Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#361 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2008 - 15:42

Nαι παιζει να παω και εγω σε αυτους.

Πολυ καλο το communion αλλα το summerian daemons και το revolution DNA παραμενουν αξεπεραστα.

Θα πάαααααω το σάββατοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.
Στο 8βαλλ. :wooi2:

Πω να παίξουν κανα Αννούμπις και Περσέπολις από το καινούριο να υγρανθούμε.

Κατα τα αλλα περιμενω καινουργιο Lamb of god και chimaira απο φεβρουαριο.....

Ρε παιδιά γιατί δεν πήραν κανονικό τραγουδιστή αυτοί και πήραν σκύλο;
Και παράφωνο.

Μόνο οι Φλόυντ ξέρουν να εξημερώνουν μουσικά σκύλους.

HnH5aB0.jpg

#362 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2008 - 19:08

Ελα ρε οχι και σκυλος ο Randy.Πολυ ιδιαιτερη φωνη εχει.Απο τους καλυτερους μαθητες της melissa cross.

Nα λεγες σκυλο τον jacob bannon να πω οκ :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#363 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2008 - 14:54

Θα πάαααααω το σάββατοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.
Στο 8βαλλ. :wooi2:

Πω να παίξουν κανα Αννούμπις και Περσέπολις από το καινούριο να υγρανθούμε.

ΠΩΩΩΩΩΩΩ!!μην τα λες ετσι αυτα δεν θα μπορω να κοιμηθω τα βραδια... Ηδη το φαντασιωνομαι, κυριως την φαση που θα απαγγελει o τραγουδιστης τους στο Persepolis....

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#364 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 13:37

ακούει κανείς Cradle of Filth ? είναι καλοί ? άκουσα μερικά τους τραγούδια και μου άρεσαν αρκετά, αλλά φαίνονται λίγο περίεργοι ...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#365 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 15:14

ακούει κανείς Cradle of Filth ? είναι καλοί ? άκουσα μερικά τους τραγούδια και μου άρεσαν αρκετά, αλλά φαίνονται λίγο περίεργοι ...

τους ακουγα στο γυμνασιο μου αρεσαν στην αρχη καποια κομματια τους αλλα ετσι και ακουσεις αλλα συγκροτηματα θα δεις οτι δεν αξιζουν χριστο να κατσεις να τους ακουσεις.Γενικα ειναι gtp:bath:

#366 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 16:44

το μονο τραγουδι τους που μου αρεσε ηταν το Nymphetamine :P
περισσοτερο ατμοσφαιρικη/oi (goth) ειναι παρα Metal

#367 AristidisK

AristidisK

The white power magician

• Members
  • 159 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 17:18

:tensai:Εγώ από metal ακούω SLIPKNOT και STONE SOUR!!!:riiight:Είναι πολύ ωραίοι!:hero:
[IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:A8OX73M6xu8g-M:http://www.justanimeltd.com/images/FullMetalAlchemistEng.jpg[/IMG]:king:THE BEST ALCHEMIST EVER.:chigau:
:mador2:Don't forget it:hehehe::kill4u::head:

#368 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 17:56

μην ακους τοσο πολυ μεταλ θα σε πειραξει...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr

#369 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2008 - 11:01

Ένα εύρημα από Ελλάδα.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=afambFA6T6k[/media]
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#370 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2008 - 12:46

παιδες χωρις να θελω να προβαλω καποιον....
μαθετε πρωτα περισσοτερα πραγματα για το metal και μετα γραψτε εδω...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#371 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2008 - 12:59

παιδες χωρις να θελω να προβαλω καποιον....
μαθετε πρωτα περισσοτερα πραγματα για το metal και μετα γραψτε εδω...

Εμένα εννοείς;
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#372 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2008 - 13:41

Ένα εύρημα από Ελλάδα.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=afambFA6T6k[/media]

εμένα προσωπικά μου άρεσε , αλλά είναι metal ?
και δεν νομίζω ότι λέει μόνο για εσένα (αν λέει ):
Δημοσιευμένη  εικόνα

#373 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2008 - 14:02

Γενικα μιλαω ελεος πια με αυτα που βλεπω σε αυτο το thread...
μια σελιδα πιο πισω κανανε spam επειδη ενας εγραψε blind guardian the best...
ο αλλος παραπανω λεει εγω απο metal ακουω stone sour και slipknot...
και συ μου πετας αυτο το alternative/experimental rock κομματι
δεν αμφισβητώ τις γνοσεις σου στον χωρο δεν εχουμε μιλησει και ποτε για μουσικη για να ξερω και ουτε λεω οτι εξω ξερω τα παντα ή περισσοτερα απο καποιον αλλο αλλα ελεος σ'αυτο το thread 3 μπαντες ακουγονται συνεχεια...
manowar,iced earth και blind guardian ελεος ρε παιδια ακουστε και κατι αλλο
ειναι πολλες περιπτώσεις ανθρωπων που ακουν τις προηγουμενες 3 μπαντες και λενε εγω ακουω μεταλ αφηνουν μακρυ μαλλι και το παιζουν καποιοι...
ελεος
κατι αντιστοιχο γινεται και με τους blackομεταλαδες που παιζουν τις πιπες τους και το παιζουν κακοί, φορανε δερματινες καμπαρντινες δερματινες φουστες και μποτες με 20 εκατοστά τακουνι αυτοι δεν εχουν ακουσει ποτε heavy metal μπαντες οπως black sabbath,iron maiden,running wild η judas priest μας το παιζουν καποιοι να πουμε...
η metal δεν ειναι τοσο απλη και ευκολη μουσικη κατι το οποιο εχει ηλεκτρικη κιθαρα δεν σημαινει οτι ειναι μεταλ
εκτως απο ολα αυτα, δεν υπαρχουν πια αξιολογες μπαντες στον χωρο και το μεταλ αρχιζει να πεθαινει δεν υπαρχει εμπνευση και η μεταλ σκηνη εχει κορεστει...

anw αν καποιος θελει να ασχοληθει σοβαρα με την μεταλ...
ας ακουσει και πολωνικο μεταλ (ειναι δυσευρετα αλλα εχουν αρκετα ψαγμενες underground μπαντες)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#374 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2008 - 14:32

Γενικα μιλαω ελεος πια με αυτα που βλεπω σε αυτο το thread...
μια σελιδα πιο πισω κανανε spam επειδη ενας εγραψε blind guardian the best...
ο αλλος παραπανω λεει εγω απο metal ακουω stone sour και slipknot...
και συ μου πετας αυτο το alternative/experimental rock κομματι
δεν αμφισβητώ τις γνοσεις σου στον χωρο δεν εχουμε μιλησει και ποτε για μουσικη για να ξερω και ουτε λεω οτι εξω ξερω τα παντα ή περισσοτερα απο καποιον αλλο αλλα ελεος σ'αυτο το thread 3 μπαντες ακουγονται συνεχεια...
manowar,iced earth και blind guardian ελεος ρε παιδια ακουστε και κατι αλλο
ειναι πολλες περιπτώσεις ανθρωπων που ακουν τις προηγουμενες 3 μπαντες και λενε εγω ακουω μεταλ αφηνουν μακρυ μαλλι και το παιζουν καποιοι...
ελεος
κατι αντιστοιχο γινεται και με τους blackομεταλαδες που παιζουν τις πιπες τους και το παιζουν κακοί, φορανε δερματινες καμπαρντινες δερματινες φουστες και μποτες με 20 εκατοστά τακουνι αυτοι δεν εχουν ακουσει ποτε heavy metal μπαντες οπως black sabbath,iron maiden,running wild η judas priest μας το παιζουν καποιοι να πουμε...
η metal δεν ειναι τοσο απλη και ευκολη μουσικη κατι το οποιο εχει ηλεκτρικη κιθαρα δεν σημαινει οτι ειναι μεταλ
εκτως απο ολα αυτα, δεν υπαρχουν πια αξιολογες μπαντες στον χωρο και το μεταλ αρχιζει να πεθαινει δεν υπαρχει εμπνευση και η μεταλ σκηνη εχει κορεστει...

anw αν καποιος θελει να ασχοληθει σοβαρα με την μεταλ...
ας ακουσει και πολωνικο μεταλ (ειναι δυσευρετα αλλα εχουν αρκετα ψαγμενες underground μπαντες)

εντάξει , θα συμφωνήσω ότι είναι σπαστικό το να το παίζουν όλοι μεταλάδες . όμως άμα δεν βοηθήσουν και λίγο οι γνώστες , όσο και να ψάξουν οι «άσχετοι» ( που είμαι και εγώ , δεν βγάζω τον εαυτό μου απ΄ έξω ) , είναι αρκετά δύσκολο να ξεφύγουν από τα εμπορικά και τα διάσημα , και να μπουν και πιο βαθιά
Δημοσιευμένη  εικόνα

#375 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2008 - 15:32

Πολωνικό metal αν κρίνω απο Vader και κανά 2 ονόματα ακόμη δε μου έκανε ποτέ καμία τρομερή εντύπωση. USA ftw λέμε :P

Γενικά συμφωνώ Barbass αλλά πιστεύω ότι υπερβάλλεις. Και μόνο αυτές τις μπάντες να ακούει κάποιος απο το είδος δε βρίσκω γιατί να μη γράψει για αυτές (αυτές γουστάρει, με γεια του με χαρά του). Ούτε πρέπει σώνει και καλά να ακούσουμε και underground και να ψαχτούμε, είναι ζήτημα του πόσο το θέλει ο καθένας.

Και για να μην έχουμε μόνο γκρίνιες, πάρτε λίγο απο κάτι που μου κράτησε συντροφιά αυτό το καιρό

Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα