Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#241 tromb1

tromb1

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2007 - 16:39

Μολις σημερα κατεβηκε ολο το Torrent και περιεχει ολα...πραγματικα ΟΛΑ τα προαναφερομενα DS games σε αυτο το thread. 8,3GB αρα πειτε 2 DVD full

Ενδιαφερεστε? Αν ναι κανονιστε;)

Με ενδιαφέρει και εμένα, γιατί έχω αργή σύνδεση και ΔΕΝ θα μπορώ να τα κατεβάσω μόνος μου... :unsure:
Αν θες , προτείνω και έναν τρόπο για να γίνει εύκολα...

Φτιάχνουμε μια λίστα με τα άτομα που ενδιαφέρονται να πάρουν τα dvd, και τους στέλνεις ένα PM με τη διεύθυνσή σου.

Ο καθένας σου στέλνει ένα φάκελο με δύο DVD άγραφα, και ένα γραμματόσημο για την επιστροφή ( Μην τα βάλεις και από την τσέπη σου βρε αδερφέ :greece: ) και εσύ τα γράφεις και τα στέλνεις στον καθένα μας ! :thumbup:
Συμφωνείς ?

#242 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2007 - 17:17

Με ενδιαφέρει και εμένα, γιατί έχω αργή σύνδεση και ΔΕΝ θα μπορώ να τα κατεβάσω μόνος μου... :unsure:
Αν θες , προτείνω και έναν τρόπο για να γίνει εύκολα...

Φτιάχνουμε μια λίστα με τα άτομα που ενδιαφέρονται να πάρουν τα dvd, και τους στέλνεις ένα PM με τη διεύθυνσή σου.

Ο καθένας σου στέλνει ένα φάκελο με δύο DVD άγραφα, και ένα γραμματόσημο για την επιστροφή ( Μην τα βάλεις και από την τσέπη σου βρε αδερφέ :greece: ) και εσύ τα γράφεις και τα στέλνεις στον καθένα μας ! :thumbup:
Συμφωνείς ?

Ok, δεν εχω προβλημα ας το κανουμε ετσι.

Λοιπον, οσοι ενδιαφερεστε πειτε το εδω και οταν μαζευτουν περιπου 5-7 ατομα θα ξεκινησω το Distro. Θα πηγαινω με την σειρα των post εδω και θα ζητω διευθηνση απο το αναλογο ατομο:

YaTa_KaI_KsERo_PSoMi
neeTHREE
tromb1

Περιμενω να μαζευτουν κι αλλα ατομα;)

#243 tromb1

tromb1

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2007 - 17:57

Thanks !!! 8)
Πάντως , μπορείς να ξεκινήσεις και από τώρα, για να μην σου πέσουν όλες οι αντιγραφές μαζί....
Στείλε σε εμάς τους τρεις τη διεύθυνσή σου, να σου στείλουμε τα dvd να μας τα γράψεις, και αν μαζευτούν κι αλλοι, συνεχίζεις, ή μπορούμε να τα γράψουμε και εμείς σε κάποιους, αφού τα πάρουμε, έτσι ώστε να μην τα κάνεις όλα μόνος σου! :thumbup:

#244 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2007 - 20:01

if nintendo finds out, we are all busted :P:P:P:P
Oh Sh*T.... i mean... mama mia.......
Δημοσιευμένη  εικόνα
The revolution is near....

#245 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2007 - 22:34

Και εγώ είμαι μέσα :P
GDN ~ Games Distribution Network :P
Ναι, λες και η Nintendo δεν το ξέρει για τα πειρατικλα : Αυτός είναι ένας άλλωστε, από τους λόγους που η Nintendo πάει τόσο καλά :P

PS: Αν θέλετε, καθηστερήστετο λίγο, κατεβάζω αυτή τη στιγμή όλα τα παιχνίδια για GBA, και θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα merge ;)

oR4yYRl.gif

#246 tromb1

tromb1

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2007 - 23:45

PS: Αν θέλετε, καθηστερήστετο λίγο, κατεβάζω αυτή τη στιγμή όλα τα παιχνίδια για GBA, και θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα merge

Η Μ3 simply δεν παίζει παιχνίδια GBA, οπότε τους περισσότερους από εδώ ΔΕΝ νομίζω ότι μας αφορά... :unsure:

#247 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2007 - 00:02

PS: Αν θέλετε, καθηστερήστετο λίγο, κατεβάζω αυτή τη στιγμή όλα τα παιχνίδια για GBA, και θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα merge ;)

Ασε πρωτα να δωσω τα DS roms και μετα βλεπουμε...εχω ηδη περιπου ολα τα GBA roms (περιπου 5GB) αλλα ας κρατησουμε 1 προτεραιοτητα

#248 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2007 - 10:39

Ρε παιδιά τι έγινε.. έφαγε πόρτα το isohunt..?? την τρέλα μου μέσα..!!!

Και εκεί που είπα να αρχήσω το torrent των 8gb..!!! γαμώτο.. arg ! :# :@ :o

Όσο για τα gba roms.. παραπάνω από 5gb δεν είναι ρε παιδιά..?

-= Carpe Noctem =-
Δημοσιευμένη  εικόνα
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Δημοσιευμένη  εικόνα
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Δημοσιευμένη  εικόνα

#249 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2007 - 16:26

Εκτός λειτουργίας παραμένει για 5η συνεχόμενη μέρα το γνωστό torrent site Isohunt.

Στην προσωρινή πρώτη σελίδα του αναφέρεται ότι οι δικηγόροι του ISP τους έθεσαν εκτός λειτουργίας τους servers μετά από μηνύσεις της MPAA για καταπάτηση των νόμων περί διακίνησης copyrighted υλικού.

Γι αυτό το λόγο οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να αλλάξουν ISP και να μετακομίσουν στον Καναδά, εκεί που αυτή τη στιγμή τρέχει η προσωρινή πρώτη σελίδα τους. Ταυτόχρονα γίνεται και μια γενικότερη αναβάθμιση στο hardware.

http://www.isohunt.com/

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#250 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2007 - 17:23

Για όσους θέλουν να τα κατεβάσουν δεν έχουν παρά να πάνε στο demonoid.com και να ψάξουν για Nintento DS ROMs 0001 - 0799, merged. Direct link δεν επιτρέπεται να δώσω γιαυτό απλά πάτε μόνοι σας :P . neeTHREE γιαυτό σου διέγραψα και το link.

#251 tromb1

tromb1

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2007 - 19:30

Εμείς περιμένουμε PM Blademaster_X για να σου στείλουμε τα DVD ...8)

#252 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2007 - 21:47

Επιπλεον ολα τα roms του ds υπαρχουν και για direct download σε πολυ γρηγορες ταχυτητες.Αλλα επειδη δεν μπορω να δωσω link,pm me:bleh:.

#253 tromb1

tromb1

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2007 - 02:04

Για όποιον ενδιαφέρεται, στο παρακάτω λινκ έχει Micro SD 1 GB Sandisk στα 39 ευρώ !

http://www.flashlinker-shop.com/product_info.php?products_id=459&language=en

Στην τιμη περιλαμβάνεται και ο φόρος 19% και τα μεταφορικά από Γερμανία! :thumbup:

Παράδοση απ' ότι γράφει σε 2-4 μέρες μέσω DHL.

#254 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2007 - 09:17

Αν και νομίζω το να έχεις ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ τα παιχνίδια είναι λίγο overkill... Έτσι δεν μπορείς και να τα ευχαριστηθείς ένα-ένα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#255 tromb1

tromb1

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2007 - 12:32

Αν και νομίζω το να έχεις ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ τα παιχνίδια είναι λίγο overkill... Έτσι δεν μπορείς και να τα ευχαριστηθείς ένα-ένα.

Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά για φαντάσου να μπορείς να έχεις πολλά παιχνίδια μέσα σε μια καρτούλα 2GB και να μπορείς να παίζεις οπουδήποτε χωρίς να κουβαλάς ένα σωρό κασσέτες μαζί, παρά μόνο το DS σου !!! Απίθανο.... 8)