Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Metal
Posted 14 October 2007 - 23:47
Επίσης όποιος ακούει arcturus, επιβάλλεται να ακούσει και Ulver!
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Posted 15 October 2007 - 19:06
Posted 15 October 2007 - 19:10
(για τους καταονια δε το συζητω.)
Κοίταξε...Για τελευταία album ok έχεις δίκιο...Αλλά δεν μπορείς να το πεις αυτό για τα 3 πρώτα τους! Συγκεκριμένα Jhva Elohim Meth... the Revival, Dance Of December Souls και Brave Murder Day!
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Posted 15 October 2007 - 20:36
Και ναι οι Patatonia παιζαν ατμοσφαιρικο Death.
Posted 15 October 2007 - 23:20
Posted 16 October 2007 - 09:19
φυσικο ειναι να αλλαξουν αφου εκτος απο το οτι επεσε η δημοτικοτητα του ειναι και αρκετα περιερισμενο σε ηχο.
OI Therion παλι ποτε δεν μου αρεσαν,ισως μονο το τελευταιο που ειναι πιο βατο και εχει μηδενικη σχεση με το παρελθον τους+την φωναρα του Mats Leven,και δεν ειναι απλα για να ειναι.
Posted 19 October 2007 - 13:11
Posted 04 December 2007 - 15:53
Posted 04 December 2007 - 20:53
Είχα ξεκινήσει να ακούω metal απο την έκτη δημοτικού Linkin Park τώρα ακούω Disturbed SOAD και λίγο LP.
Sorry ρε φιλε αλλα οι Linkin park δεν ειναι μεταλ ουτε και οι Disturbed (ισως λιγο περισσοτερο απο τους προηγουμενους)Νu-metal nai alla oxi metal oi protoi exoun kai rap
Posted 04 December 2007 - 22:33
Sorry ρε φιλε αλλα οι Linkin park δεν ειναι μεταλ ουτε και οι Disturbed (ισως λιγο περισσοτερο απο τους προηγουμενους)Νu-metal nai alla oxi metal oi protoi exoun kai rap
Τι κοινό έχουν ο όροι metal και nu-metal???
Ναιιιι,έχουνε και τα 2 τη λέξη metal μέσα!
Για να το κάνω λίγο πιο λιανά,αν αντί για Disturbed σου έλεγα Tristania για goth metal,θα τους θεωρούσες λιγότερο μέταλ επειδή έχουν και γκόθικ μέσα?
Στο παιδί που είπε ότι ακούει Linkin Park και Disturbed,τσέκαρε τους εξής:
Static-X
Limp Bizkit
Spineshank
Mushroomhead
POD
Ill Nino
και ακόμη γοστάρεις τσέκαρε και Body Count....

Posted 05 December 2007 - 01:33
Πί Ές: Για να μην παρεξηγούμαστε, δεν έχουν κι όλα τα Νu bands DJ, αλλά εγώ τουλάχιστον μόλις ακούω τη λέξη νου-μέταλ το μυαλό μου πάει στα Λιμπ Μπισκότα.
Posted 05 December 2007 - 09:37

Posted 05 December 2007 - 11:00
Τι κοινό έχουν ο όροι metal και nu-metal???
Ναιιιι,έχουνε και τα 2 τη λέξη metal μέσα!
Για να το κάνω λίγο πιο λιανά,αν αντί για Disturbed σου έλεγα Tristania για goth metal,θα τους θεωρούσες λιγότερο μέταλ επειδή έχουν και γκόθικ μέσα?
Στο παιδί που είπε ότι ακούει Linkin Park και Disturbed,τσέκαρε τους εξής:
Static-X
Limp Bizkit
Spineshank
Mushroomhead
POD
Ill Nino
και ακόμη γοστάρεις τσέκαρε και Body Count....
Static - X έχω ακούσει και μου άρεσαν για τους άλλους δεν ξέρω.
Οι Disturbed δεν είναι μόνο Νu Metal αλλά και Heavy Metal check here
http://en.wikipedia.org/wiki/Disturbed
Posted 05 December 2007 - 12:10