Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 5 votes

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
3513 replies to this topic

#781 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 25 September 2010 - 14:53

Το πολύ-πολύ να κάνει πέρα,για να κερδίσει η Cana,μιας και απ'ότι φαίνεται,θα είναι η πρωταγωνίστρια του Chapter.

Posted Image

#782 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 25 September 2010 - 15:38

Εγω παλι πεθαινω να μαθω τι ειπε στη Lucy και την εκανε να αντιδρασει ετσι. Επισης θελω να δω τι μπορει να κανει ο Mest.

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#783 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 25 September 2010 - 18:25

Λοιπον,τελικα οσοι ηταν δυνατοι και δεν πηγαν στο exam τελικα θα πανε ως βοηθoι...Λοιπον αυτο ειναι καλο,μιας και θα ειναι μια μαχη των δυνατοτερων του fairy tail εκτος των s-class.

Επιδης αναρωτιεμαι τι μαγειες κανει ο mest,λογικα θα ειναι παρομοιο με του mystgun ή κατι τετοιο.Αναφερθηκε οτι στο προηγουμενο exam παραλιγο να νικησει...

#784 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 26 September 2010 - 13:51

Ευελπιστω να γινει η εκπληξη και να παρει ο freed τη θεση.

qzMHWHd.png

#785 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 26 September 2010 - 15:24

Εγω ειμαι με gazzile x levi. :D

Το arc αναμενεται επικοτατο :D

2bbd14fc.jpg

#786 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 26 September 2010 - 18:53

Great, θα γεμίσουμε με Gray x Loki yaoi fanarts. :P
Αν και δεν κατάλαβα γιατί έχει διαφορερικά μαλλιά τώρα.
Πάντως έγινε πολύ καλή κατανομή ζευγαριών. Με ποιο να᾽ μαι, με ποιο να᾽ μαι...?
Βλἐποντας την Cana και την Lucy στην μπανιέρα, δεν χρειάζεται και πολύ σκεψή...
Οπὀτε Cana x Lucy for me! <3

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#787 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 26 September 2010 - 19:55

Μόνο απο το πόσο "coolness" βγάζει το ζευγάρι Gray-Loke καταλαβαίνεις πως ο πρώτος μάλλον θα αποτύχει να γίνει S-class wizard. Ούτε και τον Natsu τον βλέπω να νικά αφού ο Mashima πέρα απο λόγους ισορροπίας με τον Gray, η συγκεκριμένη είναι μια πλοκή στην οποία δεν χρειάζεται απαραίτητα να πρωταγωνιστήσει και πάλι αυτός σε αυτόν τον τομέα της ιστορίας. Επίσης για διάφορους λόγους αποκλείω τα ζευγάρια Freed-Bixlow και Elfman - ...με την άλλη με τα γυαλιά.

Τα ζευγάρια Mest - Wendy και Levy - Gazille φαίνoνται ισορροπημένα και πολύ δυνατά ενώ καλές πιθανότητες έχουν Cana-Lucy. To θέμα είναι πως αφού ξέρουμε οτι ο διαγωνισμός θα "στραβώσει" και θα ξεφύγει απο τα "αθλητικά πλαίσια", προβλέπω την cliche' λύση του να δώσουν S-class σε περισσότερους απο έναν μάγους.

YΓ : Αχα ξέχασα και το ζευγάρι Juvia-Lisana. Και αυτές έχουν καλές πιθανότητες για νίκη. Υποστηρίζω αυτό το ζευγάρι ;)

Edited by Black Kaiser, 26 September 2010 - 20:21.

#788 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 26 September 2010 - 23:57

Cana+Lucy gonna win

That.

Ευελπιστω να γινει η εκπληξη και να παρει ο freed τη θεση.

Και εγώ αυτό θέλω :if: Τον λατρεύω τον Fried(είναι ο αγαπημένος μου αρσενικός χαρακτήρας στο μάνγκα). Αν και τον έβαλε μόνο και μόνο για την ικανότητα του. Σιγά μην νικήσει.

Αλλά, μόνο και μόνο για την συνοχή της ιστορίας, όπως λέει και η Μαύρη Μπύρα (:P) θα νίκησει το ζευγάρι Cana-Lucy. Έτσι όπως είναι τοποθετημένα τα ζευγάρια λογικό είναι να χάνουμε τον μπούσουλα όσον αφορά τον νικήτη, αλλά επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι η Lucy είναι και η πρωταγωνίστρια. Το καλοκαίρι φαίνεται ότι θα νικήσει (σαν πρωταγωνιστής και αυτός), αλλά το όραμα... Αυτό το όραμα.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#789 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 27 September 2010 - 00:01

Cana x Lucy yuri fanart βγηκαν? :hehehe:
Α θελω και Levi x Ganjeel fanart
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#790 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 27 September 2010 - 15:31

Έφτασα και εγώ ongoing...yay :P

Λοιπόν..το τελευταίο arc ήταν αρκετά όμορφο αλλά παράξενο ως προς ότι μου άφησε μια αίσθηση που δεν μπορώ να την εξηγήσω. Ενώ μου άρεσε κάτι μου την έσπαγε σε αυτό ενδόμυχα... Όμορφο και απόμακρο όπως ένα άλλο αγαπημένο που arc σε ένα άλλο αγαπημένο μου manga.
Στο τέλος με χάλασε μόνο η δύναμη της Charle γιατί δεν μου αρέσουν οι πιθανές αξιοποιήσεις της εκτός από το hangcliffer που ήδη μας παρουσιάστηκε.
Και φυσικά ενώ μου αρέσει η Lisa με ξένισε ο τρόπος που επέστρεψε.

Το καινούργιο arc είναι όντως πολλά υποσχόμενο αλλά μένει να δούμε και την φύση του διαγωνισμού. Τα ζευγαράκια είναι ωραία αλλά ο Natsu την είδε πολύ "handicap" με τον Happy. Θα τον βοηθήσει κάπως ο mangaka λογικά, κάνοντας τον Happy cheat :P
Οι 2 νέοι χαρακτήρες, καλός και κακός, είναι αν μη τι άλλο cool.

PS: Λατρεύω Lily και χαζοχαρούμενο Gazeel
PPS: FFS scanlators/translators διαλέξτε έναν #*%^ τρόπο γραφής κάποιων χαρακτήρων (πχ Gazeel). Τους διαβάζω αλλιώς κάθε 2ο-3ο chapter...:sigh2:

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#791 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 27 September 2010 - 19:44

Ενώ μου άρεσε κάτι μου την έσπαγε σε αυτό ενδόμυχα... Όμορφο και απόμακρο όπως ένα άλλο αγαπημένο που arc σε ένα άλλο αγαπημένο μου manga.

One piece skypiea ? >.>

PS: Λατρεύω χαζοχαρούμενο Gazeel

Και ποιος δεν τον λατρευει xD Ενασ μεταλας-like να χαζοχερεται!:kakaka:

Εγω περιμένω μια μικρη εξιλεωση απο τον mashima...Δεν μου αρεσε καθολου το edolas arc.... Περιμένω πολλα απο αυτο το arc και επισης περιμένω shonen jump , fairy tail vol.1 και βρηκαν να κανουν τωρα απεργια οι φορτηγατζηδες :sadist:

v4kFmx.png

#792 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 posts
  • LocationLarisa,Greece

Posted 30 September 2010 - 21:10

Το μόνο σιγούρο είναι πως ο πρωταγονιστής θα είναι και πάλι ο Natsu..δεν πιστεύω να ξεχάσατε τον τυπάκο που τον ψάχνει....

Posted Image

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons

Even Death may die

Spoiler: MyAnimeList

#793 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 02 October 2010 - 20:16

Έξω το 203. Enjoy.
http://mangastream.com/read/fairy_tail/30567380/1

#794 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 02 October 2010 - 20:21

Perviness σε ολο το μεγαλειο της. :hihi2:

Posted Image

#795 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 02 October 2010 - 20:27

Παίζει να είναι μακράν το πιο ενδιαφέρον arc απο ότι φαίνεται μέχρι στιγμής. Κρίμα μόνο που ξεκινούν οι μάχες τόσο γρήγορα και όχι μετά απο κάποιου είδους εξερεύνηση στο νησί.

Η λογική λέει πως εκτός και αν δεν διακοπεί καπως η μάχη, Fried και Bixlow είναι εκτός.

Edited by Black Kaiser, 02 October 2010 - 21:31.