Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#136 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 30 September 2007 - 12:02

Otep really suck at everything not even worth the mentioning in this topic

Ο ψυχολόγος μου μου λέει να είμαι καλός άνθρωπος :hahaha::hahaha:οπότε δεν θα απαντήσω σ αυτό..

red pyramid ασ τους να λένε... αυτοί χάνουν...

κύριε μοντερεϊτορ gomenasai παρασυρθήκαμε στην κουβέντα...:nod:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#137 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 30 September 2007 - 12:47

Don't worry, I have my eyes on you... :twisted: κι ας μην συμμετέχω στην κουβέντα.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#138 Blackled

Blackled

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 30 September 2007 - 14:09

Χαιρετώ όλη τη παρέα! Καινούργιος και γω που να μπω να κάνω το πρώτο post, είδα metal και μπήκα! Αγαπητή Doom Angel καθότι ακούς in flames το αγαπημένο μου συγκρότημα οφείλω να σου υποδείξω κάποια κοντινά ακούσματα, έχουμε και λέμε:
Dark tranquillity, arch enemy, nightrage(ελληνικό σχετικά συγκρότημα, πολύ καλό!), at the gates, amon amarth, god dethroned, children of bodom, kalmah, soilwork, scar symmetry, Hypocrisy, killswitch engage, wintersun και πολλά άλλα.
Καλό είναι βέβαια να μη περιορίζεσαι σε ένα είδος metal όπως επίσης και σε ένα είδος μουσικής γενικότερα, από metal όμως μπορείς να ακούσεις και τις εξής πολύ αξιόλογες μπάντες που δεν είναι melodeath(melodic death metal) όπως οι in flames:
Dimmu borgir, Sentenced, rotting Christ, amorphis, machine head, kamelot etc.

[FONT="]Η αγία τριάδα βέβαια είναι μια: [/FONT][FONT="]In[/FONT][FONT="]Flames[/FONT][FONT="]--[/FONT][FONT="]Dimmu[/FONT][FONT="]Borgir[/FONT][FONT="]--[/FONT][FONT="]Sentenced[/FONT]!!!

#139 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 posts

Posted 30 September 2007 - 15:12

Dark Tranquillity > In Flames imo, n φορές.
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#140 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 30 September 2007 - 17:24

Don't worry, I have my eyes on you... :twisted: κι ας μην συμμετέχω στην κουβέντα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

:oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo:

τα 'λεγε ο Orwell στο 1984 και ποιος τον άκουγε τον άνθρωπο.....:emptyonexg1:

Spoiler:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#141 denisuki~

denisuki~

• Members
  • 281 posts

Posted 30 September 2007 - 22:24

Δημοσιευμένη  εικόνα

:oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo:

τα 'λεγε ο Orwell στο 1984 και ποιος τον άκουγε τον άνθρωπο.....:emptyonexg1:

Spoiler:

πιπέρι.
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#142 Quintessence

Quintessence

far from the sun

• Members
  • 50 posts

Posted 02 October 2007 - 03:40

Αν και δεν ακούω μόνο metal, είναι ένα απ΄τα αγαπημένα μου είδη μουσικής. Αυτή την περίοδο τα αγαπημένα μου συγκροτήματα (ή καλύτερα αυτά που ακούω περισσότερο) είναι Rotting Christ, Amorphis, Savatage, Susperia και Wintersun αν και μ'αρέσουν πολλά περισσότερα και τελείος άσχετα μεταξύ τους...:wis:

#143 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 02 October 2007 - 05:50

Αν και δεν ακούω μόνο metal, είναι ένα απ΄τα αγαπημένα μου είδη μουσικής. Αυτή την περίοδο τα αγαπημένα μου συγκροτήματα (ή καλύτερα αυτά που ακούω περισσότερο) είναι Rotting Christ, Amorphis, Savatage, Susperia και Wintersun αν και μ'αρέσουν πολλά περισσότερα και τελείος άσχετα μεταξύ τους...:wis:

Γιατί έχω την εντύπωση πως υπάρχουν πολλοί οπαδοί των Wintersun στο forum?Δλδ,τόσοι πολλοί φάνς των C.O.B. κα σχετικών συγκροτημάτων υπάρχουν?Τεσπα,προσωπικός ποτέ δεν με ενθουσιάσανε,ούτε αυτοί ούτε τα ανάλογα σχήματα.Και τα 4 συγκροτήματα δεν τα πολυπάω,αλλά αυτό είναι βέβαια το γούστο μου και μόνο:wis:

Προτιμώ πιο αμερικάνικα πράγματα,και γενικά,τα ευωπαικά ακούσματα με ψιλοχαλάνε.Νομίζω ότι οι Η.Π.Α. μάλλον έχουν βγάλει ότι καλύτερο στο χώρο,σε ποσότητα και ποιότητα.Και μιάς και μιλάμε για αμερικάνικες μπάντες,θυμίθηκα μιά παλιά.Suicidal Tendencies.Τσεκάρετε τους,αξίζουν και με το παραπάνω.
Posted Image

#144 Quintessence

Quintessence

far from the sun

• Members
  • 50 posts

Posted 03 October 2007 - 15:42

Προσωπικά δεν τρελαίνομαι για COB (ο ήχος τους διαφέρει από Wintersun) αν και έχουν κάποια καλά τραγούδια.
Όσο για το οτι οι Η.Π.Α. έχουν βγάλει ό,τι καλύτερο στο χώρο, αυτό είναι καθαρά θέμα γούστου. Γενικώς έχω την εντύπωση πως οι Ευρωπαίοι δίνουν περισσότερο βάση στη μελωδία αν και δεν έχω ακούσει και τόσα αμερικάνικα συγκροτήματα για να λέμε την αλήθεια...:nosey:

#145 denisuki~

denisuki~

• Members
  • 281 posts

Posted 03 October 2007 - 23:23

Δλδ,τόσοι πολλοί φάνς των C.O.B. κα σχετικών συγκροτημάτων υπάρχουν?

Άπειρα fanboys στους CoB, μόνο με το κοινό των KSE συγκρίνονται.
- Shigeru Miyamoto

#146 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 04 October 2007 - 02:59

Άπειρα fanboys στους CoB, μόνο με το κοινό των KSE συγκρίνονται.

Των ποιών???:emptyonexg1:
Posted Image

#147 denisuki~

denisuki~

• Members
  • 281 posts

Posted 04 October 2007 - 04:30

Των ποιών???:emptyonexg1:

Killswitch Engage :wis:
- Shigeru Miyamoto

#148 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 14 October 2007 - 15:41

Γενικα & δυστυχως ,εχει αρχισει κ γινεται της μοδας(αν δεν εχει γινει ηδη)

on topic:KSE δεν μαρεσαν κ πολλυ με το καινουργιο τραγουδιστη...ασε που τους χαλασε ενα κομματακι εν ονοματι the end of a heartache...oσο για Children of bodom εχουν γραπσει ιστορια γιατι καναν ενα πολλυ παραξενο αλλα κ καλο συνδιασμο(power music+brutal vocals+melodic & long solos)Aντε να ερθουνε.....
προτινω να ακουσετε suicidal tendencies αν δεν εχετε ακουσει κ ειδικα το cd
"lights, camera ,revolution" hardcore style:congrats:
δεν θυμαμαι αν εχω κσαναναφερει το τελευταιο δισκο απο lamp of god το sacrament.......
(ακυρο αλλα για τους haggard τι λετε?)
Posted Image

#149 LIB

LIB

Blood Thirsty

• Members
  • 105 posts

Posted 14 October 2007 - 15:45

haggart θεοι!!!
folk metal γ***

Posted Image

Spoiler: Elfen Lied!!!

Posted Image

#150 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 14 October 2007 - 16:18

haggart θεοι!!!
folk metal γ***

εισαι ορεος........:congrats::congrats::congrats:
(original folk metal is korpiklaani & turisas too)
Posted Image