Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#526 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 04:46

μου άρεσε πολύ το death magic doom τον candlemass. αλλα το king of the grey islands μου άρεσε περισσότερο :P όσο για mastodon, μετά την τραυματική εμπειρία τις live συναυλίας τους με τους tool δεν έχω δοκιμάσει να ξανά ακούσω

Εσύ χάνεις...
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#527 manOfManyNames

manOfManyNames

Anime Newbie

• Members
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 09:50

Mastodon έχω ακούσει κάμποσες φορές, αλλά, όσο καλά κι αν παίζουν, συνεχίζουν να μη μου αρέσουν. Πρέπει να είμαι από τους λίγους.

Το καινούριο Candlemass δεν το έχω ακούσει ακόμα, που μάλλον είναι μεγάλη ντροπή.

#528 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2009 - 22:43

δεν ξέρω γιατί αλλα με το death magic doom και με το king of the grey islands όταν τα πρωτοάκουσα δεν πωρώθηκα, σιγά σιγά άρχισαν να μου αρέσουν μέχρι που μπήκαν στην λίστα τον καλυτερων cd! ενώ στα αλλα συγκροτήματα συνήθως η μου αρέσει η όχι. για αυτό συμβουλεύω όλους να μην κρίνουν το death magic doom από πρώτο άκουσμα, έχω καταλήξει στο ότι είναι ποροτικο :P

i like all the songs in it but : dead angel and funeral dreams are my fave :D

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#529 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 12:22

wtf!?! this thread is dead? O_O
*casts his higher lvl resurrection spell to revive the thread*
τι έγινε? >_> όλοι οι Metallica/in flames/slipknot fans πήραν είδηση πως τα καλύτερα τους συγκροτήματα είναι για τα μπάζα και αυτοκτόνησαν? >_> η απλά έφυγαν όλοι όσοι ακούνε metal από εδώ πέρα? :S

Εσύ χάνεις...

μετά από πολύ πίεση από τον hanzo αποφάσισα να ακούσω το crack the skye. για μια φορα θα σου δώσω δίκιο. ήταν πολύ καλός δίσκος, παρα πολύ καλός δίσκος XD τόσο καλός που αν δεν έπαιζαν μαζί με τους slipknot στο rockwave θα πήγαινα να τους δω

πάρτε εδώ ένα καλούδι που μου έστειλε ένας φίλος και έμεινα >_>
[media]http://www.youtube.com/watch?v=N-_HMcCYKog[/media]

#530 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 14:57

Eίπαμε οι Mastodon είναι σχεδόν ότι καλύτερο υπάρχει στο είδος αυτή τη στιγμή ...

Εγώ άκουσα το " The Devil You Know " από τους Heaven And Hell . Υπάρχουν λοιπον μερικοί που νομίζουν ότι οι καλύτερη περίοδος των Sabbath ήταν "The Dio Years ". Ετσι λοιπόν εδώ , μαζεύτηκαν οι Dio Years Black Sabbath περίπου και φτιάξαν ένα άλμπουμ. The devil you know o τίτλος , ο γνωστός διάολος Ελληνιστί. Εμένα μου άρεσε αν και γενικα΄τα σχόλια είναι πολύ αντιφατικά. Αλλοι το λάτρεψαν , άλλοι το μίσησαν , ακούστε το και κρίνετε. Πάντως το μόνο που θα ήθελα να πω εγώ , είναι ότι αν το συγκεκριμένο album τόσο λόγω ύφους όσο και θεματολογίας αντί για Dio είχε Ozzy στα φωνητικά θα ήταν masterpiece. Τώρα είναι απλά καλό.

Πάντως είναι θλιβερό να βλέπεις ότι μετά από 30 χρόνια ακούμε τους ίδιους που ακούγανε οι μεταλλάδες τότε. Δεν έχουμε τίποτα αξιόλογο νέο ρε παιδιά ;

Το Death Magic Doom των Candlemass δεν το άκουσα ως το τέλος. Ποτέ δεν έχω καταφέρει να τους ακούσω ως το τέλος αυτούς σε οποιδήποτε album , ούτε αυτό αποτελεί εξαίρεση .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#531 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 18:09

Πάντως είναι θλιβερό να βλέπεις ότι μετά από 30 χρόνια ακούμε τους ίδιους που ακούγανε οι μεταλλάδες τότε. Δεν έχουμε τίποτα αξιόλογο νέο ρε παιδιά ;

Φιλε μεγαλο λαθος...Αυτο που λες απλα δεν ισχυει καθως υπαρχουν απειρα πολυ καλα η και εξαιρετικα συγχρονα συγκροτηματα.Aν εννοεις γιατι δε βγαινουν συγκροτηματα ΟΜΟΙΑ με τα τοτε κλασικοχεβι μεταλ της εποχης τοτε οκ αλλα υπαρχει τοσο καλο υλικο που ειχε βγει στο παρελθον και προφανως δεν εχει νοημα να επαναλαμβανεται η σκηνη.

Παντως θα σου πω οτι συγκροτηματα προ των 90s σπανια θα ακουσω και εχω βρει τοσα και τοσα καλα συγκροτηματα στον ευρητερο metal και hardcore χωρο που ψαχνομαι οποτε μαλλον η δεν ψαχνεις σωστα η εχεις μεινει προσκολλημενος στα "κλασικα".
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#532 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 18:11

τα λίγα αξιόλογα νέα πολλές φορες ούτε καν διαφημίζονται καλά και όσο πρέπει. οι tardive diskinesia ας πούμε, έλυνες, τους είχα δει live τυχαία, not my exact style αλλα θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί πολύ καλά.

οι svartsot, συγκρότημα του 2007 τέλειο για το είδος του, γεμάτο υποσχέσεις, διαλύθηκαν για διαφορους λόγους μετά το πρώτο, κορυφαίο cd τους :/ αλλα γενικά από συγκροτήματα που να φτιάχτηκαν μετά το 2000 δύσκολα μπορεί να βρει κάποιος μουσική στο επίπεδο του 1975-1995 πάνω κάτω

#533 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 19:16

αλλα γενικά από συγκροτήματα που να φτιάχτηκαν μετά το 2000 δύσκολα μπορεί να βρει κάποιος μουσική στο επίπεδο του 1975-1995 πάνω κάτω

Kαλα γουστα ειναι...εξαρταται και τι περιμενει να ακουσει ο καθενας.....
Εμενα τυχαινει να μου μιλανε καλυτερα οι 90s-00s μπαντες για τον απλο λογο οτι δεν εζησα τα 80s και οι νεες ειναι και πολυ πιο προσιτες ως μπαντες...Αλλη φαση να πηγαινεις σε live 50 και 100 ατομων και αλλο να πας να δεις καταξιωμενους rockers και να αποτελεις μια κουκιδα στη θαλασσα κοσμου.Εγω παντως προτιμω το πρωτο....
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#534 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 20:26

Ειλικρινά όλοι όσοι λέτε ότι υπάρχουν νέα συγκροτήματα που αξίζουν πείτε μου κι εμένα μερικά μήπως απλά και μόνο , έχω μείνει πίσω απ τις εξελίξεις...

Πάντως αυτό που βλέπω και μπορώ να πω με σιγουριά είναι ( τουλάχιστον από όσο ξέρω ) είναι ότι μετά το 2000 - και έχουν περάσει περίπου 10 χρόνια από τότε - η μοναδική μπάντα που ξεκίνησε δισκογραφικώς και με ξετρέλανε ήταν οι Mastodon .

Οι Tool ξεκίνησαν νωρίτερα οπότε δεν πιάνονται .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#535 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 21:12

Aν σαρεσουν οι Mastodon ακου Isis,Burst και Neurosis.....
Aπο καινουργια παλι να ακουσεις The red chord,whitechapel,job for a cowboy,all shall perish,suicide silence,parkway drive,neaera,despised icon,lamb of god,chimaira,architects,darkest hour,anterior,arsis,nasum μπλα μπλα μπλα....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#536 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 22:15

Isis

Πρέπει να είχα αναφέρει μερικές σελίδες πίσω για το τελευταίο τους, πολλά καλό. Σήμερα το πρωί πρέπει άκουσα 3-4 φορές το Threshold of Tranformation στο δρόμο. :|

Mε έπιασαν και οι Avant Garde/Black/Post-metalιές μου τελευταία, σήμερα μόνο άκουσα από 1,5 περίπου φορά το 666 International και το Written in Waters. Θα συνεχίσω με τους ήδη λιωμένους δίσκους από Βάηρους και μετά Σελέστιαλ από Ίσις πάλι. :burningbe3:

Α, οι Νάσουμ που ακριβώς κολάν;

HnH5aB0.jpg

#537 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 22:30

avant garde... ---> in the woods

Δημοσιευμένη  εικόνα

#538 manOfManyNames

manOfManyNames

Anime Newbie

• Members
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 22:44

Αυτό σηκώνει μεγάλη κουβέντα.
Κάποιος μπορεί να σου πει ότι πάντοτε έβγαιναν καλές μπάντες και ότι απλά οι πολύ καλές παλιές έχουν περάσει στην ιστορία και ότι ακόμα βγαίνουν μεγάλες μπάντες και χάνονται στις πολλές κυκλοφορίες.

Άλλος θα σου πει ότι όλες αυτές οι μπάντες έπαιζαν τότε "διαφορετικά" αλλά τα ακούσαμε μικροί και περιχαράκωσαν το πως σκεφτόμασταν το ιδίωμα, και τώρα ότι καλό αλλά διαφορετικό ακούσαμε δε το σηκώνει το αυτί μας.

Ένας τρίτος ότι έχουμε ακούσει πια τόσα πολλά με τα mp3 και το youtube που δεν εκτιμάμε τίποτα.

Προσωπικά, αν και βλέπω μπάντες με ταλέντο και τεχνική να βγαίνουν συνεχώς και να κυκλοφορούν καλούς δίσκους, δυστυχώς, στις νέες μπάντες, νιώθω ότι λείπει η (σόρρυ για την έκφραση, αλλά μόνο αυτή εξηγεί τι εννοώ) ΚΑΒΛΑ που είχαν οι παλιοί. Ακούω πχ Mastodon και, αν και παίζουν ριφάρες και δύσκολα κομμάτια, λείπει η τρέλα, η πόρωση, το συναίσθημα, η μανία που είχαν πχ στα νιάτα τους οι Metallica (χωρίς τις οποίες οι δίσκοι τους θα ήταν απλά συνεχής επαναλήψεις κάποιων μουσικών θεμάτων). Και ταυτόχρονα, σκάει ο κάθε ξεχασμένος από το θεό μουσικός των 80's και πετάει μια δισκάρα που σου παίρνει τα μυαλά (πχ Exodus - Tempo of the Damned, Celtic Frost - Monotheist, Candlemass - και τα τρία που έχουν βγάλει στα 00's και πάει λέγοντας).
Σε αυτό συντελεί και το ότι το metal γίνεται όλο και πιο εγκεφαλική και δύσκολη μουσική, καθώς και η ανάγκη των εταιρειών-συγκροτημάτων να υπακούουν στις ταμπέλες για να πουλάνε καλύτερα/ έχουν μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό τους.

Από συγκροτήματα των 00's έχω ξεχωρίσει μόνο τους Trivium επειδή έχουν λίγη από την τρέλα των παλιών. Τους λείπει ακόμα η προσωπικότητα για να γίνουν συγκροτηματάρα.

#539 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 23:12

Πρέπει να είχα αναφέρει μερικές σελίδες πίσω για το τελευταίο τους, πολλά καλό. Σήμερα το πρωί πρέπει άκουσα 3-4 φορές το Threshold of Tranformation στο δρόμο. :|

Α, οι Νάσουμ που ακριβώς κολάν;

Nαι γαματο το νεο Isis αν και θελει καποια ακουσματα για να χωνευτει.
Το threshold και το Ghost Key ειναι ισως τα αγαπημενα μου του δισκου αν και πολυ πιθανο να αλλαξω αποψη σε μια βδομαδα.Θελουν ολα να τους δωσεις το χρονο τους.....

Οσο για τους nasum απλα ακουγα οσο εγραφα το post και βρηκα μια γωνια στο τελος να τους χορεσω :kawaii:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#540 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2009 - 14:12

αν έχουμε καταντήσει να θεωρούμε τους trivium αξιόλογη metal band μετά το 2000 τότε χαίρομαι που έχω κολλήσει στα nineties