Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2011 - 18:28
και θέλω να μάθω και ποιοί είναι οι ενδιαφέροντες χαρακτήρες του fairy tail
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2011 - 18:48
Και όσο αφορά καλύτερους χαρακτήρες από αυτόν, για αρχή ο Asuma που ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακός σε αυτό το chapter.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 28 Μάιος 2011 - 18:58
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2011 - 19:38
Έλα ρε έχασε η Erza?Laxus και new Jellan στο επόμενο arc,υπομονή.
Καλό chapter,επιτέλους μία ανατροπή που δεν περίμενα,μάλλον στο quote μου βιάστηκα να μιλήσω,δεν υπάρχει fairy tail χωρίς Jellal.

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2011 - 20:20
Πέραν αυτών, κλασικά ωραίο fanservice (tentacle rape lol) +Gerard cameo, αλλά με καίει πιο πολύ Gildarts vs Bluenote, αν θα επιστρέψει ο Luxus και κυρίως τι παίζει τελικά με την Ultear και ακόμα και μέχρι τώρα δεν δείχνει να έχει σκοπό να την φέρει στον Gray! (επίσης με το παιδάκι που έδειξε πριν μερικά chaps + Zeref)
+ 1 και στο ότι Laxus και Gerard μιας και δεν είναι FT δεν θα επηρεάζονται από το drain μάλλον και ίσως έρθουν για rescue!
Γενικά many things going on, καλό chapter για μένα!
Also υποψιάζομαι ότι κάτι θα παιχτεί στο τέλος με τα (3?) μυστικά spells του FT και ίσως πάρει κάνα power up ο Makarov για ένα round 2 με Hades... για να δούμε!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 28 Μάιος 2011 - 20:27
Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2011 - 09:42
Αυτός ο Azuma από κομπάρσο που τον είχα αρχικά τελικά έχει και πολύ uber powers! Από τους αγαπημένους μου των εχθρών πια
Also υποψιάζομαι ότι κάτι θα παιχτεί στο τέλος με τα (3?) μυστικά spells του FT και ίσως πάρει κάνα power up ο Makarov για ένα round 2 με Hades... για να δούμε!
αυτά τα power up με ξένη μαγεία μόνο ένας του FT τα κάνει μη ξεγιελιέσαι. Ακόμα ο Azuma έχει ικανότητα Υamato, και ίσως και Big Mum ,έτσι να βλέπουμε πως είναι αυτή η δύναμη

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2011 - 13:36
Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2011 - 17:19
Είμαι ο μόνος που η ασχημόφατσα του Bluenote μου θυμίζει χαρακτήρα του Αρκά?
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ όντως!

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2011 - 11:35

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Brook The Pirate King: 30 Μάιος 2011 - 11:50

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2011 - 16:53
Άντε όλο Jellal και Jellal.
Να πω την γνώμη μου. Αν δεν ήταν αυτός η Erza δεν θα είχε φτάσει στο σημείο που είναι τώρα.
Και κάτι άλλο είναι και αυτός βασικός χαρακτήρας εκεί μέσα.
Και τι εννοείτε θα το "φάμε στην μάπα;"
Και καταρχήν, ο Jellal είναι από τους γ@μ@τους της σειράς, απλά για όλα φταίει η Ultear.(Gray πάρε το κεφάλι της please!!)
Άντε δηλαδή, ένας γ@μ@τος χαρακτήρας εμφανίστηκε σε όλη την σειρά και αξίζει από τον καθένα εκεί μέσα, και Hiro Mashima τον έκανε: villain, φλώρο, αβοήθητο και φοβισμένο.(α! και κλαψιάρη) ΝΤΡΟΠΗ!!!!!
HIRO MASHIMA I HATE YOY!!!!

Έλεος δηλαδή!

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2011 - 12:26
Μια ερώτηση: Τι σας πειράζει ο Jellal;
Άντε όλο Jellal και Jellal.
Να πω την γνώμη μου. Αν δεν ήταν αυτός η Erza δεν θα είχε φτάσει στο σημείο που είναι τώρα.
Και κάτι άλλο είναι και αυτός βασικός χαρακτήρας εκεί μέσα.
Και τι εννοείτε θα το "φάμε στην μάπα;"
Και καταρχήν, ο Jellal είναι από τους γ@μ@τους της σειράς, απλά για όλα φταίει η Ultear.(Gray πάρε το κεφάλι της please!!)
Άντε δηλαδή, ένας γ@μ@τος χαρακτήρας εμφανίστηκε σε όλη την σειρά και αξίζει από τον καθένα εκεί μέσα, και Hiro Mashima τον έκανε: villain, φλώρο, αβοήθητο και φοβισμένο.(α! και κλαψιάρη) ΝΤΡΟΠΗ!!!!!
HIRO MASHIMA I HATE YOY!!!!
Έλεος δηλαδή!
Έχεις ένα δίκιο (και ειδικά πιστεύω πως πρέπει να ξαναβρεί τις αναμνήσεις), άλλα οι περισσότεροι έχουμε βαρεθεί να τον βλέπουμε συνέχεια και συνέχεια (θα καταντήσει βλακεία). Μην αναφέρουμε τώρα όμως μερικούς που βρίζουν τον Gerrard και όταν ακούν να ξανάρθει ο Laxus χαίρονται και ανεμίζουν σημαιούλες, άντε μπράβο!

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2011 - 13:15
Ναι ε; δηλαδή δεν έχετε βαρεθεί την φάτσα του Gray ή του Elfman και βαριέστε τον Jellal;άλλα οι περισσότεροι έχουμε βαρεθεί να τον βλέπουμε συνέχεια και συνέχεια (θα καταντήσει βλακεία).
Ή τον Natsu; ε που να τον πάρει και αυτόν, είναι ο ποιο βαρετός, σπαστικός και ηλίθιος βασικός χαρακτήρας εκεί μέσα. Έλεος!!!
Και σιγά τον Laxus, αλλά και αυτός ο φλώρος ο Ivan δηλαδή. Τέσπα άντε να δούμε με τον υπναρά τον Zeref τι θα γίνει.
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2011 - 20:28
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2011 - 20:39

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2011 - 20:40
oμολογώ οτι το σκεφτηκα.Wtf is that bullshit; Πρέπει να είμαι μαζόχας αν συνεχίσω αυτό το manga!