Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 25 September 2010 - 14:53
Posted 25 September 2010 - 15:38
Devils don't ask favors from God
Posted 25 September 2010 - 18:25
Επιδης αναρωτιεμαι τι μαγειες κανει ο mest,λογικα θα ειναι παρομοιο με του mystgun ή κατι τετοιο.Αναφερθηκε οτι στο προηγουμενο exam παραλιγο να νικησει...
Posted 26 September 2010 - 13:51
Posted 26 September 2010 - 15:24

Το arc αναμενεται επικοτατο

Posted 26 September 2010 - 18:53

Αν και δεν κατάλαβα γιατί έχει διαφορερικά μαλλιά τώρα.
Πάντως έγινε πολύ καλή κατανομή ζευγαριών. Με ποιο να᾽ μαι, με ποιο να᾽ μαι...?
Βλἐποντας την Cana και την Lucy στην μπανιέρα, δεν χρειάζεται και πολύ σκεψή...
Οπὀτε Cana x Lucy for me! <3
*waving intensifies*
Posted 26 September 2010 - 19:55
Τα ζευγάρια Mest - Wendy και Levy - Gazille φαίνoνται ισορροπημένα και πολύ δυνατά ενώ καλές πιθανότητες έχουν Cana-Lucy. To θέμα είναι πως αφού ξέρουμε οτι ο διαγωνισμός θα "στραβώσει" και θα ξεφύγει απο τα "αθλητικά πλαίσια", προβλέπω την cliche' λύση του να δώσουν S-class σε περισσότερους απο έναν μάγους.
YΓ : Αχα ξέχασα και το ζευγάρι Juvia-Lisana. Και αυτές έχουν καλές πιθανότητες για νίκη. Υποστηρίζω αυτό το ζευγάρι

Edited by Black Kaiser, 26 September 2010 - 20:21.
Posted 26 September 2010 - 23:57
Cana+Lucy gonna win
That.
Και εγώ αυτό θέλωΕυελπιστω να γινει η εκπληξη και να παρει ο freed τη θεση.

Αλλά, μόνο και μόνο για την συνοχή της ιστορίας, όπως λέει και η Μαύρη Μπύρα (

Posted 27 September 2010 - 00:01

Α θελω και Levi x Ganjeel fanart
Posted 27 September 2010 - 15:31

Λοιπόν..το τελευταίο arc ήταν αρκετά όμορφο αλλά παράξενο ως προς ότι μου άφησε μια αίσθηση που δεν μπορώ να την εξηγήσω. Ενώ μου άρεσε κάτι μου την έσπαγε σε αυτό ενδόμυχα... Όμορφο και απόμακρο όπως ένα άλλο αγαπημένο που arc σε ένα άλλο αγαπημένο μου manga.
Στο τέλος με χάλασε μόνο η δύναμη της Charle γιατί δεν μου αρέσουν οι πιθανές αξιοποιήσεις της εκτός από το hangcliffer που ήδη μας παρουσιάστηκε.
Και φυσικά ενώ μου αρέσει η Lisa με ξένισε ο τρόπος που επέστρεψε.
Το καινούργιο arc είναι όντως πολλά υποσχόμενο αλλά μένει να δούμε και την φύση του διαγωνισμού. Τα ζευγαράκια είναι ωραία αλλά ο Natsu την είδε πολύ "handicap" με τον Happy. Θα τον βοηθήσει κάπως ο mangaka λογικά, κάνοντας τον Happy cheat

Οι 2 νέοι χαρακτήρες, καλός και κακός, είναι αν μη τι άλλο cool.
PS: Λατρεύω Lily και χαζοχαρούμενο Gazeel
PPS: FFS scanlators/translators διαλέξτε έναν #*%^ τρόπο γραφής κάποιων χαρακτήρων (πχ Gazeel). Τους διαβάζω αλλιώς κάθε 2ο-3ο chapter...

Posted 27 September 2010 - 19:44
Ενώ μου άρεσε κάτι μου την έσπαγε σε αυτό ενδόμυχα... Όμορφο και απόμακρο όπως ένα άλλο αγαπημένο που arc σε ένα άλλο αγαπημένο μου manga.
One piece skypiea ? >.>
PS: Λατρεύω χαζοχαρούμενο Gazeel
Και ποιος δεν τον λατρευει xD Ενασ μεταλας-like να χαζοχερεται!

Εγω περιμένω μια μικρη εξιλεωση απο τον mashima...Δεν μου αρεσε καθολου το edolas arc.... Περιμένω πολλα απο αυτο το arc και επισης περιμένω shonen jump , fairy tail vol.1 και βρηκαν να κανουν τωρα απεργια οι φορτηγατζηδες

Posted 30 September 2010 - 21:10
That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons
Even Death may die
Posted 02 October 2010 - 20:21

Posted 02 October 2010 - 20:27
Η λογική λέει πως εκτός και αν δεν διακοπεί καπως η μάχη, Fried και Bixlow είναι εκτός.
Edited by Black Kaiser, 02 October 2010 - 21:31.