Πολυ καλο thread,σημερα το ανακαλυψα και μπορω να πω οτι ειμαι χαρουμενος

!!!
Απο metal ακουω σχεδον τα παντα εκτος απο black(only rotting christ).Τον τελευταιο καιρο εχω καθισει και εχω βρει συγκροτηματα του '80 τα οποια ή δεν υπαρχουν πλεον ή δεν τα ξερει σχεδον κανεις και καλο ειναι να τα μαθουμε σιγα σιγα

!!!Συγκροτηματα οπως cirith ungol, cloven hoof, omen, satan, sword, witchfynde, medieval steel, manilla road, gotham city, Warlord(composer and guitarist is Bill tsamis) αυτες ειναι κυριως power/epic metal μπαντες τις οποιες για μενα πρεπει να τσεκαρετε αξιζουν,ειδικα οι Cirith Ungol!!!!
Απο thrash σας συνιστω Sacrifice,Forbidden,Holy terror,Agent Steel(παιζουν κυριως speed metal αλλα εχουν στοιχεια και απο thrash), sacred reigh, Dark angel, Exciter αν και πιστευω οτι πολλοι απο σας τα ξερετε αυτα!!!!
Τωρα για τους φιλους των bathory τσεκαρετε την μπαντα Crom πραγματικα ειναι θειικοι δεν εχω σταματισει να τους ακουω, ειδικα οι διασκευη που χουν κανει στο Man of iron δεν μπορουσε να ναι καλυτερη.Υποψην θυμιζουν bathory αλλα απο viking-era!!!
Αν εχει καποιος να μου προτεινει και αλλα παλια σιγκροτηματα please να μου τα πει γιατι τετοια συγκροτηματα δεν πρεπει να λειπουν απο κανεναν!!!!!!\m/