Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#1891 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2013 - 20:30

Από το νεο τους Album
Youtube Video

#1892 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2013 - 15:06

Επίσης από το νεο τους album, Νορβηγικές Blackjazzιές!
Youtube Video

#1893 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΠάτρα

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2013 - 15:28

Από τον καινούργιο δίσκο των Ghost
Youtube Video

και από τον καινούργιο δίσκο των Amorphis
Youtube Video

και από τον καινούργιο δίσκο των EToS
Youtube Video

ήθελα να βάλω και Blind Stare - Cold New World, άλλα δεν υπάρχει στο tube
αντι αυτού πάρτε ενα bonus τσιφτετελι απο Aeternam
Youtube Video

Επίσης από το νεο τους album, Νορβηγικές Blackjazzιές!

καλό, αλλά black δεν το λες με τίποτα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1894 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2013 - 16:46

Ωπ, δεν είχα πάρει χαμπάρι πως βγήκαν νέοι δίσκοι των Amorphis & Eternal Tears of Sorrow. Ωραία, θα έχω κάτι μέχρι να βγει και το Construct των Dark Tranquillity. Ενδεικτικό τραγούδι τους

Youtube Video

E5VV38U.jpg

#1895 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2013 - 17:57

Ωπ, δεν είχα πάρει χαμπάρι πως βγήκαν νέοι δίσκοι των Amorphis & Eternal Tears of Sorrow. Ωραία, θα έχω κάτι μέχρι να βγει και το Construct των Dark Tranquillity. Ενδεικτικό τραγούδι τους

Youtube Video

Phantom εχει βγει και νεο Noumena εσυ που σαι δικος μας αλλα δυστυχως μετριος δίσκος και αυτος οπως και οι αλλοι που ανεφερες... :(

Των mors principum est ηταν απιστευτος και για τον tranquility περιμενω πολλα, το track που ανεβασες ειναι πολυ πολυ καλο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
"Life is spherical, investigate the other side..."

#1896 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2013 - 20:01

Καλά, έχω χάσει πολύ πράμα που πρέπει να καλύψω. Και νέα Noumena & Mors Principium Est; Εννοείται πως θα τα βάλω κι αυτά στην ουρά για να κρίνω και ο ίδιος. Να δω τι θα πρωτοακούσω.

Εν τω μεταξύ τώρα μόλις είδα πως όπου να 'ναι θα βγουν και νέα CD των Amon Amarth - Deceiver of the Gods καθώς επίσης και των Kalmah - The seventh Swampsony. Έψαξα και είδα πως έχουν βγει samples αλλά δεν με ενθουσίασαν. Εννοείται βέβαια πως θα περιμένω την κυκλοφορία τους για να κρίνω.

Youtube Video

Youtube Video

E5VV38U.jpg

#1897 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2013 - 00:34

Youtube Video

RIP Jeff Hanneman

#1898 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2013 - 20:33

Τί πιστεύετε για τους Dream Evil; Τους πέτυχα τυχαία στο youtube. Μου αρέσει η φωνή του τραγουδιστή και η μελωδία στα τραγούδια τους. Οι στίχοι εντάξει είναι τέρμα ανώριμοι αλλά γενικά είναι ευχάριστοι στο αυτί και με ήχο που δεν προκαλεί βαρεμάρα, τουλάχιστον από τα λίγα που έχω ακούσει.
Θα εμβαθύνω μου φαίνεται στη δισκογραφία τους, μόνος μου φόβος να μην τους βαρεθεί το αυτί μου λόγω ομοιομορφίας στον ήχο.

Ακούω το Deceiver of the Gods των Amon Amarth. Οι τίτλοι των τραγουδιών είναι σαν να τους έφτιαξε μηχανή που της είπαν ότι πρέπει να έχουν σχέση με τη σκανδιναβική μυθολογία.
Η μουσική είναι σαν ένα τρίμμα από όλα τα προηγούμενα που έβγαλαν, σαν να το έβγαλαν από υποχρέωση για να τηρήσουν δεσμεύσεις παρά από έμπνευση για κάτι νέο και γιατί όχι διαφορετικό.
Απογοήτευση.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από 1451: 21 Ιούνιος 2013 - 16:44

#1899 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2013 - 19:22

Youtube Video

ΔΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! Τα ηχεία στο τέρμα. Δε όσοι έχουν και killer ICE (γενικά καλό στερεοφωνικό) αμάξι παρακαλώ αντί για σκυλάδικα βάλτε αυτό..........

#1900 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκοντα στη μαμακα

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2013 - 11:57

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=5Z3spJ_z3Es[/youtube
Ειδικα η εισαγωγή και το τέλος εντυπωσιάζουν..Και για κάποιο λόγο, συνειρμικά μου ήρθε ο Κράτος από το God of War στο νου.

όποιος μπορεί να εμφανίσει το βίντεο !παρακαλώ !είμαι ανίκανο δεν μπορώ

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από SpeedFreak: 16 Ιούλιος 2013 - 11:58

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#1901 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2013 - 15:42

http://www.spin.com/articles/burzum-varg-vikernes-neo-nazi-arrested-terrorism/

Varg pls ;-;

HnH5aB0.jpg

#1902 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2013 - 21:56

LOL Varg. Sorry, αλλά μιλάμε για white supremacist απόβρασμα. It's really hard to feel sorry for him.

In other news, όποιος δεν λιώνει τον παρακάτω δίσκαρο αυτές τις μέρες οφείλει να επανεξετάσει την πορεία της ζωής του και όλα τα λάθη που έκανε ως τώρα και τα οποία τον οδήγησαν στο να μην λιώνει τον παρακάτω δίσκαρο αυτές τις μέρες.

Gris - Dil

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1903 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2013 - 22:32

LOL Varg. Sorry, αλλά μιλάμε για white supremacist απόβρασμα. It's really hard to feel sorry for him.

Απόβρασμα ξε-απόβρασμα, έχει γράψει πολύ καλή black metal μουσική και είναι κρίμα να έχει τέτοια μυαλά και να μπαινοβγαίνει στις φυλακές (not implying πως δεν του αξίζει με την μούρλια που κουβαλάει). :Ι

#1904 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2013 - 00:15

Δεν έκαναν τίποτα και τους ελευθέρωσαν, απλά πήρε η γυναίκα του κάτι όπλα για το κλαμπ σκοποβολής(!!!!!!) και τους μπαγλάρωσαν προληπτικά, ευκαιρία έψαχναν μιας και τους είχαν στο μάτι ανέκαθεν από τότε που βγήκε.

Καλεί μπλακ μέταλ εδώ για τους φίλους αν και ξέρω πως ίσως να επαναλαμβάνομαι, έχω καιρό να ποστάρω 'δω

Youtube Video

Youtube Video

Youtube Video

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Putin: 24 Ιούλιος 2013 - 00:16

HnH5aB0.jpg

#1905 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2013 - 09:33

^ Το τελευταίο το άκουσα κι εγώ σχετικά πρόσφατα και σκάλωσα άσχημα. Παρόμοια recommendations θα τα εκτιμούσα δεόντως.

Άσχετο, αλλά τις προάλλες ανακάλυψα ένα αρκετά καλό ελληνικό thrash συγκρότημα, τους Crucifier. Παραδέχομαι ότι οι γνώσεις μου περί εγχώριου metal είναι μηδενικές, και παίζει να είμαι ο μόνος εδώ μέσα που δεν τους ήξερε ακόμα, αλλά whatevs, σημασία έχει ότι βαράνε, και βαράνε καλά.

Crucifier - Cursed Cross

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||