Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 17 October 2010 - 11:41
Και εμένα μου άρεσε η εξέλιξη της μάχης του Natsu. Θα ήταν βαρετή μια αυστηρή μάχη.
Από τα άλλα ζευγάρια δεν ξέρω αν θέλω να περάσει κάποιος. Κατά βάθος όλοι θέλω να περάσουν αλλά με τους αντίπαλους αυτούς δεν μου κάνει αίσθηση το να περάσουν.
Θα ήθελα να δω λίγο ξύλο από Mira αλλά φοβάμαι ότι η μάχη, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, θα είναι μονόπλευρη. Έχουμε δει άλλωστε τι "κτηνάκι" είναι η Mira.
Posted 18 October 2010 - 12:31
Για τo kana team vs fried περιμενα κατι καλυτερο.
Οσο αφορα το arc σα συνολο, θα πω τα κλασσικα καλα παει.
Οτιδηποτε για το τελος εκτος απο το να γινει ο natsu S class.Τοτε θα dropαρω τη σειρα.
Posted 23 October 2010 - 18:39
Τριπλο chapter την επομενη βδομαδα... Holy Shit O___o
Posted 23 October 2010 - 19:02

edit:o gildartz δεν είχε χάσει το χέρι του

Posted 23 October 2010 - 19:17
Τωρα για το 3ο Chapetr next week i have no words.Ελπιζω να μην κανουν μια βδομαδα να το μεταφρασουν οι binktopia.
Ο Gildarts θηριο ομως,Γονατισε τον νατσου μονο με την μαγικη του δυναμη χωρις καμια τεχνικη.Αντε next chapter Mest.
ΥΓ Επεισης εδωσε ρεστα στο fanservice μες στην μεση της μαχης να σου το ακυρο καρε με την LuCa
Posted 23 October 2010 - 22:39

http://sockin.mybrute.com
http://s1.sfgame.gr/index.php?rec=39004
http://gr.grepolis.com/invite-58689-gr2
Posted 24 October 2010 - 01:02
Και εκεί που πίστευα ότι όπως λέει το παιδί από πάνω, πάμε για FAIL TAIL, τσουπ το 50. Εμένα με ικανοποίησε το πως το έδωσε ο Mishima. Μας έδειξε ότι ακόμα και ο Natsu έχει όρια...Τέλος πάντων,θα είναι πολύ φαιλ,από σεναριακής απόψεως,αν κερδίσει ο Natsu,τον Gildartz.Αλλά και πάλι,το FT πρόκειται για ένα shonnen του συρμού,οπότε τιποτα δεν θα με ξαφνιάσει....

Από τα καλύτερα κεφάλαια του manga... ανεβαίνουν πολύ οι προσδοκίες μου...

Edited by vtheofilis, 24 October 2010 - 01:09.
Posted 24 October 2010 - 01:19
Ποσο epic ηταν η φαση αλα super sayan?
Υ.Γ Οντως δεν ειχε χασει το χερι του? Τι εγινε εδω?
Posted 24 October 2010 - 02:14
Το charpter,μέτρησε πολύ και μας έδειξε σαφέστατα,πως ο Mashima ανήκει στην γενιά των mangaka που επηρεάστηκαν από τον Akira Toriyama.
Posted 24 October 2010 - 17:37
Σχετικά με τα κομμένα άκρα του Gildarts,ενδεχομένως να τον έχει βοηθήσει ο Makarov ή κάτι τέτοιο,τέλος πάντων....
Το charpter,μέτρησε πολύ και μας έδειξε σαφέστατα,πως ο Mashima ανήκει στην γενιά των mangaka που επηρεάστηκαν από τον Akira Toriyama.
Ειχε βαλει μηχανικο χερι κ ποδι απ'οτι θυμαμαι. Κι οταν εδειξε στο νατσου 1η φορα τι επαθε παλι ειχε ακρα κι ηταν μεταλλικα. Εξαλλου μια χαρα προχωραγε οταν πηγε στο guild. Κοιταξτε το αντιστοιχο τσαπτερ βαριεμαι να ψαχνω τωρα

3 τσαπτερς μαζεμενα, αυτα ειναι

Posted 24 October 2010 - 21:23
Λοιπον,επομενη φορα 3 chapters,μια χαρα

Posted 24 October 2010 - 21:30
Posted 25 October 2010 - 04:23
ισως οι Δρακοι οντως να ειναι δυνατοι αλλα λογω του οτι οι Dragon Slayers εχουν μια ιδαιτερη μαγεια η οποιαν ειναι Super effective σε Δρακους.Του στυλ αν αντι τον Gildarts ηταν ενας Δρακος αυτος θα ειχε φαει 100Χ ζημια.Εικασιες κανω φυσικα μην περιμενε οτι ντε και καλα θα γινει ετσι
Νομιζω οτι ειναι το αντιθετο οσον αφορα το super effective. Δηλαδη οι dragon slayers εχουν καλυτερη αμυνα απεναντι σε δρακους (λεπια). Ειδικα αν εχουν απεναντι τους δρακο ιδιου στοιχειου (πχ φωτια - φωτια)
Posted 25 October 2010 - 09:07
Posted 25 October 2010 - 17:12
Νομιζω οτι ειναι το αντιθετο οσον αφορα το super effective. Δηλαδη οι dragon slayers εχουν καλυτερη αμυνα απεναντι σε δρακους (λεπια). Ειδικα αν εχουν απεναντι τους δρακο ιδιου στοιχειου (πχ φωτια - φωτια)
Δεν νομίζω. Οι Dragon Slayers είναι μάγοι που έχουν τη δύναμη να νικούν τους δράκους. Γι' αυτό και, στο πρώτο κεφάλαιο, αν θυμάμαι καλά, η Lucy απορεί που δράκος δίδαξε στον Natsu τέτοιου είδους μαγεία. Όπως και να 'χει, είναι πολύ απλό να το συμπεράνει κάποιος από την ονομασία και μόνο.

(3 chapters next time, yahoo!