Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Metal
Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2009 - 00:39
[media]http://www.youtube.com/watch?v=T31cG-RJCZU[/media]
Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2009 - 10:39
τωρα τι μου λες ο τελευταιος δισκος ειναι του πεταματου
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από BarbasSs: 25 Μάρτιος 2009 - 11:13
Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2009 - 10:59
Δε λέμε παραέξω ότι ακούμε το Cold Lake, είναι κακό (πάντως και το Nemesis Divina και το Monotheist είναι μια χαρά δίσκοι, πολύ καλύτεροι από το Cold Lake)απο κει και μετα αντε βαρια μεχρι το Cold Lake να τους ακουσω
Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2009 - 12:12
για μενα οι frost ηταν μπανταρα μεχρι το Μega Τherion....απο κει και μετα αντε βαρια μεχρι το Cold Lake να τους ακουσω
τωρα τι μου λες ο τελευταιος δισκος ειναι του πεταματου
Εμ... Βασικά είσαι Ντεθάς και προφανώς δεν σου αρέσουν τέτοια πράματα, αφού ο τελευταίος ΔΙΣΚΑΡΟΣ (

Κατ'εμέ είναι καλύτερος ακόμα και από το Μέγα Θηρίο.
Feel free to flame.

Δε λέμε παραέξω ότι ακούμε το Cold Lake, είναι κακό (πάντως και το Nemesis Divina και το Monotheist είναι μια χαρά δίσκοι, πολύ καλύτεροι από το Cold Lake)
Δε μιλάμε για Satyricon.

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2009 - 19:30
το οτι ειμαι deathας δεν σημαινει οτι δεν ακουω αλλα ειδη...ελεος
στα black παραμενουμε στα παλια και καλα...
profanatica ας πουμε...
και παλαιοτερα darkthrone και αλλα...
δεν θα κανω λιστες τωρα
Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2009 - 23:24
Ένας φίλος μου το είπε πιο πετυχημένα: Οι Frost παίζουν σαν Cathedral και οι Cathedral σαν Frost. Δεν Drone-άζει, απλά φέρνει σε Doom/DeathΕμ... Βασικά είσαι Ντεθάς και προφανώς δεν σου αρέσουν τέτοια πράματα, αφού ο τελευταίος ΔΙΣΚΑΡΟΣ (
) drone-ιάζει αρκετά και όμορφα.
Σωστός, Vanity/Nemesis εννοούσα.Δε μιλάμε για Satyricon.
Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2009 - 00:07
Nobody said that you don't.heeeeeeeeeeeeeey
το οτι ειμαι deathας δεν σημαινει οτι δεν ακουω αλλα ειδη...ελεος

Απλά κρίνοντας από το αγαπημένο είδος μουσικής του καθενός μπορούν να βγουν κάποια συμπεράσματα όσον αφορά το ποια άλλα είδη ίσως να του/της αρέσουν ή όχι.
Αλλά φυσικά δεν είναι πάντα accurate.
EDIT for great justice:
Ακούσατε το Wavering Radiant από Isis?
Leakαρε πριν λίγο καιρό.
Το άκουσα μια φορά χωρίς ιδιαίτερη προσοχή, αλλά μου φάνηκε πάρα πολύ καλό.
Τώρα το ακούω και δεύτερη και απ'ότι φαίνεται δεν θα αλλάξω γνώμη.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Putin: 28 Μάρτιος 2009 - 13:54
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2009 - 14:00

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2009 - 18:18
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2009 - 20:13
Even better than Blood Mountain ...
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2009 - 23:52
Επισης τα δυο μεγαλα κομματια του δισκου ειναι απλα ΕΠΗ με ολη την σημασια της λεξης.Αυτη ειναι μπαντα ρε.Οι πραγματικοι fans των mastodon θα ενθαρρυνουν την προοδο της μπαντας και δεν θα ξενερωσουν που μαλακωσαν με επιτυχια σε αντιθεση με αλλους...Παιζουν σε δικη τους κατηγορια αυτοι πλεον και αποτελουν ισως τον σοβαροτερο λογο να παει καποιος Rockwave το καλοκαιρι.

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2009 - 11:10
Αν δεν ψηφιστει απο τα καλυτερα του 2009 στα ελληνικα περιοδικα τοτε ο ελληνικος metal τυπος ειναι μαλλον στρατευμενος...
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2009 - 12:01
Mastodon - Crack the skye, χεχ και θεωρουσα οτι δε μου αρεσαν (1-2 albums ειχα). με το τελευταιο εχω κολησει ειναι και μικρο (χωρις τα instrumentals tracks) και φευγει το repeat..
Bεβαια σε καποια σημειο που θυμιζει κατι εντελως ασχετου ειδους μπαντες, τραγουδιστες αλλα nvm

Candlemass - Death Magic Doom, καλο σιγουρα, αλλα προτιμω παλαιοτερα albums και το υφος τους.
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2009 - 11:30

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2009 - 23:23

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.