Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 5 Ψήφοι

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
3513 replies to this topic

#901 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 02:53

210 is out
Αρκετα καλο, αλλα ακομη ειμαι επηρεασμενος απο την προηγουμενη εβδομαδα με το 3πλο release και εγινα απληστος, μου φαινεται πολυ αργο

#902 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 11:13

210 is out
Αρκετα καλο, αλλα ακομη ειμαι επηρεασμενος απο την προηγουμενη εβδομαδα με το 3πλο release και εγινα απληστος, μου φαινεται πολυ αργο

+1 Σε γενικες γραμμες δεν με τρελανε και τοσο .Αρκετα καλογραμμενο chapter αλλα οχι στα επιπεδα του προηγουμενων 3ων.Επισης

Levi-chan + Gajeel = L.F.E :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#903 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2010 - 01:01

Αχ το λεγα συνεχεια και το ξαναλεω...
Gazzile x Levy FTW!!!

Love is in the aaaaiiiirrrr

2bbd14fc.jpg

#904 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2010 - 02:01

από εκεί το πάει από εκεί το φέρνει όλο στο ecchi και στο romance το γυρνάει ο mashima :P...τώρα όμως είναι η ώρα για action άντε gajeelare και να σκάσει μύτη και ο panther lily να κάνουν κανένα combo

#905 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2010 - 02:33

Ψιλομεταβατικό, ειδικά συγκριτικά με τα προηγούμενα 3, αλλά καλό και πάλι.

Σε κάθε περίπτωση θα συμφωνήσω γενικά κι εγώ ότι ο Mashima μετά το FT θα έπρεπε να πειραματιστεί και σε κάνα ecchi, πέρα από τις κλασικές Urtear, Lucy και Kana, τώρα πια μέχρι και Evergreen (ειδικά Evergreen <3333) και ακόμα και Levy έχει κάνει θέες, παρότι ξεχώριζαν κάπως πιο λίγο παλιά. :D

Για τον Zeref τώρα αναρωτιέμαι τι εννοούσε ο Hades με τα κλειδιά... φαίνεται ο μικρός emo θα μετατραπεί σε κάτι άλλο πάντως, μακάρι πιο dark.

Στους Grimoire Heart έχω να πω πάλι ότι, παρότι υπάρχουν οι κλασικοί γελοίοι που πάντα βάζει (και στους Oracion Seis και πιο πριν είχαμε), όπως ο χοντρός που δεν ξέρει να ψελλίζει ή ο τράγος (αν και δεν τους βρίσκω τόσο ενοχλητικούς όπως κάποιους αντίστοιχους που υπάρχουν στο OP), οι υπόλοιποι φαίνονται cool enough, αναρωτιέμαι και τι ικανότητες έχει ο τύπος με τα rinnegan-like μάτια (:P).

Οι τύποι που επιτέθηκαν σε Gazille-Levy είναι small fries αν κατάλαβα καλά και όχι κάποιοι από τα 7 μέλη, ή όσα είναι, του Grimoire Heart. Θα δούμε kickass Gazille φαίνεται. :D

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 08 Νοέμβριος 2010 - 02:50

#906 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2010 - 02:42

O Τράγος είναι κατά 99% stellar spirit αιγώκερως, τον οποίο θα πιάσει η Lucy με καμιά pokeball.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#907 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2010 - 02:47

Λολ κι εγώ το σκέφτηκα αυτό, είναι και στα τελευταία 3 or so spirits που λείπουν, καθόλου απίθανο! Και μάλιστα ξέχασα να γράψω και ότι ο Gray και ο Loki που τις ακολούθησαν ήδη το βλέπω να υπάρχουν ως μέσα για να τα βγάλουν πέρα με τους Grimoires οι 2 κοπελιές. Πιθανώς ο Loki θα σποτάρει τον τράγο κιόλας ως spirit. :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 08 Νοέμβριος 2010 - 02:56

#908 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 492 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2010 - 11:42

Great work again! :D

Είδαμε τους αντιπάλους, μεταξύ των οποίων υπάρχουν καλά και μπαζέ κομμάτια. Ο Zancrow υποθέτω είναι Dragon Slayer, και ο Caprico (όπως είπατε και "οι από πάνω" :P) πιθανότατα είναι Key Spirit. Θέλω να δω ποιοι θα επιτεθούν σε ποιους, γιατί απ' ό,τι φαίνεται η ελίτ της Grimmoire δεν ισούται με τους χαρακτήρες που βρίσκονται στο νησί. Η μικρούλα Meldy μου κάνει για κάτι αντίστοιχο της Wendy...

Θέλω Ultear vs. Gray!!! :frozen:
Πλάκα είχαν οι Levy & Gajeel. Έδωσαν την εκκίνηση και στη μάχη! Άντε να δούμε...

(στο επόμενο Mest!)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#909 sirQuackly

sirQuackly

Ανεμιστήρας

• Members
  • 99 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2010 - 13:10

O Τράγος είναι κατά 99% stellar spirit αιγώκερως, τον οποίο θα πιάσει η Lucy με καμιά pokeball.

+1
Έχει και το όνομα Caprico παραπλήσιο του Capricorn(Aιγοκερως)
Αλλά πόσο τούμπανο spirit θα ναι για να μπηκε στην grimoire heart;

Εγώ λέω ότι κάθε μέλος της grimoire έχει έναν αριθμό απο δικούς του υπήκοους(όπως οι fracciones στους espada στο bleach)και ο τράγος samurai είναι του τραγου και ο αετός του zancrow.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#910 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2010 - 21:49

Gazille to the rescue! XD Και τα μαλλιά της Levy είναι γμτα ανακατεμένα. :P

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#911 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2010 - 22:51

Μια χαρα,πιστευω ο zancrow ειναι dragon slayer και θα πολεμησει τον natsu,παντως θα γινει χαμος οτι και αν γινει...Μπορει κατα το τελος του arc να ερθει κανας master ή ο gildarts και να δουμε αγριο ξυλικι(που ετσι και αλλιως θα δουμε)

#912 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2010 - 15:34

http://mangastream.com/
μόλις βγήκε ...πολύ καλό και στο επόμενο ετοιμάζει επίθεση ο gajeel ...ωραίο το iron με την καρδούλα:D

#913 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLarisa,Greece

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2010 - 15:41

pure epicness!!!!

Gajeel Fans ήρθε η σειρά σας:kakaka:

Δημοσιευμένη  εικόνα

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons

Even Death may die