Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#1546 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 11 February 2011 - 21:25

Πριν λίγο το χαν στα 290€ στο Πλαίσιο αλλά μάλλον είδαν ότι δε τους παίρνει.

Posted Image

#1547 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 16 February 2011 - 15:10

やっと
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1548 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 16 February 2011 - 15:58

Ξέρεις ότι τώρα πολλοί θα σε μισήσουν έτσι; xD

Εγώ από την άλλη περιμένω το Revelations.Το ιδανικό θα ήταν να βγει κάνα bundle με αυτό και το Mercenaries αλλά μάλλον ζητάω πολλά.:P

#1549 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 16 February 2011 - 16:13

Ξέρεις ότι τώρα πολλοί θα σε μισήσουν έτσι; xD

+1

I'm eying it so hard(and the CMs are making it worse XD); and the new レイトン教授 game is calling me so much aljdka T^T but those £188 + λιγο δυσκολο(read: αδυνατο) να βρεθουν atm. orz

#1550 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 16 February 2011 - 16:26

Θα σας αφήσω να παίξετε όταν το πάρω :gotit:

3 μήνες στερήσεων είναι αυτοί. Το καλό που της θέλω της Nintendo να είναι τόσο γαμάτο όσο φαίνεται.

#1551 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 03 March 2011 - 10:41

Νέα από GDC. :hero:
http://www.ninty.gr/content.php?r=901-Nintendo-GDC

http://www.ninty.gr/content.php?r=904-%CE%97%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-Ocarina-of-Time-3D-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%8C%CF%87%CE%B9-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF

http://www.ninty.gr/content.php?r=902-%CE%9D%CE%AD%CE%BF-Trailer-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Zelda-Skyward-Sword

Όχι πολλά πράγματα, και γενικά gameplay-oriented trailer, αλλά ενδιαφέροντα προμηνύματα για την E3!

oR4yYRl.gif

#1552 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 17 March 2011 - 12:34

Αγαπητέ κυπριακέ λαέ (πόσοι είμαστε στο άνιμε.τζρ είπαμε?), ανακοίνωσις:
Το Σάββατο αυτό, στο Mall of Cyprus η Nortec-Έκδοση-Κύπρου παρουσιάζει το 3DS. Από τις 11 πμ μέχρι τις 3μμ.

#1553 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 17 March 2011 - 16:58

Αγαπητέ κυπριακέ λαέ (πόσοι είμαστε στο άνιμε.τζρ είπαμε?), ανακοίνωσις:
Το Σάββατο αυτό, στο Mall of Cyprus η Nortec-Έκδοση-Κύπρου παρουσιάζει το 3DS. Από τις 11 πμ μέχρι τις 3μμ.

:kill4u: Θα προσπαθήσω να είμαι εκεί!!!

Είναι και ευκαιρία να έρθω και σε επικοινωνία με την Nortec. :8):
Μήπως γνωρίζεις που ακριβώς θα γίνει; Στο Public μήπως;

#1554 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 17 March 2011 - 17:10

Στον πρώτο όροφο, έξω από το Public.

#1555 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 18 March 2011 - 16:27

Kριμα που δεν θα μπορω να'μαι:unlucky:.Παντως οσοι πατε πειτε μου πως ακριβως ειναι αυτο το 3d effect γιατι ακομα δεν μπορω να φανταστω πως θα'ναι!!

sc5bab.jpg

#1556 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 18 March 2011 - 19:22

Να το και το επίσημο ανακοινωθέν
http://www.nintendo.gr/el-gr/News.aspx?ElementID=58c87baf-1af9-4045-b9c2-b5865b6e51ba
(το Mall of Nicosia πρέπει να είναι λάθος συνεννόηση, το σχεδιάγραμμα είναι όντως ο πρώτος όροφος του Mall of Cyprus).

Οι τιμές από Κύπρο στο μεταξύ είναι κοντά στα 260 ευρά (τουλάχιστο στον Στεφανή). Κληρώνουν δύο κονσόλες όμως. Αν είστε Λευκωσία ή Λεμεσό, δοκιμάστε την τύχη σας ;)

Καλαμάρη, όσοι έχουν ήδη την συσκευή, δυσκολεύονται να το περιγράψουν. Δεν ξέρω τι θα καταφέρουμε εμείς με τα λίγα λεπτά που θα το δούμε αύριο.

#1557 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 19 March 2011 - 13:46

Nintendo 3DS Prerelease Event Cellphone Strap: GET :8):
Η συσκευή είναι τέλεια. Το μέγεθος, που με ανησυχούσε, μια χαρά και το 3D εφέ είναι εντυπωσιακό. Δεν είχα αρκετή ώρα για να κρίνω αν κουράζει, αλλά αξίζει. Επίσης δεν κατάφερα να δω το street pass :/ έπαιξα όμως SSF4 8)

Το καλό που θέλω του Amazon UK να μην αργήσει. 1 week top.

#1558 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 19 March 2011 - 17:10

Nintendo 3DS Prerelease Event Cellphone Strap: GET :8):
Η συσκευή είναι τέλεια. Το μέγεθος, που με ανησυχούσε, μια χαρά και το 3D εφέ είναι εντυπωσιακό. Δεν είχα αρκετή ώρα για να κρίνω αν κουράζει, αλλά αξίζει. Επίσης δεν κατάφερα να δω το street pass :/ έπαιξα όμως SSF4 8)

Το καλό που θέλω του Amazon UK να μην αργήσει. 1 week top.

:riiight: Προλαβα και εγώ!:8):
Πολύ εντυπωσιακό το 3D εφέ και το ότι μπορείς να "μειώσεις" το εφέ αν ενοχλεί τα μάτια σου. Δεν το κράτησα και πολύ αλλά έπαιξα και εγώ το SSF4 και ακμ ένα (δεν ξέρω πως λέγεται) που παίζεται με την κάμερα, έβγαζε φώτο ένα πρόσωπο που αγρίευε και μετά πετούσε στην οθόνη σου και έπρεπε να το στοχευσεις και να το χτυπήσεις.

#1559 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 22 March 2011 - 22:49

Απλά SUGĒ~
Youtube Video

#1560 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 28 March 2011 - 01:48

Ψήνομαι πολύ να το πάρω από τώρα αλλά δεν έχει κάποιο παιχνίδι που να θέλω να παίξω άμεσα εκτός ίσως από το Samurai Warriors.Όλα όσα θέλω να παίξω είναι για καλοκαίρι ή TBA.

Βέβαια επειδή όταν θέλω κάτι αν δε το πάρω άμεσα θα σκάσω:hihi2: με βλέπω τελικά να το παραγγέλνω μέσα στη βδομάδα ειδικά αν μου ρθουν(μακάρι) κάτι λεφτά που περιμένω μέχρι τη Πέμπτη.

Το κακό είναι ότι με τα κωλο-ΕΛΤΑ δε ξέρω πότε θα μου έρθει.Μου χει τύχει να μου ρθουν δέματα από 3 έως 45 μέρες ανάλογα πως τους τη δώσει.Και το τελευταίο καιρό είναι στο 20+ μέρες mood:madtodeath:

Posted Image