Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#1291 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2009 - 12:39

Ε όχι. Γιατί ρε να μην δούμε κι εμείς λίγο από το concept art του Zelda? :terror2: Καλά θα κάνουν να μας αποζημιώσουν γι αυτό την επόμενη φορά.

Και μαύρο Wii? Πρώτη φορά λυπάμαι που έχω ήδη το άσπρο. :wooi2:

15fkk04.jpg

#1292 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2009 - 12:57

Δημοσιευμένη  εικόνα

This is... beautiful. :if:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Επιπλέον.

Δημοσιευμένη  εικόνα

It's all over for Japan.
Ήρθε το τέλος για την οικονομία τους.
Ήρθε το τέλος για τη Sony.
Ήρθε το τέλος της χώρας.
Monster Hunter 3 + Black Wii + Controlers @ Japan

=

Άντε γεια.

Το θεωρώ πολύ πιθανό ένα πολύ μεγάλο ποσοστό Ιαπώνων να πάρει δεύτερο Wii στις μία του Αυγούστου. :| Και η τιμή του παραπάνω 33,000¥. Η Nintendo και η Capcom έχουν πλουτίσει λέμε.

απ ‘οτι φαίνετε η Nintendo περίμενε να τελείωση η E3 για να εντυπωσιάσει το Κοίνο της ;p
απλά πανέμορφο το black wii (και πολύ ωραίο το classic control που δίνη μαζί με την κονσόλα)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1293 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2009 - 13:18

Νταξ σκότωνα για αυτό το πακέτο...

#1294 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2009 - 13:28

Και ****!!!
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#1295 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2009 - 13:56

No price drop?:nosey:

#1296 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2009 - 14:17

Προσωπικά δεν την περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα τουλάχιστον.
Και πιο πιθανό το βλέπω να γίνει με μορφή Bundles. Δηλαδή ενδεχομένως να μείνει στα 250, και να συνοδεύεται με κάνα Wii Sports, Wii Sports Resort, MotionPlus και κάνα Classic ξέρω 'γω.

Άλλωστε [στην Ιαπωνία] δεν θα κερδίσουν τίποτα μειώνοντας την τιμή. Με το που θα βγει το Monster Hunter 3 tri-, και 100 ευρώ πιο ακριβό να το έβαζαν, οι Ιάπωνες πάλι θα έτρεχαν να το αγοράσουν. :hahaha:

oR4yYRl.gif

#1297 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2009 - 15:02

Πολύ όμορφο το Black Wii.
Ίσως το πάρω όταν βγει.

Και τελικά η Nintendo δείχνει ότι είναι τόσο ισχυρή που δεν ενδιαφέρεται καν για την E3. Απαξιεί. Έδειξε ό,τι ήθελε να δείξει εκεί και μετά συνέχισε με τις groundbreaking ανακοινώσεις της σαν να μη συμβαίνει τίποτε. :wis:

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#1298 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2009 - 16:25

OMG παω να αγορασω Wii μαζι με MonsterHunter!!!!!ξερετε περιπου ποσο θα κοστισει???

#1299 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2009 - 16:38

OMG παω να αγορασω Wii μαζι με MonsterHunter!!!!!ξερετε περιπου ποσο θα κοστισει???

κατσε να μεταφραστεί στα αγγλικά και μετα πήγαινε να το αγοράσεις :Ρ Ωραιο παντως το Γουϊ σε μαυρο χρωμα... Ποιο ωραιο απο το κανονικο :Ρ

Btw παιζω τωρα το Kingdom Hearts 358/2 Days, και προς το παρον μου φαινεται απλα μέτριο. Ελπιζω αργότερα να γίνει πιο ενδιαφέρον... (καλα τα γραφικα δεν τα σχολιαζω, 1000 φορες να ηταν οπως το πρωτο Chain of Memories 2D...Για DS ειναι μια χαρα πάντως)

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1300 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2009 - 17:08

Btw παιζω τωρα το Kingdom Hearts 358/2 Days, και προς το παρον μου φαινεται απλα μέτριο.

lol και μετά ξύπνησες:erk:?
το Kingdom Hearts 358/2 Days

θα κυκλοφορήσεις το φθινόπωρο που μας έρχεται για ds
τσιμπα και το trailer γιατί από ότι φαίνετε δεν το έχεις δη καν πώς είναι

[media]http://www.youtube.com/watch?v=sIHH85J7qSo[/media]

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ...xXx...: 04 Ιούνιος 2009 - 17:27

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1301 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2009 - 17:17

οχι στην Ιαπωνια :P it's out since May 30th.

#1302 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2009 - 17:24

οχι στην Ιαπωνια :P it's out since May 30th.

[FONT="][FONT=Comic Sans MS]εγώ μιλώ για Ευρώπη εκτός και αν μένη Ιαπωνία ο[/FONT][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT="] [/FONT]Seraphimon ;p[/FONT]
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1303 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2009 - 17:54

[FONT="][FONT=Comic Sans MS]εγώ μιλώ για Ευρώπη εκτός και αν μένη Ιαπωνία ο[/FONT][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Seraphimon ;p[/FONT]

There are always roms, emulators, downloadings and other dlinky-tinky things like these

#1304 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2009 - 18:07

lol και μετά ξύπνησες:erk:?

τσιμπα και το trailer γιατί από ότι φαίνετε δεν το έχεις δη καν πώς είναι

[media]http://www.youtube.com/watch?v=sIHH85J7qSo[/media]

Ποτε δεν κοιμήθηκα (σε σχεση με αλλους). Το παιχνιδι προς το παρον δεν μου κινει κανενα ενδιαφερον. Ωραια τα cutscenes (PS2 quality) αλλα τα ingame graphics ειναι χάλια (σε σχεση με το αντιστοιχο handheld KH in PSP). Για το gameplay δεν μπορω να μιλησω ακομα μιας και πρεπει να συνηθίσω τον χειρισμο πρώτα. Όσο για το στορυ ειμαι ακομα στην αρχη, και ο Ροξας δεν εχει γινει ακομα φιλος με την Xion... Online δεν εχω δοκιμασει ακομα μιας και το DS δεν αναγνωριζει στο ρουτερ που εχω WAP/something και οχι κωδικο σε WEP...
Kαι ναι, το εχω κατεβασει μιας και δεν εχω DS (το οποιο δανειστηκα, σιγα μην το αγοραζα για ενα παιχνιδι). Δεν ειναι η πρωτη φορα αλλωστε που παιζω παιχνιδι ΚΗ στα ιαπωνικα...Αν και οι Αμερικανικες φωνες μαρεσουν πιο πολυ (εκτος του Axel , που στο ιαπωνικο απλα δεινει ρεστα)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Seraphimon-T.K.: 04 Ιούνιος 2009 - 18:24

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1305 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2009 - 18:53

Ποτε δεν κοιμήθηκα (σε σχεση με αλλους).
Kαι ναι, το εχω κατεβασει μιας και δεν εχω DS (το οποιο δανειστηκα, σιγα μην το αγοραζα για ενα παιχνιδι). Δεν ειναι η πρωτη φορα αλλωστε που παιζω παιχνιδι ΚΗ στα ιαπωνικα...Αν και οι Αμερικανικες φωνες μαρεσουν πιο πολυ (εκτος του Axel , που στο ιαπωνικο απλα δεινει ρεστα)

καλα άμα δις κανέναν να κοιμάται ξυπνητών και άρχισε τον στις μπουνιές xD
να κανό μια ερώτηση ο αδαής ?:hmmm:....... αφού είναι Japan το game σου πώς τρέχει σε ευρωπαϊκή έκδοση ds ??? γιατί είχα δοκιμάσει παλιότερα και δεν το αναγνώριζε το παιχνίδι
(όχι τίποτα Άλο να το κατέβαζα και εγώ άμα είναι)
Δημοσιευμένη  εικόνα