Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 5 votes

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
3513 replies to this topic

#886 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 31 October 2010 - 21:15

Πω, πραγματικά τελευταία ο Mashima γράφει. Ανέβηκε πολύ στην υπόληψή μου με το τριπλό chapter, δεν επαναπαύεται και ας γνωρίζει επιτυχία η σειρά του (όπως γκουχ άλλους), αλλά παραμένει εργατικός. :D

Πριν μπω στα της πλοκής να πω ότι το nosebleedness έχει φτάσει over 9K. :nbleed: :nbleed:
Ήδη είχαμε standard Lucy, Erza, Juvia και Mira στο arc, μετά ήρθαν Kana και Evergreen (που πραγματικά η τελευταία έχει βελτιωθεί πολύ από το Luxus arc) και τώρα εμφανίστηκε και η Urtear, πόσο πιο τέλεια; :fromabove: <3

Μετά σχετικά με την μάχη Natsu-Gildarts θα πω κι εγώ ότι αποδόθηκε τέλεια, τόσο γιατί είδαμε τι kickass ικανότητες έχει ο Gildarts, όσο και γιατί για μια φορά επιτέλους ο Natsu έχασε, και με διαφορά. Ο συνδυασμός super saiyan και king's haki που χρησιμοποίησε στο τέλος για να τον γονατίσει τα έσπασαν. :riiight:

Ο Mest τώρα πάλι απλά λολ. Εκεί που όταν τον είχαν πρωτοδείξει ήταν σοβαρός και νόμιζα θα ήταν ο αντικαταστάτης του Mystogan, να που από το πρώτο πάνελ άρχισε τα goofs με το χιόνι. Να δείτε που στο τέλος θα βγει κάτι σαν τον Gilderoy Lockhart από το Harry Potter, άχρηστος στην μάχη, αλλά με την ικανότητα να τροποποιεί/διαγράφει τις μνήμες των άλλων.

Σαν να μην έφταναν οι τόσες ανατροπές και ένταση για το ποιος θα γίνει S wizard, μας εμφανίζει και τους Grimoire Heart, που εξαρχής τους είχε αφήσει στο μυστήριο. Ο Hades τα σπάει σαν εμφάνιση πάντως, μου φαίνεται ο καλύτερος απ' όσους Guild Masters έχουμε δει ως τώρα (πέρα από Makarov :P).

Και τέλος, μπαίνει και ο Zeref στο πλάνο. Με το τελευταίο να πω όμως ότι αν και σαν ανατροπή ήταν ωραία και φαίνεται επιτέλους θα πάρουμε μια απάντηση στο γιατί ο Natsu και ο Gazille (και πιθανώς όλοι οι dragonslayers) είναι πάνω από 80 ετών, με χάλασε που φαίνεται να έχει τόσο σχέση με τον Zeref. Ο τελευταίος υποτίθεται έπρεπε να είναι το σύμβολο της σκοτεινιάς, ο Voldemort του FT και τώρα μας βγαίνει ένα emo παιδάκι που, δεν λέω τούμπανος, αλλά θέλει να πεθάνει από το χέρι του Natsu και μόνο, ε... φαίνεται ήδη για άλλη μια φορά ποιος θα είναι ο star του arc δυστυχώς. :/

Πέραν αυτού, σε όλα τα υπόλοιπα το arc σπέρνει, μακάρι να το συνεχίσει έτσι!

#887 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 31 October 2010 - 21:22

Πω, πραγματικά τελευταία ο Mashima γράφει. Ανέβηκε πολύ στην υπόληψή μου με το τριπλό chapter, δεν επαναπαύεται και ας γνωρίζει επιτυχία η σειρά του (όπως γκουχ άλλους), αλλά παραμένει εργατικός. :D

Πριν μπω στα της πλοκής να πω ότι το nosebleedness έχει φτάσει over 9K. :nbleed: :nbleed:
Ήδη είχαμε standard Lucy, Erza, Juvia και Mira στο arc, μετά ήρθαν Kana και Evergreen (που πραγματικά η τελευταία έχει βελτιωθεί πολύ από το Luxus arc) και τώρα εμφανίστηκε και η Urtear, πόσο πιο τέλεια; :fromabove: <3

Μετά σχετικά με την μάχη Natsu-Gildarts θα πω κι εγώ ότι αποδόθηκε τέλεια, τόσο γιατί είδαμε τι kickass ικανότητες έχει ο Gildarts, όσο και γιατί για μια φορά επιτέλους ο Natsu έχασε, και με διαφορά. Ο συνδυασμός super saiyan και king's haki που χρησιμοποίησε στο τέλος για να τον γονατίσει τα έσπασαν. :riiight:

Ο Mest τώρα πάλι απλά λολ. Εκεί που όταν τον είχαν πρωτοδείξει ήταν σοβαρός και νόμιζα θα ήταν ο αντικαταστάτης του Mystogan, να που από το πρώτο πάνελ άρχισε τα goofs με το χιόνι. Να δείτε που στο τέλος θα βγει κάτι σαν τον Gilderoy Lockhart από το Harry Potter, άχρηστος στην μάχη, αλλά με την ικανότητα να τροποποιεί/διαγράφει τις μνήμες των άλλων.

Σαν να μην έφταναν οι τόσες ανατροπές και ένταση για το ποιος θα γίνει S wizard, μας εμφανίζει και τους Grimoire Heart, που εξαρχής τους είχε αφήσει στο μυστήριο. Ο Hades τα σπάει σαν εμφάνιση πάντως, μου φαίνεται ο καλύτερος απ' όσους Guild Masters έχουμε δει ως τώρα (πέρα από Makarov :P).

Και τέλος, μπαίνει και ο Zeref στο πλάνο. Με το τελευταίο να πω όμως ότι αν και σαν ανατροπή ήταν ωραία και φαίνεται επιτέλους θα πάρουμε μια απάντηση στο γιατί ο Natsu και ο Gazille (και πιθανώς όλοι οι dragonslayers) είναι πάνω από 80 ετών, με χάλασε που φαίνεται να έχει τόσο σχέση με τον Zeref. Ο τελευταίος υποτίθεται έπρεπε να είναι το σύμβολο της σκοτεινιάς, ο Voldemort του FT και τώρα μας βγαίνει ένα emo παιδάκι που, δεν λέω τούμπανος, αλλά θέλει να πεθάνει από το χέρι του Natsu και μόνο, ε... φαίνεται ήδη για άλλη μια φορά ποιος θα είναι ο star του arc δυστυχώς. :/

Πέραν αυτού, σε όλα τα υπόλοιπα το arc σπέρνει, μακάρι να το συνεχίσει έτσι!

+1 :riiight:
Αυτό ακριβώς.

Επίσης, η κοπέλα που εμφανίστηκε στις σελίδες πρώτη, από την σκοτεινή συντεχνία, ήταν σίγουρα η Urtear;

Edited by Night Wizard Seal, 01 November 2010 - 16:30.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#888 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 31 October 2010 - 23:50

Λοιπον... Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι αυτο ειναι το ιδιο manga με τα σκ@τ@ του προηγουμενου arc!!!Αν δεν κανει καμια βλακεια ο mashima,αυτο θα ειναι το καλυτερο arc του fairy tail!Δηλαδη ελεος,emo zeref,μαγος που αλλαζει τη μνημη(και με φατσα παιδεραστη,παιζει και να ειναι ειδατε πως πλησιαζε την wendy)και γενικα,αυτα τα 3 chapter ηταν ΤΕΛΕΙΑ:burningbe3:

Keep it up Hiro!

#889 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 posts

Posted 01 November 2010 - 15:43

Λοιπον... Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι αυτο ειναι το ιδιο manga με τα σκ@τ@ του προηγουμενου arc!!!Αν δεν κανει καμια βλακεια ο mashima,αυτο θα ειναι το καλυτερο arc του fairy tail!Δηλαδη ελεος,emo zeref,μαγος που αλλαζει τη μνημη(και με φατσα παιδεραστη,παιζει και να ειναι ειδατε πως πλησιαζε την wendy)και γενικα,αυτα τα 3 chapter ηταν ΤΕΛΕΙΑ:burningbe3:

Keep it up Hiro!

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Καθε φορα που το θυμαμαι πεθαινω στα γελια. Απιθανο αρκ πραγματικα

#890 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 01 November 2010 - 20:06

ειμαι ο μονος που φοβαται οτι με αυτο το αρκ μπορει και να τελιωσει το fairy tail? ο ζερεφ ειναι στην ουσια το κεντρο της υπογειας πλοκης του μανγκα και αν το θεμα του ζερεφ λυθει εδω την κατσαμε.

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#891 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 01 November 2010 - 20:49

ειμαι ο μονος που φοβαται οτι με αυτο το αρκ μπορει και να τελιωσει το fairy tail? ο ζερεφ ειναι στην ουσια το κεντρο της υπογειας πλοκης του μανγκα και αν το θεμα του ζερεφ λυθει εδω την κατσαμε.

δεν είναι αναγκαστικό αφου θα υπάρξει και arc με τους δράκους και τον dragon king ..είδατε πάντως gildratz,fried και βixlow τήν κάνανε(Μου τι δίνει αυτό γιατί αν ήτανε εκεί ο Gildartz το arc θα τελείωνε se 2 chap)

#892 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 posts

Posted 01 November 2010 - 21:35

δεν είναι αναγκαστικό αφου θα υπάρξει και arc με τους δράκους και τον dragon king ..είδατε πάντως gildratz,fried και βixlow τήν κάνανε(Μου τι δίνει αυτό γιατί αν ήτανε εκεί ο Gildartz το arc θα τελείωνε se 2 chap)

Εννοεις εκει με τον ζερεφ? Αν ναι δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο, ο μανγκακα το εθεσε ξεκαθαρα, μονο ο νατσου μπορει να τον νικησει. Αυτο φανταζομαι οτι εχει να κανει με τις dragonslayer abilities που εχει (δεν ειναι απλα θεμα δυναμης δλδ) και επισης ποιος δρακος τον εκπαιδευσε (απο οτι φαινεται ο igneel ειναι απο τους δυνατοτερους αν οχι ο δυνατοτερος δρακος εν ζωη)

#893 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 01 November 2010 - 21:41

Εννοεις εκει με τον ζερεφ? Αν ναι δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο, ο μανγκακα το εθεσε ξεκαθαρα, μονο ο νατσου μπορει να τον νικησει. Αυτο φανταζομαι οτι εχει να κανει με τις dragonslayer abilities που εχει (δεν ειναι απλα θεμα δυναμης δλδ) και επισης ποιος δρακος τον εκπαιδευσε (απο οτι φαινεται ο igneel ειναι απο τους δυνατοτερους αν οχι ο δυνατοτερος δρακος εν ζωη)

όχι αλλά πιστεύω άνετα μπορούσε να πάρει παρανάλωμα όλο το υπόλοιπο dark guild

#894 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 01 November 2010 - 22:01

καλα κανενας δεν εδωσε σημασια στο scarf του natsu?Γιατι λετε να μαυρισε?
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#895 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 01 November 2010 - 22:17

καλα κανενας δεν εδωσε σημασια στο scarf του natsu?Γιατι λετε να μαυρισε?

Για αυτο δεν ειμαι σιγουρος.Λογικα ειναι ο λογος που ο natsu ειναι ο μονος που μπορει να πολεμησει τον zeref,αφου ενω κανονικα επρεπε να πεθανει μαυρισε το φουλαρι του.Μπορει να εχει καμια σχεση με τον μαυρο δρακο στην αρχη του προηγουμενου arc...Απλα μια υποθεση.

#896 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 01 November 2010 - 22:23

Καλα παιδια μπορει να μην ειναι και ο Zeref ο ιδιος.Μπορει να ειναι κανα καταλαμβανο πνευμα οπως ο Gerald.αν και θα ξενερωσω .
Επεισης το σχεδιο του Hades ειδαι επιρεασμενο απο τον Odin
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#897 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 492 posts

Posted 02 November 2010 - 00:09

Θέλω κι άλλο!!! :cry5: Pure epicness!!! :erk:

Να αρχίσω μ' έναν... προβληματισμό. Τόσον καιρό που διαβάζω Fairy Tail, δεν έχω καταλάβει το εξής: ο Makarov είναι ο... σιωπηλός παντογνώστης, ή απλά δείχνει επιβλητικός και γνώστης των πραγμάτων; Ούτε για τον Mystogun, ούτε για τον Mest...; Επίσης, τι στο καλό έκανε όταν έγινε lachryma στο Edoras arc; Και τελικά πόσο δυνατός είναι, αφού παθαίνει καρδιακά κάθε τρεις και λίγο...; Με μπερδεύει αυτός ο τύπος... :bahhh:
Τώρα ο Mest. Υποθέτω πως έχασε επίτηδες από τους Gray και Loke, ή είναι υπερβολικά αδύναμος. Και δεν μπορώ να καταλάβω πώς (αν) συνδέεται με τους...

Τα ζευγάρια που πέρασαν μου άρεσαν, όμως ίσως προτιμούσα Juvia και Lisanna στην θέση των Elfman και Evergreen (μεταξύ των οποίων διακρίνω έναν ερωτισμό... :P). Τουλάχιστον όπου να 'ναι θα εμφανιστεί η μία και η Erza (:wis:), αφού φύγαν για να ψάξουν το Mest και τη Wendy (λογικά θα σώσουν τη Wendy από τον Mest).

Η δεύτερη δοκιμασία μου φάνηκε εύκολη αρχικά, αλλά μάλλον είναι μόνο για τον Natsu. Btw, ο Mashima διαβάζει Blacksad;;; :oo: Τον πάω πολύ περισσότερο αυτόν τον τύπο... Δεν παίζεται το ότι έκανε και 3 κεφάλαια μαζί, εργατικότητα, όρεξη, μεράκι...!

Τώρα ο emo-style τύπος είναι όντως ο Zeref; Τι δουλειά έχει με τον Natsu (κάτι από την περίοδο που εκπαιδεύονταν από τον Igneel υποθέτω); Και τι σχέση με τους Grimoire Heart; Και πάνω απ' όλα, τι έγινε με το κασκώλ ωρέ;! :hmmm:

Αν πω "ανυπομονώ" θα επαναληφθώ, ε; Κι όμως, αυτό θα πω! :P Για να δούμε τι θα κάνει ο... "Stupid Gajeel". :congrats:
Posted Image

#898 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 02 November 2010 - 05:15

Να αρχίσω μ' έναν... προβληματισμό. Τόσον καιρό που διαβάζω Fairy Tail, δεν έχω καταλάβει το εξής: ο Makarov είναι ο... σιωπηλός παντογνώστης, ή απλά δείχνει επιβλητικός και γνώστης των πραγμάτων; Ούτε για τον Mystogun, ούτε για τον Mest...; Επίσης, τι στο καλό έκανε όταν έγινε lachryma στο Edoras arc; Και τελικά πόσο δυνατός είναι, αφού παθαίνει καρδιακά κάθε τρεις και λίγο...; Με μπερδεύει αυτός ο τύπος... :bahhh:

heh και εγω το σκεφτομαι αυτο που και που, ο μακαροφ παρολο που 2 φορες (τοτε με την ερημο και το αδειο χωριο, και τοτε με το Fairy Law) εχει δειξει πολυ badass, αλλα παρα πολλες φορες εχει κανει τεραστια λαθη και του εχουν ξεφυγει μεγαλα προβληματα, που δεν θα επρεπε να τα αφηνε. εκτος αν και καλα αφηνει τους νεοτερους να τα λυσουν για να μαθουν, η τιποτα τετοιο. αλλα πχ το θεμα με τον Μεστ που τον επελεξε ο ιδιος ο μακαροφ για τον διαγωνισμο δεν δικαιολογειται

btw ο νατσου υποτειθετε οτι μπορει να πεταει (θυμηθειτε την μαχη με τον τυπο που ειχε σαν δυναμη τον ανεμο) και για καποιο λογο απο τοτε αυτο το εχει ξεχασει τελιως ο μανγκακα, ισως γιατι θα τον εκανε τρομερα δυνατο.

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#899 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 posts

Posted 02 November 2010 - 14:28

heh και εγω το σκεφτομαι αυτο που και που, ο μακαροφ παρολο που 2 φορες (τοτε με την ερημο και το αδειο χωριο, και τοτε με το Fairy Law) εχει δειξει πολυ badass, αλλα παρα πολλες φορες εχει κανει τεραστια λαθη και του εχουν ξεφυγει μεγαλα προβληματα, που δεν θα επρεπε να τα αφηνε. εκτος αν και καλα αφηνει τους νεοτερους να τα λυσουν για να μαθουν, η τιποτα τετοιο. αλλα πχ το θεμα με τον Μεστ που τον επελεξε ο ιδιος ο μακαροφ για τον διαγωνισμο δεν δικαιολογειται

btw ο νατσου υποτειθετε οτι μπορει να πεταει (θυμηθειτε την μαχη με τον τυπο που ειχε σαν δυναμη τον ανεμο) και για καποιο λογο απο τοτε αυτο το εχει ξεχασει τελιως ο μανγκακα, ισως γιατι θα τον εκανε τρομερα δυνατο.

Δεν νομιζω οτι ισχυει κατι τετοιο. Η σκηνη στην οποια αναφερεσαι (αν καταλαβα καλα) ειναι η φαση που πεφτει απο την γεφυρα, αλλα εκει δεν πεταει, απλα χρησιμοποιει την φωτια σαν δαγκανα. Η μονη φαση στην οποια φανηκε να πεταει (εννοουμε να μενει στον αερα, και οχι απλα να εκτινασεται εκει βγαζοντας φωτια απο τα ποδια) ηταν η μαχη με τον Gajeel. Γιατι οπουδηποτε αλλου, απλα τον μεταφερει ο happy. Επισης ο μανγκακα δεν εδωσε καθαρο πλανο (μαχη με τον Gajeel) να αιωρειται χωρις να εχει φωτια στα ποδια. Αυτο εγινε στο anime.

#900 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 02 November 2010 - 15:07

Μην συνδεεις το anime με το manga.Εκεινο ηταν filler(αν και δεν το θυμαμαι)Αλλα απο οτι θυμαμαι ο happy κουβαλουσε τον natsu,κατι που εκανε κια σε αλλες μαχες.