Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#1261 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 posts

Posted 01 May 2009 - 09:47

Νέο "παλαιού τύπου" RPG από την Tecmo

Posted ImageH Tecmo αποκάλυψε πως εργάζεται επάνω σε ένα ολοκαίνουργιο RPG για το φορητό σύστημα της Nintendo, με την ονομασία "Nostalgia". Παρόλο που η ημερομηνία κυκλοφορίας αφορά την αμερικανική αγορά και δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση για την ευρωπαϊκή έκδοση, φημολογείται πως θα το δούμε λίγους μήνες αργότερα. Η Tecmo συγκέντρωσε έναν αριθμό ανθρώπων με πείρα πάνω στα Fatal Frame (Project Zero, για την Ευρώπη), Grandia και Tokobot, με απώτερο σκοπό την αναζωπύρωση των παλαιού τύπου JRPG τίτλων. Μια φρέσκια πινελιά είναι εγγυημένη, όμως.
Στη θεωρία, το Nostalgia φαντάζει ως ένα πολύ καλό project. Τοποθετείται στον 19ο αιώνα, σε έναν κόσμο με anime στυλ, με τον παίκτη να ελέγχει τον Λονδρέζο Eddie, ο οποίος μαζί με μια ομάδα αξιομνημόνευτων φίλων επισκέπτονται με το αερόπλοιό (zeppelin) τους περιοχές ανά τον κόσμο, όλα αυτά στην προσπάθεια τους να σώσουν τον κόσμο από το κακό. Ο Eddie θα έρθει σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες σε μέρη όπως η Νέα Υόρκη και το Κάιρο, και θα έρθει αντιμέτωπος με αντιπάλους σε turn-based μάχες ή στους αιθέρες, κατά τη διάρκεια μεγάλων μαχών με αερόπλοια. Πόντοι θα δίνονται στο τέλος κάθε μάχης, ως μέσο επιβράβευσης του παίκτη. Η εταιρία υπόσχεται γρίφους στο στυλ του Indiana Jones, καθώς επίσης και επιπρόσθετα quests για τους “αχόρταγους” παίκτες. Ο Eddie θα έχει επίσης κι ένα σημειωματάριο, στο οποίο θα σημειώνει την πρόοδο του.

To Nostalgia έρχεται αυτόν το Σεπτέμβρη για το Nintendo DS

[media]http://www.youtube.com/watch?v=xzgm_qcNXHA[/media][media]http://www.youtube.com/watch?v=kFzOnz2rUDk[/media]-------------------------------------------------------
Αποκαλύπτοντας και κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά
Posted ImageΗ ανακοίνωση του Resident Evil: The Darkside Chronicles έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα τους φίλους της σειράς, όπου Μέχρι το Captivate 2009 της Capcom δεν υπήρχαν πολλά στοιχεία για τον εν λόγω τίτλο. Μετά το trailer που δημοσιεύτηκε όμως, είδαμε επιπρόσθετο footage υλικό, αφού αποκαλύφτηκαν δύο επιπλέον χαρακτήρες. Όσοι έχουν ασχοληθεί με το Resident Evil 2 θα θυμούνται την αινιγματική Ada αλλά και τη μικρή Sherry. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το αν θα είναι playable χαρακτήρες αλλά κρίνοντας από το Umbrella Chronicles, σίγουρα θα έχουμε στη διάθεσή μας μία πλειάδα χαρακτήρων!
Το Resident Evil: The Darkside Chronicles αναμένεται να κυκλοφορήσει το χειμώνα αποκλειστικά για το Wii.
πυγη/gameover

[media]http://www.youtube.com/watch?v=s9Yp8ynSiHc&feature=fvstv[/media][media]http://www.youtube.com/watch?v=bf8YK3KQEpA&eurl=http%3A%2F%2Fwii.gameover.gr%2Fnews%2F%25CE%259D%25CE%25AD%25CE%25B5%25CF%2582-in-game-%25CF%2583%25CE%25BA%25CE%25B7%25CE%25BD%25CE%25A&feature=player_embedded[/media]

Edited by ...xXx..., 01 May 2009 - 09:54.

Posted Image

#1262 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 01 May 2009 - 11:11

Thanks φίλε πάντως το δικό μου wii έχει φύγει πλέον για Nortec και περιμένω διάγνωση. Δεν είαμστε τώρα να ανοίγουμε κονσόλες σπίτι μας ας το κάνουν οι ειδικοί!

Λοιπόν από Nortec μου είπαν ότι το δοκίμασαν το wii μου και δεν βρήκαν πρόβλημα! Τι να πω μήπως έφτιαξε στο δρόμο; Ρωτούσαν αν το βάζω σε υψηλή ανάλυση στην lcd tv αλλά δεν νομίζω η ανάλυση της τηλεόρασης να αλλάζει... τέσπα θα το στείλουν πίσω και αν αντιμετωπίζω ακόμα πρόβλημα πρέπει να βγάλω φωτογραφίες του προβλήματος :deadga6: και να το ξαναστείλω!

Μια ερώτηση ξέρει κανείς αν μπορώ να μεταφέρω παιχνίδια της vc από ένα wii σε άλλο μέσω sd card; δεν νομίζω αλλά μήπως χρειαστεί να αγοράσω καινούριο.. αν και πιστεύω ότι αν υπάρξει πρόβλημα αυτή τη δουλειά θα την κάνει η nortec.
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#1263 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 01 May 2009 - 17:57

heyz ppl, καταρχήν epic thread is epic \m/ Από'κει και πέρα'κουστε με, και δώστε μου τα φώτα σας. Παρήγγειλα ενα ds lite, ποια καρτούλα να πάρω? εχετε να προτείνε και απο που? Απο οτι εχω καταλάβει lurk-αροντας 'δω και 'κει δεν γινεται να παιξεις τα παιχνιδια τοu gba εκτος αμα πάρεις απο τα άλλα τα flashcards. Τα άλλα, παίζουν και σε ds και σε gba? Δηλάδη αν πάρω ενα τετοιο για το ds, θα μπορώ να το βάλω και στο gba? τεcπα αυτο δεν εχει ιδιαίτερη σημασια, σημασία εχει καρτούλα να παρω απο τις άλλες. Μοιραστειτε την σοφία σας plz.

#1264 Getta Robo

Getta Robo

..:: CoDe V ::..

• Members
  • 24 posts

Posted 01 May 2009 - 23:13

acekard dsi v2. Μακραν η καλυτερη και συμβατη για το dsi.

Ulver_logo.jpg

The production of silence in art is an utopian enterprise.
If we disregard the alchimie du verbe, traditional language cannot capture the essence of what we attempt.
It possesses utility only so far as it can construct boundaries.

Forgive me, but I truly believe that music encompasses more, not stumbling in logic and formality.

#1265 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 02 May 2009 - 00:29

DealExtreme: $14.29 Acekard 2i AK2i Multimedia SDHC TF Cart for DSi/NDSi/DS Lite τουτο δω ειναι? βασικα δεν με πολυενδιαφέρει η συμβατότητα με το dsi μιας και πήρα ds lite. θενξ πάντως. Άμα εχεις να προτείνεις και το "από που, θα σου ήμουν ευγνώμων

#1266 Getta Robo

Getta Robo

• Members
  • 24 posts

Posted 02 May 2009 - 01:19

Απο dealextreme.Απο εκει την πηρα και εγω. Πουλαει τις αυθεντικες και μακραν στη καλυτερη τιμη. Ελλαδα την εχω δει μεχρι και 50€

Ulver_logo.jpg

If we disregard the alchimie du verbe, traditional language cannot capture the essence of what we attempt.

Forgive me, but I truly believe that music encompasses more, not stumbling in logic and formality.

#1267 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 02 May 2009 - 02:05

α κυρίλα οπότε πέρνω αυτο -> DealExtreme: $11.39 AceKard 2 AK2 for DS and NDS Lite - Multilingual (Multimedia SDHC TF Adapter) αφου δεν με ενδιαφέρει για το dsi, και ενα τετοιο ->DealExtreme: $6.40 Genuine Japan Kingston MicroSD/TF Memory Card with MiniSD and SD Adapters (2GB) και ειμαι τζετ. Να'σαι καλά γκέτα!

#1268 Getta Robo

Getta Robo

• Members
  • 24 posts

Posted 02 May 2009 - 04:27

Δωσε 3$ παραπανω και παρε το νεοτερο μοντελο: DealExtreme: $14.29 Acekard 2i AK2i Multimedia SDHC TF Cart for DSi/NDSi/DS Lite Επισης,απο αυτα που διαβαζω, το dealextreme εχει μαιμου καρτες. sd. Καλυτερα να παρεις μνημη απο Ελλαδα, δεν θα δωσεις πανω απο 3€ (στη χειροτερη) και θα εισαι καλυμμενος απο θεμα εγγυησης κτλ.

Edited by Getta Robo, 02 May 2009 - 04:33.

Ulver_logo.jpg

#1269 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 02 May 2009 - 13:41

Γιατί όχι R4i;

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#1270 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 02 May 2009 - 14:44

καλα, λες θα πάρω το new, δεν ξέρεις τι γινεται, θένξ και για το tip, αρε γκέτα, με 'κανες μαγκα. Για τις R4 απο οτι κατάλαβα σταμάτησαν να τις κάνουν αυτοι που τις εκαναν, και τώρα τις κάνει ο κάθενας? και εχει καμια 1000 εκδόσεις? κατι τετοιο? τι αλλο? έχετε κανένα πωροτικό Homebrew στο μυαλό σας, που να είναι must seen?

#1271 Getta Robo

Getta Robo

• Members
  • 24 posts

Posted 02 May 2009 - 18:34

Εχει σταματησει η επισημη παραγωγη της r4 εδω και δυο χρονια περιπου. Ολα αυτα που κυκλοφορουν, ειναι κλωνοι της. Για τρισεκατομυρια (καλα) homebrews δες στο gbatemp.

Ulver_logo.jpg

#1272 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 10 May 2009 - 13:12

Λοιπον ελπιζω να ξερει να βοηθησει καποιος γιατι εχω κολλησει....
Εχω παρει εδω και μια βδομαδα ενα DSi και αγορασα χθες μια συμβατη mini SD card μαζι με adaptora καθως και ενα card reader/writer για να την συνδεσω με το pc.
Το θεμα ειναι οτι αν και αναγνωριζει την καρτα το DSi δεν μπορω να δω τα αρχεια που εχω περασει απο το pc.Δοκιμασα να τραβηξω μια φωτογραφια με την καμερα του DS και στο pc την εμφανισε κανονικα αλλα οταν αντιγραφω πχ μια φωτογραφια απο το pc δεν την εμφανιζει στο DS.
Oι φωτογραφιες δεν με απασχολουνε αλλα σε περιπτωση που θελω να περασω ενα game που εχω κατεβασει απο το pc και να το τρεξω στο DS τι πρεπει να κανω εφ οσον δεν υπαρχει καποιος φακελος ξερω γω στο DS που να περιλαμβανει τα αρχεια της καρτας.
Αν καποιος ξερει να βοηθησει θα το εκτιμουσα...
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#1273 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 13 May 2009 - 10:41

@Hanzo, έχω την εντύπωση πως το DSi δεν μπορεί να δει φωτογραφίες που έχεις αποθηκευμένες στον σκληρό του pc σου, για να περιορίσουν κάποιο πιθανό exploit.
Διαφορετικά υποθέτω πως οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι σε κάποιο συγκεκριμένο format.
Όσον αφορά τα παιχνίδια, roms δεν μπορείς να παίξεις απευθείας. Χρειάζεσαι μια flashcard συμβατή με το DSi.

@mcasap Το πρόβλημα που σου εμφάνισε το wii, λύνεται αν κλείσεις το wiiconnect όσο η κονσόλα είναι standby, επειδή το wireless στα πρώτα batches της κονσόλας ζεσταίνεται αρκετά. Για αυτό τον λόγο στην nortec δεν είδαν κάποιο πρόβλημα, επειδή η κονσόλα είχε "κρύωσει".
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#1274 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 14 May 2009 - 09:48

@Hanzo, έχω την εντύπωση πως το DSi δεν μπορεί να δει φωτογραφίες που έχεις αποθηκευμένες στον σκληρό του pc σου, για να περιορίσουν κάποιο πιθανό exploit.
Διαφορετικά υποθέτω πως οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι σε κάποιο συγκεκριμένο format.
Όσον αφορά τα παιχνίδια, roms δεν μπορείς να παίξεις απευθείας. Χρειάζεσαι μια flashcard συμβατή με το DSi.

@mcasap Το πρόβλημα που σου εμφάνισε το wii, λύνεται αν κλείσεις το wiiconnect όσο η κονσόλα είναι standby, επειδή το wireless στα πρώτα batches της κονσόλας ζεσταίνεται αρκετά. Για αυτό τον λόγο στην nortec δεν είδαν κάποιο πρόβλημα, επειδή η κονσόλα είχε "κρύωσει".

Η αυτό ή απλά δεν ήξεραν που να κοιτάξουν γιατι το πρόβλημα εμφανίζεται σε συγκεκριμένα σημεία.. πχ στο Resident evil 4 που είναι πολύ έντονο εμφανίζεται in game και όχι στα μενού. Τέσπα το έστειλαν πίσω, το πρόβλημα παραμένει οπότε τράβηξα μερικά βιντεάκια με τη φωτογραφική μηχανή και μια φωτογραφία τυπωμένη σε A4 τους τα έστειλα πριν 1 βδομάδα και μου είπαν πάει για αντικατάσταση. Αυτό θα πάρει από 1 βδομάδα (αν μπορέσουν να κάνουν backup τα vc games αυτοί) ως 3 βδομάδες (αν χρειαστεί να το στείλουν Γερμανία). Υπομονή...
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#1275 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 14 May 2009 - 12:15

Η αυτό ή απλά δεν ήξεραν που να κοιτάξουν γιατι το πρόβλημα εμφανίζεται σε συγκεκριμένα σημεία.. πχ στο Resident evil 4 που είναι πολύ έντονο εμφανίζεται in game και όχι στα μενού. Τέσπα το έστειλαν πίσω, το πρόβλημα παραμένει οπότε τράβηξα μερικά βιντεάκια με τη φωτογραφική μηχανή και μια φωτογραφία τυπωμένη σε A4 τους τα έστειλα πριν 1 βδομάδα και μου είπαν πάει για αντικατάσταση. Αυτό θα πάρει από 1 βδομάδα (αν μπορέσουν να κάνουν backup τα vc games αυτοί) ως 3 βδομάδες (αν χρειαστεί να το στείλουν Γερμανία). Υπομονή...

Μάλλον στην δικιά σου περίπτωση το πρόβλημα πρέπει να υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό..
Είχα διαβάσει κάπου πως το πρόβλημα που σου περιέγραψα στο προηγούμενο ποστ, μπορεί να καταστρέψει την gpu του μηχανήματος...
Οπότε με αυτό μπορώ να βεβαιωθώ πως όντως ισχύει.
Τι στο yaoi συμβαίνει?