αποτέλεσμα από όσο περίμενα.

Δηλαδή είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η ταινία δεν θα μας ικανοποιήσει ούτε κατά το ήμισυ συγκριτικά με το anime,αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι θα είναι τόσο χάλια όσο ακούγετε.

Πολλά πιστεύω είναι υπερβολές,ας δούμε το τελικό αποτέλεσμα και μετά την "θάβουμε" καθώς πρέπει:bath:

Για τη συγκεκριμένη ταινία κάθε φορά περιμένω τα χειρότερα, αλλά όσο προετοιμασμένος και να είμαι, κάθε φορά ξεπερνάει το όριο αθλιότητας που φανταζόμουν. Αν συνεχίσουν έτσι, είμαι πεπεισμένος πως όταν τη δω (επειδή θα τη δω) θα μου φανεί ακόμα πιο άθλια, ακόμα και αν ο πήχης των προσδοκιών μου είναι στο 0.

:emptyonexg1::deadga6::cry5::sigh2::sadist: :zetsubou: :nanteee::unlucky:

E5VV38U.jpg

#197 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 15:11

Yeahhh τώρα το είδα το τρεήλερ . Πόρωσηηη . Τρελό γέλιο . Πολύ μου αρέσουν οι διασκευές που παίρνουν κάτι που προϋπάρχει και του αλλάζουν τα φώτα. Μάλλον και εδώ με κάτι τετοιο έχουμε να κάνουμε .Πήραν απλά τα τεελίως βασικά και του άλλαξαν τα φώτα. Εννοείται πως θα πάω να το δω στον κινηματογράφο .Εδώ είδα το Dungeon Siege γνωρίζοντας πως ήταν του Uwe Boll (βασικά αυτός ήταν και ο λόγος που πήγα) δεν θα πάω εδώ ; Πρώτη προβολή, μέσα θα είμαι.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#198 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 15:23

Τα τελευταία 5-6 posts μεταφέρθηκαν εδώ πέρα από το θέμα του DBZ (anime)

Για τη συγκεκριμένη ταινία κάθε φορά περιμένω τα χειρότερα, αλλά όσο προετοιμασμένος και να είμαι, κάθε φορά ξεπερνάει το όριο αθλιότητας που φανταζόμουν. Αν συνεχίσουν έτσι, είμαι πεπεισμένος πως όταν τη δω (επειδή θα τη δω) θα μου φανεί ακόμα πιο άθλια, ακόμα και αν ο πήχης των προσδοκιών μου είναι στο 0.

:emptyonexg1::deadga6::cry5::sigh2::sadist: :zetsubou: :nanteee::unlucky:

λολ ένταξή πιστεύω άμα την δεις κατεβασμένη με παρέα και με μερικά ποτηράκια παραπάνω XD θα είναι αρκετά ευχάριστη ΧΔΔΔΔ
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#199 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 21:07

λοιπον : μωλις ειδα το trailer στο Dragonball - The Movie

μιλαμε για πατατα (κατα τη γνωμη μου παντα)

#200 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2008 - 02:27

Από Dragonballz.com

What can you tell us about your role in the Dragonball movie?
" I'm not really allowed to talk about any of the movie details, but I can say that James Wong is obviously a gifted and insightful director! When I got the role I had doubts. The more I live with it I realize that I am going to rock this harder than I have anything in my life ? I?m hungry for it."

:deadga6:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 11 Οκτώβριος 2008 - 02:53

E5VV38U.jpg

#201 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2008 - 02:30

K ποιο απροσαρμοστο το ειπε αυτο ???
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#202 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2008 - 02:57

Ο τύπος που θα παίξει τον Piccolo.

Επίσης από Dragonball - The Movie

Our friends at DB Legends talked with Fox about the status of the trailer and if a different one would be shown with Max Payne. As it turns out, the trailer that was leaked was not meant to be shown to the public, and they were working on a better one that was scheduled to be shown with Max Payne. But because the film’s special effects are still not done, it has been delayed until later this year.

How would you compare the official trailer that releases later this year to the teaser that was shown during the licensing expo?
I am told the trailer will be different. That piece didn’t portray enough energy, so it wasn’t really reflective of the full feature. It was intended to show the look of some elements for L&M purposes, and to introduce some characters to those people. The L&M piece didn’t showcase the hard-core action that the film will offer, but the trailer will.

Νταξ, απλά δεν παίζονται οι άνθρωποι. Και καλά το trailer κυκλοφόρησε κατά λάθος, και δεν προοριζόταν για το κοινό, και δεν δείχνει όλον τον δυναμισμό και τα εφέ της ταινίας, και εντελώς τυχαία δεν θα προβληθεί το νέο trailer στην ταινία Max Payne.
Αντί να πούνε πως φάγαν κράξιμο και θα καθυστερήσουν μέχρι να βγάλουν κάτι καλύτερο, κάθονται και χλευάζουν τη νοημοσύνη μας :erk:

Όσο για τον Goku, μάλλον θα μας προκύψει λίγο πιο γόης απ' ότι στη σειρά
Posted Image

Πόσο άθλια μπορεί να γίνει μια ταινία ? :uhh:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 11 Οκτώβριος 2008 - 03:04

E5VV38U.jpg

#203 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2008 - 06:23

Μα εννοείται πως το αισθηματικό μέρος δε θα μπορούσε να λείψει απο μια Hollywoodιανή ταινία. Και PK ο τυπάς που κάνει τον Piccolo δέν λέει βλακείες, ο σκηνοθέτης είναι όντως πολύ gύfted. Όσο για την ταινία εχω ήδη κανονίσει να πάω να τη δώ με παρέα, το πολύ πολύ να λιώσουμε στο γέλιο με αυτα που θα δούμε(ή στο κλάμα):P

#204 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2008 - 13:16

απο τα αρθρα που εβαλε ο ΦΝ καταλαβα αυτο:

''παιζουμε ολοι χαλια στην ταινια και ελπιζουμε να θαμπωθειτε απο τα γραφικα και να μην παρετε χαμπαρι τι λαμακιες βλεπετε.''

:hahaha:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#205 sleepless

sleepless

*Don't be like me*

• Banned
  • 69 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2008 - 17:41

ρε παιδια ημαρτον. Βαλανε τον Τζον Γου να κανει το μαστερ ροσι??? Το σκεπτικο τους ποιο ηταν οτι αμα την κανουν τρελη μ@λ@κι@ θα ερθει ν δει ο κοσμος για να κοροιδεψει κ θα βγαλουνε λεφτα??? εμενα εκει μου παει ο μυαλο παντως

#206 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2008 - 18:08

δεν ξερω αλλα η ταινια μου θυμιζει karate kid!!
αλλα dont jughe a book by its cover

#207 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2008 - 23:26

Νταξ, απλά δεν παίζονται οι άνθρωποι. Και καλά το trailer κυκλοφόρησε κατά λάθος, και δεν προοριζόταν για το κοινό, και δεν δείχνει όλον τον δυναμισμό και τα εφέ της ταινίας, και εντελώς τυχαία δεν θα προβληθεί το νέο trailer στην ταινία Max Payne.
Αντί να πούνε πως φάγαν κράξιμο και θα καθυστερήσουν μέχρι να βγάλουν κάτι καλύτερο, κάθονται και χλευάζουν τη νοημοσύνη μας :erk:

Ε τωρα σαραντα μερες θα κοσκινιζουν. "Δυναμισμο" δε βλεπω στην ταινια, εφε περιμενω με το τσουβαλι. Η μονη ελπιδα μου που μενει ακομα ζωντανη (ολες οι αλλες για σεναριο/πλοκη κτλ πνεουν τα λοισθια) ειναι οτι μπορει οι ηθοποιοι και το σεναριο να ειναι τελικα λαμακιες αλλα τουλαχιστον μπορει και να δω λιγο ξυλο της προκοπης να ξεσπασω (και να παρω ιδεες τι θα κανω ετσι και συναντησω τους συντελεστες της ταινιας). Ελπιζω ολες οι ελπιδες μου να βγουν αληθινες τελικα, αλλα χλωμο το κοβω.:emptyonexg1:

Όσο για τον Goku, μάλλον θα μας προκύψει λίγο πιο γόης απ' ότι στη σειρά
Posted Image

:hahaha: Κι ελεγα ποτε θα κανει αναφορα κανεις εκει;
Ε, πως θα τραβηξουνε και κοριτσακια (οχι σαν εμενα το αγοροκοριτσο, τα αλλα, τα κανονικα) να δουνε την ταινια; Βαζοντας δυο κλασικα ζευγαρια να τα φτιαχνουν σε μια και μονο ταινια - Goku/Chi-chi - Bulma/Yamcha. Δε θελω ουτε να φανταστω τι εχει να γινει οταν εμφανιστει ο Vegeta. Σοδομα και Γομορρα. Ο,τι δεν εδειξε ποτε στη σειρα θα το δουμε τωρα στην ταινια.

αν και υπηρχε μια σκηνη που ο Goku φιλουσε την Chi-chi στο anime... δε νομιζω ομως να μετραει.

#208 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2008 - 13:47

Είδα το trailer. Μιλάμε για τεράστια μλκια. :nod:

#209 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 02:47

Τωρα διαβασα λεει κανουνε εξτρα γυρισματα και ζητανε αντρες 20-70 χρονων που να μιλανε Θιβετιανα η κατι τετοιο.

Αυτο εμενα μου κανει κατευθειαν για σκηνες σε θιβετιανα μοναστηρια με καλογερους. Τωρα μπορει να συμβαινουν δυο περιπτωσεις:
α) Καταλαβανε οτι κανανε πατατα και προσπαθουν τελευταια ωρα να τα μπαλωσουνε με ασχετες εξτρα σκηνες και εφε η να "διορθωσουν" τα πιο potato moments
β) Ολα πανε καλα (κατ' αυτους) και απλως εμπλουτιζουν την ταινια με κατι παραπανω

Οπως και να χει καλο ειναι να ασχοληθουνε λιγακι παραπανω - ελπιζω. Πολλοι λενε (ελπιζουν μαλλον κι αυτοι) οτι Μοναχοι = προσθεση του Krillin στην ταινια, αλλα χλωμο το κοβω.

Spoiler:

#210 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 03:03

Korkofilaki δν γραφουν τετοια πραγματα βραδιατικα κ ειμαι μονος στο σπιτι...Ποιος θα με τρεχει στο νοσοκομειο ???
Ελεος δλδ !!!! Που τους ηρθε τωρα να βαλουν Θιβετιανους μοναχους ??? Λογω των γεγονοτων με την Κινα ??? Γιατι καλυτερα να ειναι αυτος ο λογος παρα αυτα που ειπες εστω κ τυχαια...
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...