Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#376 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 30 November 2008 - 15:57

Και μόνο αυτές τις μπάντες να ακούει κάποιος απο το είδος δε βρίσκω γιατί να μη γράψει για αυτές (αυτές γουστάρει, με γεια του με χαρά του). Ούτε πρέπει σώνει και καλά να ακούσουμε και underground και να ψαχτούμε, είναι ζήτημα του πόσο το θέλει ο καθένας.

δεν διαφονω αλλα βαρεθηκα να βλεπω συνεχεια εδω μεσα για τους καμμενους τους manowar...
anw δεν θα πω εγω τι θα κανει ο καθενας την γνωμη μου ειπα...
και μιας και ανεφερα πριν τους running wild...
[media]http://www.youtube.com/watch?v=zwnipCkNgDw[/media]

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#377 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 30 November 2008 - 16:37

μην ακους τοσο πολυ μεταλ θα σε πειραξει...

:hahaha::wis:
alla περα απο την πλακα Barbass exeis αδικο το μεταλ δε πεθαινει και βγαινουν πολυ καλες μπαντες και εξελισεται ακομα.Και οσο για πωλωνικα εχω ακουσει 4-5 μπαντες εκτος απο τις γνωστες Behemoth kai Vader kai Decapitated(που δε μαρεσουν).υπαρχουν μεταλ μπαντες σε ολο τον κοσμο και ειναι και αρκετα αξιολογες.

#378 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 30 November 2008 - 17:12

λιγες καινουριες μπαντες εχουν κατι καινουριο να προσφερουν κατι διαφορετικο τα περισσοτερα ειναι ανακυκλομενα...
εγω απο τους trivium περιμενα κατι αξιολογο γιατι ειναι νεοι ακομα και εχουν δυνατοτητες αλλα το τοσο πολυ promotion που τους κανανε they let me down οχι οτι ο καινουριος τους δισκος δεν ακουγεται αλλα crusade δεν ειναι

Posted Image

#379 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 30 November 2008 - 18:06

Tα πραγματα ισως οντως να ειναι ασχημα για την metal κοινοτητα για οσους δεν γουσταρουν το -core συνθετικο και την αποκλιση απο τις πιο παραδοσιακες πεπατημενες.Εγω τυχαινει να το γουσταρω οποτε lucky me.

Υπαρχουν μερικες φοβερες μπαντες εκει εξω αρκει να γινουν πιο ανοιχτομυαλοι μερικοι....Προτεινω πχ τους Through the eyes of the dead.Xαλαρα αρεσουν και στον μεσο death metal φαν και στον τελειωμενο hardcora.Υπαρχουν οι arsis,οι Job for a cowboy,οι origin,οι whitechapel,οι as blood runs black,οι dying fetus και τοσες αλλες.

Aπο πιο εμπορικες καταστασεις υπαρχουν οι trivium,oi the haunted,oi machine head,oi chimaira,οι unearth,oi slipknot γενικοτερα το ΝWOAHM και τοσοι αλλοι.

Τωρα αν γουσταρεις power metal με δρακους και μουσατους viking τοτε φιλε λυπαμαi ατυχησες.......
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#380 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 30 November 2008 - 19:31

λαθος φιλε οι viking μπαντες ξεφυντρωνουν σαν τα μανηταρια
το viking folk death black metaλ αθνιζει αυτη τη περιοδο οπως το death metal sta 90's kai to thrash sta 80's και στο 2000

#381 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 30 November 2008 - 19:34

η folk ναι η epic οχι...

Posted Image

#382 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 30 November 2008 - 19:41

Δεν ξερω guys ολα αυτα επικους μουσατους που την εχουν δει πολεμιστες εχουν οποτε πραγματικα δεν με ενδιαφερει......
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#383 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 01 December 2008 - 19:55

ti exoun?kala kai to vikihg ψιλο φολκ ειναι

#384 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 01 December 2008 - 20:05

ti exoun?

ολα αυτα εχουν επικους μουσατους κλπ κλπ* (λαθος διατυπωση μου ισως sorry)

Και ναι δυστυχως ολα τα viking/folk/pagan/epic/barbarian/symphonic ξερω και γω τι αλλο,τα σχετικα με επικη θεματολογια γενικοτερα με τσεκουρια στολες κλπ κλπ τα θεωρω καπως καραγκιοζιες και τη μουσικη τους επιτηδευμενα και καλα σοβαρη και "για σκληρους".Δεν εινα οτι εχω προβλημα με τα συγκροτηματα που δεν παιρνουν και τοσο στα σοβαρα τους εαυτους τους αλλα προτιμω τους bring me the horizon πχ Που κανουν το χαβαλε τους και μιλανε για γκομενες και partying παρα για μονοκερους και Live by the sword καμμενες καταστασεις.....

Ξερω επισης οτι τετοιου ειδους συγκροτηματα βγαινουν με τη σεσουλα σαν κατι tyr,battlelore κλπ αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και ποιοτικα.Να μου πεις bolt thrower και bathory και θα σου πω respect και **** ειναι.....σε κατι αλλα αναφερομαι.....
Posted Image

#385 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 01 December 2008 - 20:44

εγω παλι προτιμω να ακουω amon amarth και moonsorrow που ειναι και gamw παρα τους ερμαφροδιτους bring me the horizon.
Barbass : 1000 δικια σου δινω αλλα μην πηγαινεις στην υπερβολη.

#386 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 posts

Posted 01 December 2008 - 21:15

Πολυ καλο thread,σημερα το ανακαλυψα και μπορω να πω οτι ειμαι χαρουμενος:hahaha:!!!
Απο metal ακουω σχεδον τα παντα εκτος απο black(only rotting christ).Τον τελευταιο καιρο εχω καθισει και εχω βρει συγκροτηματα του '80 τα οποια ή δεν υπαρχουν πλεον ή δεν τα ξερει σχεδον κανεις και καλο ειναι να τα μαθουμε σιγα σιγα :D!!!Συγκροτηματα οπως cirith ungol, cloven hoof, omen, satan, sword, witchfynde, medieval steel, manilla road, gotham city, Warlord(composer and guitarist is Bill tsamis) αυτες ειναι κυριως power/epic metal μπαντες τις οποιες για μενα πρεπει να τσεκαρετε αξιζουν,ειδικα οι Cirith Ungol!!!!
Απο thrash σας συνιστω Sacrifice,Forbidden,Holy terror,Agent Steel(παιζουν κυριως speed metal αλλα εχουν στοιχεια και απο thrash), sacred reigh, Dark angel, Exciter αν και πιστευω οτι πολλοι απο σας τα ξερετε αυτα!!!!

Τωρα για τους φιλους των bathory τσεκαρετε την μπαντα Crom πραγματικα ειναι θειικοι δεν εχω σταματισει να τους ακουω, ειδικα οι διασκευη που χουν κανει στο Man of iron δεν μπορουσε να ναι καλυτερη.Υποψην θυμιζουν bathory αλλα απο viking-era!!!

Αν εχει καποιος να μου προτεινει και αλλα παλια σιγκροτηματα please να μου τα πει γιατι τετοια συγκροτηματα δεν πρεπει να λειπουν απο κανεναν!!!!!!\m/

#387 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 01 December 2008 - 22:37

[media]http://www.youtube.com/watch?v=qvSEkncxzIg[/media]

Posted Image

#388 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 02 December 2008 - 09:15

[media]http://www.youtube.com/watch?v=tBPtkDILtYI[/media]

Edited by Hellkeeper, 04 December 2008 - 01:22.

#389 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 posts

Posted 02 December 2008 - 17:15

Skatokarle
να ακούσεις σίγουρα Titan Force(Tyrrant φωνάρα), SeventhSign (όχι 80's αλλά πολύ καλοί), Titanium Black (το ίδιο με SeventhSign), Lethal, Heir Apparent και αν γουστάρεις και πιο επικοκαταστάσεις Longings Past. Αν έχεισ πρόβλημα να τα βρείς στείλε ένα pm

#390 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 posts

Posted 02 December 2008 - 19:35

Skatokarle
να ακούσεις σίγουρα Titan Force(Tyrrant φωνάρα), SeventhSign (όχι 80's αλλά πολύ καλοί), Titanium Black (το ίδιο με SeventhSign), Lethal, Heir Apparent και αν γουστάρεις και πιο επικοκαταστάσεις Longings Past. Αν έχεισ πρόβλημα να τα βρείς στείλε ένα pm

Θα συμφωνησω μαζι σου ο tyrrant εχει τρελη φωναρα!!!Titan force, Heir Apparent k Lethal (απλα απιστευτο group, o Mallicoat εχει και αυτος φωναρα) εχω ολα τα αλμπουμ τους αλλα τους αλλους θα τους τσεκαρω τωρα.Thnx rebelos!!!Btw εχει ακουσει κανεις warrior soul???
θελω να μαθω αν αξιζουν.

Barbasss οι toxic holocaust τα σπανε ειδικα το τελευταιο τους αλμπουμ μαρεσει αρκετα.Επισης πολυ καλη εντυπωση μου χουν κανει οι Bonded by blood με το αλμπουμ τους Feed the beast