Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Metal
Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2013 - 20:30
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2013 - 15:06
Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2013 - 15:28
και από τον καινούργιο δίσκο των Amorphis
και από τον καινούργιο δίσκο των EToS
ήθελα να βάλω και Blind Stare - Cold New World, άλλα δεν υπάρχει στο tube
αντι αυτού πάρτε ενα bonus τσιφτετελι απο Aeternam
καλό, αλλά black δεν το λες με τίποτα.Επίσης από το νεο τους album, Νορβηγικές Blackjazzιές!
Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2013 - 16:46
Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2013 - 17:57
Ωπ, δεν είχα πάρει χαμπάρι πως βγήκαν νέοι δίσκοι των Amorphis & Eternal Tears of Sorrow. Ωραία, θα έχω κάτι μέχρι να βγει και το Construct των Dark Tranquillity. Ενδεικτικό τραγούδι τους
Youtube Video
Phantom εχει βγει και νεο Noumena εσυ που σαι δικος μας αλλα δυστυχως μετριος δίσκος και αυτος οπως και οι αλλοι που ανεφερες...

Των mors principum est ηταν απιστευτος και για τον tranquility περιμενω πολλα, το track που ανεβασες ειναι πολυ πολυ καλο.

"Life is spherical, investigate the other side..."
Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2013 - 20:01
Εν τω μεταξύ τώρα μόλις είδα πως όπου να 'ναι θα βγουν και νέα CD των Amon Amarth - Deceiver of the Gods καθώς επίσης και των Kalmah - The seventh Swampsony. Έψαξα και είδα πως έχουν βγει samples αλλά δεν με ενθουσίασαν. Εννοείται βέβαια πως θα περιμένω την κυκλοφορία τους για να κρίνω.
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2013 - 00:34
RIP Jeff Hanneman
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2013 - 20:33
Θα εμβαθύνω μου φαίνεται στη δισκογραφία τους, μόνος μου φόβος να μην τους βαρεθεί το αυτί μου λόγω ομοιομορφίας στον ήχο.
Ακούω το Deceiver of the Gods των Amon Amarth. Οι τίτλοι των τραγουδιών είναι σαν να τους έφτιαξε μηχανή που της είπαν ότι πρέπει να έχουν σχέση με τη σκανδιναβική μυθολογία.
Η μουσική είναι σαν ένα τρίμμα από όλα τα προηγούμενα που έβγαλαν, σαν να το έβγαλαν από υποχρέωση για να τηρήσουν δεσμεύσεις παρά από έμπνευση για κάτι νέο και γιατί όχι διαφορετικό.
Απογοήτευση.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από 1451: 21 Ιούνιος 2013 - 16:44
Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2013 - 19:22
ΔΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! Τα ηχεία στο τέρμα. Δε όσοι έχουν και killer ICE (γενικά καλό στερεοφωνικό) αμάξι παρακαλώ αντί για σκυλάδικα βάλτε αυτό..........
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2013 - 11:57
Ειδικα η εισαγωγή και το τέλος εντυπωσιάζουν..Και για κάποιο λόγο, συνειρμικά μου ήρθε ο Κράτος από το God of War στο νου.
όποιος μπορεί να εμφανίσει το βίντεο !παρακαλώ !είμαι ανίκανο δεν μπορώ
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από SpeedFreak: 16 Ιούλιος 2013 - 11:58
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2013 - 15:42
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2013 - 21:56
LOL Varg. Sorry, αλλά μιλάμε για white supremacist απόβρασμα. It's really hard to feel sorry for him.
In other news, όποιος δεν λιώνει τον παρακάτω δίσκαρο αυτές τις μέρες οφείλει να επανεξετάσει την πορεία της ζωής του και όλα τα λάθη που έκανε ως τώρα και τα οποία τον οδήγησαν στο να μην λιώνει τον παρακάτω δίσκαρο αυτές τις μέρες.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2013 - 22:32
LOL Varg. Sorry, αλλά μιλάμε για white supremacist απόβρασμα. It's really hard to feel sorry for him.
Απόβρασμα ξε-απόβρασμα, έχει γράψει πολύ καλή black metal μουσική και είναι κρίμα να έχει τέτοια μυαλά και να μπαινοβγαίνει στις φυλακές (not implying πως δεν του αξίζει με την μούρλια που κουβαλάει). :Ι
Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2013 - 00:15
Δεν έκαναν τίποτα και τους ελευθέρωσαν, απλά πήρε η γυναίκα του κάτι όπλα για το κλαμπ σκοποβολής(!!!!!!) και τους μπαγλάρωσαν προληπτικά, ευκαιρία έψαχναν μιας και τους είχαν στο μάτι ανέκαθεν από τότε που βγήκε.
Καλεί μπλακ μέταλ εδώ για τους φίλους αν και ξέρω πως ίσως να επαναλαμβάνομαι, έχω καιρό να ποστάρω 'δω
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Putin: 24 Ιούλιος 2013 - 00:16
Καταχωρήθηκε 24 Ιούλιος 2013 - 09:33
^ Το τελευταίο το άκουσα κι εγώ σχετικά πρόσφατα και σκάλωσα άσχημα. Παρόμοια recommendations θα τα εκτιμούσα δεόντως.
Άσχετο, αλλά τις προάλλες ανακάλυψα ένα αρκετά καλό ελληνικό thrash συγκρότημα, τους Crucifier. Παραδέχομαι ότι οι γνώσεις μου περί εγχώριου metal είναι μηδενικές, και παίζει να είμαι ο μόνος εδώ μέσα που δεν τους ήξερε ακόμα, αλλά whatevs, σημασία έχει ότι βαράνε, και βαράνε καλά.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||