Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2010 - 20:27
Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2010 - 20:28
Οντως bixlow και friend λογικα εξω.
Πραγματικα φενετε επικο arc.
Gogo levy, Gazzile!
Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2010 - 20:33

O mest&wendy and Levy&Gajeel ειναι τελεια ζευγαρια αλλα σιγα μην νικησουν αφου ο Mashima σπρωχνει την Lucy&Kana γ την S-class. Ηδη πηραν πολυ screentime σε αυτο το arc!
Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2010 - 20:33
Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2010 - 20:39

Η πρώτη φάση του διαγωνισμού φαίνεται ωραία. Μάλλον θα χάσουν οι Fried & Bixlow, αν και θα προτιμούσα να κέρδιζαν.
Λυπάμαι πάντως αυτόν που θα πολεμήσει τον Gildarts.

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2010 - 21:10
Ωστόσο να δω πως θα τα βγάλουν πέρα με Fried και Bixlow, όπως τόνισε και ο mangaka η μια δεν μπόρεσε καν να αγγίξει τον άλλο και η άλλη χωρίς τον Loki θα τα βρει σκούρα! Ελπίζω πως έχει ήδη κάποια καλή ιδέα στο μυαλό του και σε κάθε περίπτωση θα μιλάμε για δύσκολη μάχη.
Πάω πολύ και Gazille-Levy και Juvia-Lisanna πάντως και σε κάθε περίπτωση μόνο ο Natsu ελπίζω να μην νικήσει, άλλωστε ο τίτλος δεν του χρειάζεται, κατά κάποιον τρόπο είναι ήδη S-class wizard.
Εύγε και στο fanservice once again. Η σειρά έχει βρει τον δρόμο της πια ευτυχώς.
Καλύτερη ατάκα:
- Aren't you hot in that, Juvia?
- No, but if I had to say... Gray-sama's naked body looks hot! XD
Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2010 - 22:54

Ζεστό ξεκίνημα... ξαναείδαμε τις ομάδες στον κόσμο τους.
Nα πω την αλήθεια θέλω πάρα πολύ να δω τον Natsu στο quiet road.Όχι μόνο για να μην δούμε και άλλη μάχη του, αλλά και για να δω την φάτσα του να ξενερώνει άγρια

Ενδιαφέρουσα η πρώτη μάχη. Aποκορύφωμα το τελευταίο panel.
Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2010 - 00:23
EΠΟΣ
ΥΓ Kana x Lucy FTW
Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2010 - 00:41
Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2010 - 02:52

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2010 - 22:08
Παντως μου αρεσε πολυ που πολεμουσαν για το ποιος θα φτασει πρωτος στο νησι...
Επισης ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ο mest και η wendy πηγαν στον δρομο που δεν θα πολεμησουν κανεναν...Δεν ξερω για εσας.
Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2010 - 00:40
Τι πορωτική που έχει γίνει η σειρά πάλι... μια fanservice, μια διαφορετικότητα που έχουν οι χαρακτήρες (τρόποι που επέλεξαν όλοι για να φτάσουν στο νησί), μια βλέπουμε που όλοι θέλουν να γίνουν S-class και οπότε υπάρχει το competition και, απ' όσο δείχνουν όλα, Lucy-Kana θα νικήσουν στο τέλος, μιας και είναι και σε πιο μειονεκτική θέση (και ναι, κι εγώ αυτές υποστηρίζω).
Ωστόσο να δω πως θα τα βγάλουν πέρα με Fried και Bixlow, όπως τόνισε και ο mangaka η μια δεν μπόρεσε καν να αγγίξει τον άλλο και η άλλη χωρίς τον Loki θα τα βρει σκούρα! Ελπίζω πως έχει ήδη κάποια καλή ιδέα στο μυαλό του και σε κάθε περίπτωση θα μιλάμε για δύσκολη μάχη.
Πάω πολύ και Gazille-Levy και Juvia-Lisanna πάντως και σε κάθε περίπτωση μόνο ο Natsu ελπίζω να μην νικήσει, άλλωστε ο τίτλος δεν του χρειάζεται, κατά κάποιον τρόπο είναι ήδη S-class wizard.
Εύγε και στο fanservice once again. Η σειρά έχει βρει τον δρόμο της πια ευτυχώς.
Καλύτερη ατάκα:
- Aren't you hot in that, Juvia?
- No, but if I had to say... Gray-sama's naked body looks hot! XD
Exactly. +1 Με όλο το πόστ.
Αυτά είναι
ιδρωμένα κορμιά, έτοιμα για δράση.
Ζεστό ξεκίνημα... ξαναείδαμε τις ομάδες στον κόσμο τους.
Nα πω την αλήθεια θέλω πάρα πολύ να δω τον Natsu στο quiet road.Όχι μόνο για να μην δούμε και άλλη μάχη του, αλλά και για να δω την φάτσα του να ξενερώνει άγρια
Ενδιαφέρουσα η πρώτη μάχη. Aποκορύφωμα το τελευταίο panel.

Και εγώ αυτό σκέφτηκα για το Καλοκαίρι. Να πάει στο ήσυχο δρόμο και τι στον κόσμο.
(Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ την ομάδα που θα συναντήσει τον Gildards.)
Επίσης στο τσάπτερ όλοι υποτίμησαν την Mira.
You ugly, cruel, freaking bastards! Prepare for the deathly, bloodthirsty, bonebreaker, stunning and beautiful MiraJane.

Όπως προαναφέρθηκε το άρκ αναμένεται επικότατο. Μεγάλη αγωνία.
Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2010 - 19:09
Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2010 - 19:34
Gildarts is my new background

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2010 - 19:39
Spoiler:
τι λες ρε ? ηταν και πολυ ουαου τσαπτερ...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 10 Οκτώβριος 2010 - 01:26