μου άρεσε πολύ το death magic doom τον candlemass. αλλα το king of the grey islands μου άρεσε περισσότερο
όσο για mastodon, μετά την τραυματική εμπειρία τις live συναυλίας τους με τους tool δεν έχω δοκιμάσει να ξανά ακούσω
Εσύ χάνεις...
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 04:46
μου άρεσε πολύ το death magic doom τον candlemass. αλλα το king of the grey islands μου άρεσε περισσότερο
όσο για mastodon, μετά την τραυματική εμπειρία τις live συναυλίας τους με τους tool δεν έχω δοκιμάσει να ξανά ακούσω
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 09:50
Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2009 - 22:43
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 12:22
μετά από πολύ πίεση από τον hanzo αποφάσισα να ακούσω το crack the skye. για μια φορα θα σου δώσω δίκιο. ήταν πολύ καλός δίσκος, παρα πολύ καλός δίσκος XD τόσο καλός που αν δεν έπαιζαν μαζί με τους slipknot στο rockwave θα πήγαινα να τους δωΕσύ χάνεις...
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 14:57
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 18:09
Πάντως είναι θλιβερό να βλέπεις ότι μετά από 30 χρόνια ακούμε τους ίδιους που ακούγανε οι μεταλλάδες τότε. Δεν έχουμε τίποτα αξιόλογο νέο ρε παιδιά ;
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 18:11
τα λίγα αξιόλογα νέα πολλές φορες ούτε καν διαφημίζονται καλά και όσο πρέπει. οι tardive diskinesia ας πούμε, έλυνες, τους είχα δει live τυχαία, not my exact style αλλα θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί πολύ καλά.Πάντως είναι θλιβερό να βλέπεις ότι μετά από 30 χρόνια ακούμε τους ίδιους που ακούγανε οι μεταλλάδες τότε. Δεν έχουμε τίποτα αξιόλογο νέο ρε παιδιά ;
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 19:16
αλλα γενικά από συγκροτήματα που να φτιάχτηκαν μετά το 2000 δύσκολα μπορεί να βρει κάποιος μουσική στο επίπεδο του 1975-1995 πάνω κάτω
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 20:26
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 21:12
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 22:15
Πρέπει να είχα αναφέρει μερικές σελίδες πίσω για το τελευταίο τους, πολλά καλό. Σήμερα το πρωί πρέπει άκουσα 3-4 φορές το Threshold of Tranformation στο δρόμο.Isis
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 22:44
Αυτό σηκώνει μεγάλη κουβέντα.Πάντως είναι θλιβερό να βλέπεις ότι μετά από 30 χρόνια ακούμε τους ίδιους που ακούγανε οι μεταλλάδες τότε. Δεν έχουμε τίποτα αξιόλογο νέο ρε παιδιά ;
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 23:12
Πρέπει να είχα αναφέρει μερικές σελίδες πίσω για το τελευταίο τους, πολλά καλό. Σήμερα το πρωί πρέπει άκουσα 3-4 φορές το Threshold of Tranformation στο δρόμο.
Α, οι Νάσουμ που ακριβώς κολάν;
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2009 - 14:12