Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#1906 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2013 - 18:08

Δε γνωρίζω τίποτε ανάλογο με Sigh, είναι πολύ ιδιαίτεροι, αλλά ίσως να δίνουν κάπως παρόμοιο feel οι Nachtmystium?

Πάρε αυτό σε σκατά ποιότητα αλλά έχει παραπάνω μπλιμπλίκια σαν το Scarlet Dream οπότε

Youtube Video

Καλή μπάντα γενικά το Assassins το καλύτερο

HnH5aB0.jpg

#1907 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκοντα στη μαμακα

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2013 - 12:32

Διάβασα ότι ο Sakis των Rotting Christ πήρε μέρος σε σατανιστικές τελετές πριν από πολλά χρόνια, το 93, κατά την διάρκεια της περιοδείας <<Fuck Christ Tour>> ...Ισχύει? όχι δηλαδή ότι με ενδιαφέρει τόσο πολύ,αλλά θα με βοηθήσει να σχηματήσω κάποια γνώμη όσον αφορά τα θρησκευτικά τους/του τραγουδιστή.(ρωτάω κιόλας επειδή δεν ασχολούμαι με το συγκρότημα,μόνο κάποια τραγούδια έχω ακούσει).. 

Πέρα από αυτό , νιώθω ότι πρέπει να πω ότι ξενέρωσα  όταν είδα μια συνέντευξη παλιά βέβαια των Thou art Lord και ένα δημοφιλές μέλος (ο τραγουδιστής ήταν νομίζω) παραδέχτηκε ότι η θεματολογία τους καλύπτει τις πλευρές του Εωσφόρου,μόνο και μόνο επειδή το <<σεξ και ο σατανάς πουλάνε>>...

Εντάξει,θα μου πεις τί καλύτερο περίμενα..Πάλι καλά δηλαδή που πλέον ακούω ελάχιστο μπλακ και αυτό διότι ψάχνομαι με τους στίχους κυρίως και όχι γιατί μου αρέσει ιδιαίτερα.....Και η αλήθεια είναι ότι έχω σκυλοβαρεθεί όλο αυτό περί σατανολογίας και όλο το αναρίθμητο σόι του διαβόλου.

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#1908 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2013 - 14:26

Δεν ξέρω για σατανιστικές τελετές το 93 (τι ψάχνεις τώρα κι εσύ... αρχαίες ιστορίες), ξέρω πάντως ότι μια φορά είχαν έρθει οι Megadeth Ελλάδα και υπήρχε η δυνατότητα να έχουν τους Rotting Christ για opening act, και ο Mustaine αρνήθηκε γιατί, λέει, το όνομα "Rotting Christ" προσβάλει τα θρησκευτικά του πιστεύω... LOL Mustaine.

Κανονικά θα σου 'λεγα να μη δίνεις σημασία στους "σατανικούς στίχους" κι απλά να ακούς τη μουσική, αλλά μετά σκέφτομαι ότι κι εγώ μένω συνειδητά μακρυά από ακροδεξιούς στίχους και καλλιτέχνες, οπότε who am I to talk. Whatever floats your boat...

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1909 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2013 - 16:18

Κυρίως η εμπορική ή/και τελείως ερασιτεχνική και χιλιοπαιγμένη raw black ασχολείται με edgy πράματα όπως σατανάδες κλπ, ακούω πολλή μπλακ και ελάχιστες μπάντες που με απασχολούν έχουν τέτοια θεματολογία.

Η μόνη πολυαγαπημένη σατανιάρικη είναι οι DSO αλλά παραδόξως έχουν από τους καλύτερους στίχους έβερ. Αρκετά intellectual, ασχολούνται περισσότερο με τις ψυχολογικές πτυχές και των δύο θρησκειών αντί για τυφλή εξύμνηση της μίας και εξευτελισμού της άλλης.

Youtube Video

Best ever

HnH5aB0.jpg

#1910 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2013 - 20:28

Αφήστε τους Σατανάδες στην Άκρη και ποιάστε τις ασπίδες και τα σπαθιά........

Youtube Video

Youtube Video

#1911 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2013 - 13:42

Currently pulverizing my ears to this:

596h.jpg

Yeti - Volume, Obliteration, Transcendence [2004]

Είχα ξεχάσει πόσο πολύ λατρεύω το συγκεκριμένο album. Η θλίψη και η οργή σπάνια έχουν περιγραφτεί ξανά τόσο γλαφυρά σε νότες. Πραγματικά ανατριχιαστική εμπειρία.

Μακάρι να μπορούσα να βρω κάτι ανεβασμένο στο YouTube να σας δείξω, αλλά δεν υπάρχει τίποτα. Ψάξτε το, κατεβάστε το, ακούστε το, αγαπήστε το.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1912 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2013 - 14:36

Youtube Video
Ακούστε, πραγματικά αξίζουν!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Stam: 05 Σεπτέμβριος 2013 - 14:36

#1913 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2013 - 16:15

Youtube Video

Αν και παλια οι Κάμελοτ δεν μου αρεσαν για κάποιον λογο ,μετά απο 6 ωρες σε σπίτι φίλου με όλη τη δισκογραφία να ακούγεται στο background ... μπορώ να πω οτι μου κόλλησαν.

v4kFmx.png

#1914 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2013 - 17:07

Kamelot - Black Halo, πολυαγαπημένος δίσκος, κι ας μην ακούω συχνά symphonic metal.

2112.gif

#1915 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2013 - 02:29

Εδώ και καιρό έχω πωρωθεί με τους Agalloch, and man they are good, νομίζω ο χαρακτηρισμός winter metal τους ταιριάζει τέλεια 

Youtube Video

Επίσης, πριν λίγο καιρό βρήκα τους The First Redemption 

Youtube Video

Καλά, δεν είναι και τίποτα τρελό, αλλά υπάρχουν και πολύ χειρότερα, αυτό που φαίνεται πάντως είναι ότι έχουν πάθος

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από demonicMC: 06 Σεπτέμβριος 2013 - 02:30

#1916 Duderlady

Duderlady

Anime Newbie

• Members
  • 34 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2013 - 04:11

Αγαπάμε Agalloch :D

pretentious_samurai_zps33c4c09c.jpg

#1917 neo7101

neo7101

Starting...

• Members
  • 54 Δημοσιεύσεις:
  • LocationZion

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2013 - 13:52

Youtube Video

μπανταρα!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από neo7101: 06 Σεπτέμβριος 2013 - 13:53

see you space cowboy

-----> http://myanimelist.net/animelist/neo7101 <-----

neo7101.jpg
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#1918 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2013 - 15:45

από τους agalloch στο youtube μου ήρθε πρόταση για τους Woods of Ypres...

και δίνω συγχαρητήρια στο YT γι αυτή την επιλογή του...

Youtube Video

#1919 CountRaven

CountRaven

Starting...

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2013 - 02:21

Παίδες αν γουστάρετε μελωδικό Metal με γυναικεία φωνητικά οι SPELLBOUND και το ομώνυμο πρώτο Mini CD τους είναι μια καλή πρόταση.
Όχι δεν αντιγράφουν τη συμφωνική κατεύθυνση του είδους που έγινε γνωστή από συγκροτήματα όπως Nightwish κτλ έχουν μια ποιο straight κατεύθυνση δίνοντας έμφαση στην μελωδία, στις δυναμικές κιθάρες -τόσο στα riffs όσο και στα lead parts-.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το CD, ακούγοντας το Melody κομμάτι τους εδώ:

Youtube Video

Ο ειδικός τύπος γράφει τα καλύτερα για αυτούς:
http://www.rockpages.gr/detailspage.aspx?id=9664&type=2&lang=GR

Όποιος ενδιαφέρεται για το CD στέλνει mail: indierock3 [at] gmail [dot] com

Facebook:

https://www.facebook.com/spellboundgr

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από CountRaven: 30 Σεπτέμβριος 2013 - 02:24

#1920 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2013 - 17:39

Ψάχνοντας για Savatage έπεσα όλως τυχαίως στους Stοrmwitch.Έτσι και αρχίσει και ψάχνει κανείς τελικά θα βρίσκει παραπάνω από όσο ζήτησε αρχικά

Youtube Video