Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#1426 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 02 November 2009 - 11:33

Και ξαφνικα ακους για το TP και βγαινει, και ενω θα μπορουσε να τα σπαει εχεις την αισθηση οτι καποιος θελει να απλοποιησει ενα γκεϊμ για να απευθυνεται και στο μη εξιδικευμενο κοινο...το τερματισα σε 4-5 μερες... τπτ προτοτυπο τπτ δυσκολο και το χειροτερο ειναι οτι δεν ειχε και καθολου μαγεια...ακου εκει ζελντα χωρις μαγεια!ποιος εξυπνακιας το σκεφτηκε αυτο?που εμενα στο ocarina of time η χαρα μου ηταν να σκαω μαγιες και να κανω παγακια τα κορακια στο lake hylia και οταν βαριομουν να πηγαινα στο gerudo valley με το γαματο music και να κανω σκοποβολη η' να κανω γαματες βουτιες πο τον καταραχτει η' να βλεπω τις gerudo!ΤP=no magic,no further fantasy and big map(του λαχιστον οσο θα ηθελα),Gerudo desert without Gerudos(APLA ELEOS)και μερικα απο τα dungeons στα 'ληθεια ξενερωτα...(εχω να το θαψω παραπολυ ακομα αν θελω!!!)

Κατ'αρχήν για μένα το ΤΠ είναι από τα καλύτερα Zelda που έχουν βγει. Κυρίως επειδή κρατάει την ισορροπία μεταξύ hardcore & casual αρκετά καλά και σίγουρα πολύ καλύτερα από τα προηγούμενα της σειράς.

Τέλος, πιο Zelda είχε μαγεία πριν από το Ocarina, ώστε να είναι χαρακτηριστικό της σειράς?? Από όσο θυμάμαι το 1 στο ΝΕΣ το 3 στο ΣΟΥΠΕΡ ΝΕΣ δεν είχαν (το 2 στο ΝΕΣ δεν το μετράω για Zelda).

#1427 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 02 November 2009 - 14:44

Κατ'αρχήν για μένα το ΤΠ είναι από τα καλύτερα Zelda που έχουν βγει. Κυρίως επειδή κρατάει την ισορροπία μεταξύ hardcore & casual αρκετά καλά και σίγουρα πολύ καλύτερα από τα προηγούμενα της σειράς.

Τέλος, πιο Zelda είχε μαγεία πριν από το Ocarina, ώστε να είναι χαρακτηριστικό της σειράς?? Από όσο θυμάμαι το 1 στο ΝΕΣ το 3 στο ΣΟΥΠΕΡ ΝΕΣ δεν είχαν (το 2 στο ΝΕΣ δεν το μετράω για Zelda).

Το 3 (a Link to the Past) είχε κάτι medallions που έκανες κάτι spells όχι κάτι σπουδαίο δηλ. Ούτε το Link's Awakening για Gameboy είχε κάτι.

A +1 και από μένα για το Twilight Princess. Μπορεί να μην ήταν πρωτότυπο αλλά από ατμόσφαιρα και κυρίως διάρκεια με ικανοποίησε πλήρως (εμένα μου πήρε 40+ ώρες να το τελειώσω!)
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#1428 Wofer

Wofer

Dragon's tear

• Members
  • 95 posts

Posted 03 November 2009 - 23:39

Ουπς κάποιος δεν θυμάται καλά άδω!!

Πρώτα από 'λα όλα τα zelda στην ιστορία είχαν κάποια μαγικά αντικείμενα τα οποία ήταν και εξαιρετικά χρησιμα! να μην πιάσω τα πολύ πολύ παλιά...να μιλήσουμε από το "a link to the past" και έπειτα...το οποίο μιας και το αναφέραμε είχε--κάτσε να τα θυμηθώ λίγο...--μια ράβδο φωτιάς, μια ράβδο πάγου, τρία διαφορετικά medals (ένα εκρήξεις, ένα καταιγισμού πάγο θύελλας, ένα σεισμικό), μια κάπα που σε έκανε αόρατο, μια μαγκούρα που δημιουργούσε πέτρες, μια άλλη που σου έδινε προστασία(παροιμία χρήση με την αόρατη κάπα είχε)...8 μαγικά αντικείμενα το λιγότερο.α! Sorry μάλλον 9 αν προσθέσουμε το σάκο με την μαγική σκόνη!!!

και να μην πω για το ΘΕΪΚΟ στροβιλισμό με το σπαθί...όταν δε είχες και φουλ ενέργεια πετούσες σαν ακτίνες από την λεπίδα του mastersword...όλα τα στοιχειά αυτά αργότερα τα συναντάμε και στο ocarina of time σε καλύτερο επίπεδο.

Δε θα κάτσω να σχολιάσω τα υπόλοιπα zelda από το ocarina of time μέχρι και το wwacker...Ήταν γεμάτα με μαγεία...από τη στιγμή που υπάρχει μετρητής μαγικής σκόνης υπάρχει και μαγεία...και από την καινούργια εποχή του ocarina of time που ήταν τρισδιάστατο είχε ειδή αποδειχθεί ότι ήταν γαματο που έκανες μαγικά...δε μπορώ να καταλάβω αυτό γιατί να μην συνεχίσει να υπάρχει και στο TP...Και η μαγεία είναι μόνο ένα πράγμα από αυτά που του έλειπαν...

Ποιο δηλαδή ήταν το σκεπτικό τους; να κάνουν το zelda ένα στατικό παιχνίδι; αν και σε συνέντευξη υπόθηκε ότι δεν είχαν προλάβει να ολοκληρώσουν το project στο 100%...

Εγώ απλά ενοχλούμε που θέλουν να κάνουν πράγματα απλώς για να τα κανουν. Οταν φτιάχνεις κάτι καλό δημιουργείς και high expectations...και το TP εκεί που περίμενες να γίνει το μπαμ...τελικά κούφια η σφαίρα. δεν είναι ότι δεν μύρεσαι τίποτα. μου αρέσανε πολλά στοιχεία αλλά ήθελε πολύ περισσότερη φαντασια. τέρμα τα zelda τα καλά τα παλιά που ξαφνικά εκεί που νόμιζες ότι όλα ήταν τέλεια κόλλαγες και έσπαγες το κεφάλι σου να δεις τι έπρεπε να κάνεις και όταν το ανακάλυπτες έλεγες WOW!!Όλα πλέον φαίνεται να πηγαίνουν απο το απλό στο απλούστερο.

Edited by Wofer, 03 November 2009 - 23:47.

KORE DE OWARI DA!!

#1429 Wofer

Wofer

Dragon's tear

• Members
  • 95 posts

Posted 03 November 2009 - 23:44

Το 3 (a Link to the Past) είχε κάτι medallions που έκανες κάτι spells όχι κάτι σπουδαίο δηλ. Ούτε το Link's Awakening για Gameboy είχε κάτι.

A +1 και από μένα για το Twilight Princess. Μπορεί να μην ήταν πρωτότυπο αλλά από ατμόσφαιρα και κυρίως διάρκεια με ικανοποίησε πλήρως (εμένα μου πήρε 40+ ώρες να το τελειώσω!)

το link's awackening ειχε μια ραβδο φωτιας και το σακο με τη μαγικη σκονη μπορει και αλλα που μου διαφευγουν αλλα ειχε και το μαγικο μπουμερανγκ νομιζω.anyway
KORE DE OWARI DA!!

#1430 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 04 November 2009 - 00:10

το link's awackening ειχε μια ραβδο φωτιας και το σακο με τη μαγικη σκονη μπορει και αλλα που μου διαφευγουν αλλα ειχε και το μαγικο μπουμερανγκ νομιζω.anyway

Νομίζω ότι απλώς έχουμε ένα διαφορετικό ορισμό του τι είναι μαγεία...ο δικός σου είναι λίγο πιο "ευρύς" :)

#1431 Wofer

Wofer

Dragon's tear

• Members
  • 95 posts

Posted 04 November 2009 - 01:08

Νομίζω ότι απλώς έχουμε ένα διαφορετικό ορισμό του τι είναι μαγεία...ο δικός σου είναι λίγο πιο "ευρύς" :)

τουλαχιστον καταλαβες ενα πραμα απο αυτα τα βασικα που ειδη υπηρχαν στα προηγουμενα και εδω δεν εχει.ισως να ηταν προτοτυπο για υτο αλλα για ονομα του θεου...να καινοτομησουν σε κατι που θα το εκανε καλυτερο και οχι βαρετοτερο...

Πως θα ηταν αν στο επομενο zelda για παραδειγμα δεν ειχε βομβες

Εμενα θα μου φαινοταν χαζη κινηση...καπως θα το ενιωθα ας πουμε.

ειναι πολλα πραγματα.στο ocarina of time δεν υπηρχε dungeon που να μην ειχε ενδιαφερον.ενω στο tp...το πρωτο τα εσπαγε...το δευτερο ετσι και τσι (ακυρο εντελος να βρισκεις σε ενα τετοιο μερος το τοξο)το τριτο ηταν μια μεγαλη μαπα...το τεταρτο τα εσπαγε και το θεωρω και το καλυτερο του παιχνιδιου το πεμπτο(παγομενο σπιτι) τιποτα ιδιεταιρο ,μια βλακία,ο temple of time ηταν αρκετα προτοτυπη ιδεα και σε παρεπεμπε στο ocarina of time(το εβλεπες οπως εμπαινες και ελεγες γαματο) αλλα μεσα ηταν σκετη μ*****α!στο τελος ηταν και το μεγαλυτερο θαλασσωμα που απλα επρεπε να βρεις καποιον να πνηξεις για να ηρεμησεις μολις δεις τι ωραια ιδεα καταστρεψανε με ενα τοσο αδιαφορο dungeon...δεν αξιοποιησανε οπως θα περιμενα το παιχνιδι...εγω ειμαι 1000% σιγουρος οτι θα το εφτειαχνα χιλιες φορες καλυτερο...αν ημουν στα στουντιο τουσ designer ασ πουμε...
KORE DE OWARI DA!!

#1432 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 04 November 2009 - 09:39

Εγώ πάντως που έχω περάσει από το hardcore στο casual gaming εδώ και μερικά χρόνια και έχω να παίξω Zelda από το Ocarina (πρόσφατα έπαιξα και το Phantom Hourglass, άλλη τελειότητα) , βρήκα το T.P. ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ!!! Είχε ατμόσφαιρα, τα βασικά χαρακτηριστικά των Zelda για εμενα (εξερεύνηση, νέες δυνάμεις και περιοχές μέσω αυτών και dungeons που ήταν tutorials για κάθε νέα δύναμη).

Πέραν αυτού, σαφώς και από την πλευρά σου έχεις δίκιο, δεν ήταν ένα παιχνίδι για τους extreme fans του Zelda, αλλά για εμάς τους υπόλοιπους ;-)

ΥΓ: Μη μου πεις όμως ότι δε σου άρεσε η τελική μάχη!!! Πόσα χρόνια περίμενα να το δω αυτό!! :wooi2: (έστω και αν η υλοποίηση ήταν λίγο, κάπως).

#1433 Wofer

Wofer

Dragon's tear

• Members
  • 95 posts

Posted 04 November 2009 - 13:39

Εγώ πάντως που έχω περάσει από το hardcore στο casual gaming εδώ και μερικά χρόνια και έχω να παίξω Zelda από το Ocarina (πρόσφατα έπαιξα και το Phantom Hourglass, άλλη τελειότητα) , βρήκα το T.P. ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ!!! Είχε ατμόσφαιρα, τα βασικά χαρακτηριστικά των Zelda για εμενα (εξερεύνηση, νέες δυνάμεις και περιοχές μέσω αυτών και dungeons που ήταν tutorials για κάθε νέα δύναμη).

Πέραν αυτού, σαφώς και από την πλευρά σου έχεις δίκιο, δεν ήταν ένα παιχνίδι για τους extreme fans του Zelda, αλλά για εμάς τους υπόλοιπους ;-)

ΥΓ: Μη μου πεις όμως ότι δε σου άρεσε η τελική μάχη!!! Πόσα χρόνια περίμενα να το δω αυτό!! :wooi2: (έστω και αν η υλοποίηση ήταν λίγο, κάπως).

κοιτα!το ολο συστημα με τα combos τα εσπαγε και στο τελος παρολο που το χω τερματησει εδω και παραπολυ καιρο απο σο θυμαμαι μου ειχe αφησει ωραια γευση...

αλλα με πιο δικαιωμα μου πηρε τα βελη φωτος η zelda?(παραληρημα)

και επιτελους....θες να καινοτομησεις αγαπη μου?ωραια...

ΠΑΨΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μου δινεις τον γκανοντορφ ως κακο...τον εχω σκοτωσει τρεις φορες...βαρεθηκα...ενας ηταν ο γκανον βασιλιας του σκωτους στο ocarina of time!γιαυτο λεω οτι το ματζορα'ς μασκ ηταν πολυ προχοριμενο...αντε κανανε ενα κουτο φλασμπακ με το wwacker.τουλαχιστον το TP θα επρεπε να ειχε λιγο διαφορετικοτερο κονσεπτ...δε με χαλασε η μαχη...η μαχη η τελικη τα εσπαγε!!!

ακολουθωντας το καλο παραδειγμα του ματζορα'ς μασκ τωρα κατε με θα πρεπε να φτειαξουν ενα ζελντα δυσκολοτερο ενδιαφερον και προςθεου! διαφορετικου κονσεπτ αλλα αναλογου ενδιαφεροντος.οχι αλλον ganondorf φτανει τρεις και καλες του ηταν του χαζο gerudo king!!!
KORE DE OWARI DA!!

#1434 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 04 November 2009 - 23:13

http://wii.ign.com/articles/104/1040693p1.html Epic Mickey Preview

Θελω και δε θελω.

#1435 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 05 November 2009 - 10:05

ΠΑΨΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μου δινεις τον γκανοντορφ ως κακο...τον εχω σκοτωσει τρεις φορες...

Εγώ 4 :)
Και είμαι σίγουρος ότι αν βάλεις όλες τις εμφανίσεις του, οι φανατικοί τον έχουν σκοτώσει

http://en.wikipedia.org/wiki/Ganondorf#Video_games

8!!

#1436 Wofer

Wofer

Dragon's tear

• Members
  • 95 posts

Posted 06 November 2009 - 03:33

Εγώ 4 :)
Και είμαι σίγουρος ότι αν βάλεις όλες τις εμφανίσεις του, οι φανατικοί τον έχουν σκοτώσει

http://en.wikipedia.org/wiki/Ganondorf#Video_games

8!!

ειδες; εχασα το μετρημα!!!!:blurah5:
KORE DE OWARI DA!!

#1437 geogoku

geogoku

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 10 November 2009 - 14:33

προς τους φιλους των j-rpg : atelier annie alchemists of sera island (NDS - NIS America)

το αρχισα χτες κ δεν μπορω να το αφησω απο τα χερια μοθ πραγματικα.ενω δεν ειναι αντικειμενικα το καλυτερο που εχει βγει δεν μπορω να σταματησω να παιζω!εχει αρκετο χαβαλε αλλα κουραζουν οι πολλοι διαλογοι.αξιζει παντως να το τσεκαρετε trust me!!!
Kamahamehaaaa!Dattebayo!Kira!benkyou!

#1438 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 12 November 2009 - 22:59

http://gonintendo.com/viewstory.php?id=103925
:|.

oR4yYRl.gif

#1439 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 12 November 2009 - 23:10

Hotel Dusk sequel! Yaaaayyy! Ειχα ακουσει πολυ καλα λογια για το πρωτο και θελω καποια στιγμη να το παρω, οποτε χαιρομαι που θα βγει και συνεχεια.

#1440 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 17 November 2009 - 03:18

Καίνουριο Tales of υπό ανάπτυξη για το Nintendo DS με χαρακτήρες από το Keroro Gunsou:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=pRNE3SNb2mo&feature=player_embedded[/media]

http://www.andriasang.com/e/blog/2009/11/11/keroro_rpg_detailed/

Kρίμα που δεν θα το δούμε ποτέ στην αγγλική γλώσσα... :uhh: (μιας κι η Bandai Namco δεν έχει και την καλύτερη σχέση με την δυτική αγορά κρίνοντας το πόσα Tales of, Keroro Gunsou κι άλλα πολλά περιζήτητα παιχνίδια δεν έχει βγάλει εκτός Ιαπωνίας :erk: ).

Btw, ποιοί από έσας έχουν παίξει το The Wizard of Oz: Beyond the Yellow Brick Road για Nintendo DS; Aν και δεν είναι το τέλειο rpg είναι αρκετά όμορφο κι απολαυστικό κι έχει την δικιά του μαγεία. To δε soundtrack του είναι από τα καλύτερα που 'χω ακούσει ποτέ μου.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=lX4rEgBzsp8&feature=related[/media]