Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 5 Ψήφοι

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
3513 replies to this topic

#841 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2010 - 11:41

Όντως γέλασα "πρωί πρωί" xD

Και εμένα μου άρεσε η εξέλιξη της μάχης του Natsu. Θα ήταν βαρετή μια αυστηρή μάχη.

Από τα άλλα ζευγάρια δεν ξέρω αν θέλω να περάσει κάποιος. Κατά βάθος όλοι θέλω να περάσουν αλλά με τους αντίπαλους αυτούς δεν μου κάνει αίσθηση το να περάσουν.

Θα ήθελα να δω λίγο ξύλο από Mira αλλά φοβάμαι ότι η μάχη, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, θα είναι μονόπλευρη. Έχουμε δει άλλωστε τι "κτηνάκι" είναι η Mira.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#842 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2010 - 12:31

Εμμμμμ, αν και μου τα χαλασαν καπως οι τελευταιες 3 σελιδες δε θα παραπονεθω ακομα.
Για τo kana team vs fried περιμενα κατι καλυτερο.
Οσο αφορα το arc σα συνολο, θα πω τα κλασσικα καλα παει.
Οτιδηποτε για το τελος εκτος απο το να γινει ο natsu S class.Τοτε θα dropαρω τη σειρα.

qzMHWHd.png

#843 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 18:39

http://mangastream.com/read/fairy_tail/91156309/1
Τριπλο chapter την επομενη βδομαδα... Holy Shit O___o
Spoiler: On Chapter

2bbd14fc.jpg

#844 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 19:02

τι ήταν αυτό ρε Gild:OMG3: ton jek@#$%se τον Natsu χωρίς πολλά πολλά ...αλλά δεν μου άρεσε που τον άφησε να περάσει:sadist:.Λέτε να γίνει το ίδιο με τον Elfman?

edit:o gildartz δεν είχε χάσει το χέρι του:hmmm:

#845 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 19:17

Αρε ρε Mashima μου εφτιαξες το Σ/Κ.Σωστη εκβαση της μαχης οπου ο Natsu για 1η φορα εγινε pwned για τα καλα.παρολα αυτα περασε στην επομενη φαση και ετσι μας δειχνει οτι ειναι ο μονος ικανος απο τους 8 που θα καταφερναν να περασουν απο τον Gildarts.

Τωρα για το 3ο Chapetr next week i have no words.Ελπιζω να μην κανουν μια βδομαδα να το μεταφρασουν οι binktopia.

Ο Gildarts θηριο ομως,Γονατισε τον νατσου μονο με την μαγικη του δυναμη χωρις καμια τεχνικη.Αντε next chapter Mest.

ΥΓ Επεισης εδωσε ρεστα στο fanservice μες στην μεση της μαχης να σου το ακυρο καρε με την LuCa
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#846 AfrObOy

AfrObOy

Anime Newbie

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2010 - 22:39

το μονο chapter που εχω διαβασει απο fairy tail 2 φορες

#847 vtheofilis

vtheofilis

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 01:02

Τέλος πάντων,θα είναι πολύ φαιλ,από σεναριακής απόψεως,αν κερδίσει ο Natsu,τον Gildartz.Αλλά και πάλι,το FT πρόκειται για ένα shonnen του συρμού,οπότε τιποτα δεν θα με ξαφνιάσει....

Και εκεί που πίστευα ότι όπως λέει το παιδί από πάνω, πάμε για FAIL TAIL, τσουπ το 50. Εμένα με ικανοποίησε το πως το έδωσε ο Mishima. Μας έδειξε ότι ακόμα και ο Natsu έχει όρια...:kakaka:
Από τα καλύτερα κεφάλαια του manga... ανεβαίνουν πολύ οι προσδοκίες μου...:ureshii:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vtheofilis: 24 Οκτώβριος 2010 - 01:09

Δημοσιευμένη  εικόνα

#848 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 01:19

Δεν μπορουσε να ειναι καλυτερη η εκβαση της μαχης. Πραγματικα ο mangaka αποφευγει με πολυ ωραια τροπο τα κλισε.
Ποσο epic ηταν η φαση αλα super sayan?

Υ.Γ Οντως δεν ειχε χασει το χερι του? Τι εγινε εδω?

#849 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 02:14

Σχετικά με τα κομμένα άκρα του Gildarts,ενδεχομένως να τον έχει βοηθήσει ο Makarov ή κάτι τέτοιο,τέλος πάντων....
Το charpter,μέτρησε πολύ και μας έδειξε σαφέστατα,πως ο Mashima ανήκει στην γενιά των mangaka που επηρεάστηκαν από τον Akira Toriyama.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#850 batigoal9

batigoal9

Anime Amateur

• Members
  • 130 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 17:37

Σχετικά με τα κομμένα άκρα του Gildarts,ενδεχομένως να τον έχει βοηθήσει ο Makarov ή κάτι τέτοιο,τέλος πάντων....
Το charpter,μέτρησε πολύ και μας έδειξε σαφέστατα,πως ο Mashima ανήκει στην γενιά των mangaka που επηρεάστηκαν από τον Akira Toriyama.

Ειχε βαλει μηχανικο χερι κ ποδι απ'οτι θυμαμαι. Κι οταν εδειξε στο νατσου 1η φορα τι επαθε παλι ειχε ακρα κι ηταν μεταλλικα. Εξαλλου μια χαρα προχωραγε οταν πηγε στο guild. Κοιταξτε το αντιστοιχο τσαπτερ βαριεμαι να ψαχνω τωρα :P
3 τσαπτερς μαζεμενα, αυτα ειναι :D

#851 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 21:23

Τελικα o Gildarts ειναι σιγουρα ο πιο δυνατος μαγος πυο εχουμε δει μεχρ στιγμης,ισα ισα που κουνιθικε με την επιθεση που νικησε τον Luxus!Αυτο με κανει να αναρωτιεμαι ποσο δυνατοι ειναι οι δρακοι...Εμενα δεν μου αρεσε και τοσο που ο natsu περασε,αλλα τελος παντων παλι καλα που δεν εγινε καμια πατατα του τυπου o Gildarts δεν πολεμαει στα σοβαρα και χανει ή τιποτα τετοιο.Χαρηκα που ειδα οτι ηταν τοσο δυνατος που ισα ισα απεκρουε και παλι ο Natsu βλεποντας τη δυναμη του για πρωτη φορα παραδεχεται οτι δεν μπορει να νικησει...

Λοιπον,επομενη φορα 3 chapters,μια χαρα:ureshii:

#852 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 21:30

ισως οι Δρακοι οντως να ειναι δυνατοι αλλα λογω του οτι οι Dragon Slayers εχουν μια ιδαιτερη μαγεια η οποιαν ειναι Super effective σε Δρακους.Του στυλ αν αντι τον Gildarts ηταν ενας Δρακος αυτος θα ειχε φαει 100Χ ζημια.Εικασιες κανω φυσικα μην περιμενε οτι ντε και καλα θα γινει ετσι
Δημοσιευμένη  εικόνα

#853 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2010 - 04:23

ισως οι Δρακοι οντως να ειναι δυνατοι αλλα λογω του οτι οι Dragon Slayers εχουν μια ιδαιτερη μαγεια η οποιαν ειναι Super effective σε Δρακους.Του στυλ αν αντι τον Gildarts ηταν ενας Δρακος αυτος θα ειχε φαει 100Χ ζημια.Εικασιες κανω φυσικα μην περιμενε οτι ντε και καλα θα γινει ετσι

Νομιζω οτι ειναι το αντιθετο οσον αφορα το super effective. Δηλαδη οι dragon slayers εχουν καλυτερη αμυνα απεναντι σε δρακους (λεπια). Ειδικα αν εχουν απεναντι τους δρακο ιδιου στοιχειου (πχ φωτια - φωτια)

#854 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2010 - 09:07

Θα δουμε πως θα το υλοποιησει ο Mashima
Δημοσιευμένη  εικόνα

#855 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 492 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2010 - 17:12

Νομιζω οτι ειναι το αντιθετο οσον αφορα το super effective. Δηλαδη οι dragon slayers εχουν καλυτερη αμυνα απεναντι σε δρακους (λεπια). Ειδικα αν εχουν απεναντι τους δρακο ιδιου στοιχειου (πχ φωτια - φωτια)

Δεν νομίζω. Οι Dragon Slayers είναι μάγοι που έχουν τη δύναμη να νικούν τους δράκους. Γι' αυτό και, στο πρώτο κεφάλαιο, αν θυμάμαι καλά, η Lucy απορεί που δράκος δίδαξε στον Natsu τέτοιου είδους μαγεία. Όπως και να 'χει, είναι πολύ απλό να το συμπεράνει κάποιος από την ονομασία και μόνο. :thatsit:

(3 chapters next time, yahoo! :D)
Δημοσιευμένη  εικόνα