Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 5 Ψήφοι

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
3513 replies to this topic

#826 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2010 - 20:24

Είναι και το παλικαράκι που τον κυνηγάει τον Natsu...και πιστεύω πως εκεί θα αναπτυχθεί το main plot...

Και γιατι να μην ειναι cliffhanger του επομενου arc?
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#827 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLarisa,Greece

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2010 - 20:29

Με το ίδιο σκεπτικό γιατί να μην είναι το όραμα της γάτας cloffhanger?Δεν βγάζει πουθενά αυτό..το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε να δούμε:canthelp:

Δημοσιευμένη  εικόνα

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons

Even Death may die

Spoiler: MyAnimeList

#828 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2010 - 20:51

Ειναι cliffhanger ουτως και αλλως .Απλα η Kana ειναι η πρωταγωνιστρια.Αλλα θα μου πεις οτι στο οραμα της γατας εκει που υποφερει η Kana ειναι λογο του αγνωστου παιδιου.Lets w8 and see
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#829 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2010 - 16:27

http://mangastream.com/read/fairy_tail/90525568/1

It's out. Enjoy^

#830 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2010 - 17:06

Ελεος...λοιπον ας αποκλισουμε την ομαδα juvia x lisana και επισης η ομαδα elfman x evergreen εχει μεγαλες πιθανοτητες να χασει.Και η μαχη gildarts vs natsu ηταν πραγματικα ΕΛΕΟΣ!Και οι αντιδρασεις του happy βεβαια!(THERE IS A BUNCH OF NATSU'S!!!!)

#831 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2010 - 17:40

Εμένα μου άρεσε, το 204 ήταν γτπ με τις σεξι νο τζουτσου στρατηγικές αλλά η μάχη και τα spells του Gildartz τα σπάσανε άγρια.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#832 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2010 - 17:40

Δεν σε καταλαβαίνω. Μια χαρά την βρήκα την μάχη Natsu vs Gildarts. Αλλά όπως πάντα, στο τέλος ο Natsu θα νικήσει...
Επίσης θα ήθελα να επιστρέψουμε και στις άλλες μάχες. Ελπίζω να μην μας έδειξαν μόνο 2-3 σκηνές και μετά να μας δείξουν μόνο τα αποτελέσματα.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#833 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2010 - 17:44

Δεν νομίζω να νικήσει ο Natsu, μπορεί να του το χαρίσει ο Gildartz τιμητικά για την μάχη που έδωσε.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#834 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2010 - 17:59

μια χαρά chapter ήταν αλλά μου φάνηκε λίγο μικρό

#835 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2010 - 18:12

+1 στον Dragon
Μου αρεσε...

Παντως ο mashimo ζωγραφιζει ωραια chibi characters xD

2bbd14fc.jpg

#836 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2010 - 18:12

Χμμ....καλό Chapter,αν και ήταν λίγο creepy να βλέπεις τόσους πολλούς μικρούς Natsu !!! xaxaxa XD
Τέλος πάντων,θα είναι πολύ φαιλ,από σεναριακής απόψεως,αν κερδίσει ο Natsu,τον Gildartz.Αλλά και πάλι,το FT πρόκειται για ένα shonnen του συρμού,οπότε τιποτα δεν θα με ξαφνιάσει....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#837 HawkEyes

HawkEyes

Anime Newbie

• Members
  • 49 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2010 - 19:00

epic chap!!!!!:joyful:
Chibi Natsu's are epic!xD
νταξ ο Gildarts δεν παιζεται,εχει τοση δυναμη που καποιες φορες(οπως αυτη) δεν την ελεγχει :P
και οπως ειπατε και πιο πανω,μαλλον θα αφησει τον Natsu να νικησει λογω της καλης του μαχης

στο επομενο θα δουμε και τα αλλα ζευγαρια τι θα κανουν.παντως εγω λεω οτι ο Elfman και η αλλη θα χασουν,ενω η Juvia και η Lisanna θα περασουν.
"They chose their destiny,they changed the world..."

[SIGPIC]http://lulzimg.com/i5/311fa403.jpg[/SIGPIC]

#838 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2010 - 23:28

Όσο πάει γίνεται και καλύτερο. Όπως έχω ξαναπεί, είναι μακράν το πιο ενδιαφέρον arc μέχρι στιγμής. :thatsit:

Μου άρεσε πάρα πολύ η μάχη του Natsu με τον Gildartz. Πηγαίνει όπως ακριβώς την περίμενα : Ο Natsu ορμά συνεχώς και ο Gildartz αποκρούει δίχως καμία σοβαρή προσπάθεια. Οι ιδιότητες του τελευταίου (dissasembly) φαίνονται πολυ badass. Παρόλα αυτά, ο Natsu θα περάσει. Βρίσκω πολύ ύποπτο που ο Gildartz έχασε έστω και στιγμιαία τον έλεγχο της δύναμης του. Μήπως βρίσκεται πίσω απο αυτό εκείνο το αγόρι, το οποίο επηρεάζει κάπως την μάχη ώστε να πέρασει ο Natsu για να τον συναντήσει ; Θα δούμε. Αν συνεχιστεί αυτό βλέπω τον Gildartz να εγκαταλείπει φοβούμενος μήπως σκοτώσει καταλάθος τον Natsu μιας και ο τελευταίος δεν τα παρατά ποτέ. Για εμένα αυτή θα ήταν ικανοποιητική εξήγηση και έτσι θα μπορούσα να δεχτώ το πέρασμα του Natsu στον επόμενο γύρο.

Η Jubia μου έπεσε με την Erza. Contrary to the common belief, πιστεύω πως η Jubia θα περάσει. Είναι πολύ δυνατή, μην ξεχνάτε πως στην Phantom ήταν S-class mage. Επίσης δεν βλέπω και την Erza να πολεμά πολύ σοβαρά. Μήπως επειδή χρωστά και αυτή προσωπική χάρη στην Jubia η οποία ήταν μέλος της ομάδας που σταμάτησε τον Gerard στο Tower of Paradise.

Στο τέλος να δείτε πως απο τους S-μάγους, μόνο η Mirajane θα νικήσει την μάχη της. Επίσης, παρόλο που έπεσα έξω σχεδόν σε όλα τα ζευγάρια, θα τολμήσω να πω πως σύντομα θα δούμε Gray vs Gajeel (πολύ ενδιαφέρουσα μάχη:if: ) και πως ο Mest θα πάρει το quiet path. Αν ο Gray πετύχει σε μάχη, πιστεύω πως θα αποκλειστεί (δυστυχώς).

#839 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2010 - 02:25

καλα οσο ειδαμε απο την μαχη νατσου ηταν πολυ καλη! ειδικα το τελος ειχε απειρο γελιο :P

man... dozens of natsus... εφιαλτης :P

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#840 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2010 - 04:55

Το τσάπτερ είχε πλάκα, μην το αδικείτε.:hahaha:
Για εμένα, μόνο και μόνο που έδειξε αυτή την εικόνα, ήταν απλά επικό.:lovulovu: :nbleed:
Spoiler:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.