Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Started By
kokotas
, Nov 18 2006 21:01
3513 replies to this topic
Posted 09 May 2009 - 15:36
Μου αρεση πως εξελιζετε στα τελευτεα chapter πραγματικα η ιστορια. Αυτο που απορω ειναι η
Spoiler:
Posted 26 May 2009 - 23:34
Πάντως τα τελευταία chapter τα σπάνε απίστευτα, με τέτοιες εξελίξεις αξίζει να γίνει anime.
Posted 26 May 2009 - 23:50
Πάντως τα τελευταία chapter τα σπάνε απίστευτα, με τέτοιες εξελίξεις αξίζει να γίνει anime.
Όσο περισσότερο αργεί τόσο καλύτερο θα βγει το anime.

Posted 27 May 2009 - 05:05
καλα αυτο το chapter ηταν....!! φοβερο!!!!
αν κ μ την σπαει το γεγονος οτι
αν κ πιστευω πως
next chapter will own!!!! πολυ μαχη προβλεπεται!
αν κ μ την σπαει το γεγονος οτι
Spoiler:
αν κ πιστευω πως
Spoiler:
next chapter will own!!!! πολυ μαχη προβλεπεται!
Posted 27 May 2009 - 10:37
Καλά μας τα χει κάνει τσουρέκια με αυτόν τον
Spoiler:
Posted 02 June 2009 - 00:58
Posted 09 June 2009 - 21:15
Παιδια και πριν το ακουσω απο αλλους το ειχα καταλαβει οτι εμοιαζε με το One Piece ως προς το σχεδιο και τους χαρακτηρες(Lucy-Nami , Gray-Sanji , Natsu-Luffy) κλπ , κλπ -----> το manga τα σπαει ΤΕΛΟΣ

Posted 09 June 2009 - 21:55
Λόγω των ομοιοτήτων του στο σχέδιο με το OP (big fan) και μιας και από καιρό το είχα ακούσει, το κατέβασα πριν λίγο καιρό, αλλά δεν το ξεκίνησα ακόμη, και έριξα μερικές ματιές να δω αν θα με τραβήξει.
Καταρχάς να δηλώσω ότι μου άρεσε το concept και το σχέδιο, μιας και μου θύμισε OP ως ένα βαθμό, χωρίς να είναι καρμπόν αντιγραφή όμως.
Κατά δεύτερον, κατά πολύ παράξενο λόγο, ενώ νόμιζα θα μου άρεσε η Erza εδώ πέρα, έχοντάς την δει εδώ κι εκεί (νόμιζα η αναλογία πήγαινε Lucy-Nami, Erza-Robin, στο περίπου πάντα), τελικά βρέθηκα να προτιμάω Lucy, εμφανισιακά πάντα... πρέπει να είναι από τις πιο όμορφες animanga γυναίκες χαρακτήρες που έχω δει!
Δεν ξέρω για τις ιστορίες τους ή χαρακτήρες, αλλά η Erza μου φάνηκε πολύ σκληροτράχηλη για γυναίκα (πιο πολύ από Robin, αν και πιο αστεία γενικά), ενώ η Lucy πιο όμορφη και λιγότερο bitchy από την Nami... δηλώνω fan ως τώρα, εκτός κι αν τελικά αλλάξω άποψη διαβάζοντάς το!
Όσο για Natsu, απ' όσο τον έκοψα, πέρα από μια φάση που τον είδα να κρατάει την γροθιά του με το άλλο χέρι και αυτό μου θύμησε τρομερά Luffy:
Ουσιαστικά αν κατάλαβα καλά (και δεν κάνω λάθος), όπως έχουμε shounen με πειρατές (one piece), ninja (naruto), shinigami (bleach), εξορκιστές (d.gray-man) κοκ, αυτό είναι η αντίστοιχη έκδοση με ιππότες και μαγεία!
Will read in the summer... και μακάρι να βγεί σε anime κάποτε!
Καταρχάς να δηλώσω ότι μου άρεσε το concept και το σχέδιο, μιας και μου θύμισε OP ως ένα βαθμό, χωρίς να είναι καρμπόν αντιγραφή όμως.
Κατά δεύτερον, κατά πολύ παράξενο λόγο, ενώ νόμιζα θα μου άρεσε η Erza εδώ πέρα, έχοντάς την δει εδώ κι εκεί (νόμιζα η αναλογία πήγαινε Lucy-Nami, Erza-Robin, στο περίπου πάντα), τελικά βρέθηκα να προτιμάω Lucy, εμφανισιακά πάντα... πρέπει να είναι από τις πιο όμορφες animanga γυναίκες χαρακτήρες που έχω δει!

Δεν ξέρω για τις ιστορίες τους ή χαρακτήρες, αλλά η Erza μου φάνηκε πολύ σκληροτράχηλη για γυναίκα (πιο πολύ από Robin, αν και πιο αστεία γενικά), ενώ η Lucy πιο όμορφη και λιγότερο bitchy από την Nami... δηλώνω fan ως τώρα, εκτός κι αν τελικά αλλάξω άποψη διαβάζοντάς το!

Όσο για Natsu, απ' όσο τον έκοψα, πέρα από μια φάση που τον είδα να κρατάει την γροθιά του με το άλλο χέρι και αυτό μου θύμησε τρομερά Luffy:
Spoiler:
... από χαρακτήρα μου φάνηκαν πολύ διαφορετικοί και μου άρεσε αυτό.Ουσιαστικά αν κατάλαβα καλά (και δεν κάνω λάθος), όπως έχουμε shounen με πειρατές (one piece), ninja (naruto), shinigami (bleach), εξορκιστές (d.gray-man) κοκ, αυτό είναι η αντίστοιχη έκδοση με ιππότες και μαγεία!
Will read in the summer... και μακάρι να βγεί σε anime κάποτε!

Posted 19 June 2009 - 15:36
οντως ηταν αρκετα καλο...
ο σχεδιασμος των μαχων δεν μου αρεσει και τοσο αλλα ισως φταει οτι μοιαζει με wan pisu και περιμενω κατι αναλογο...
οσο για το στορυ καλα παει.αντε να δουμε τι συμβαινει με τους δρακους, αν και δε το βλεπω αν δεν περασουν καμια 100αρια τσαπτερ να μαθουμε.
ο σχεδιασμος των μαχων δεν μου αρεσει και τοσο αλλα ισως φταει οτι μοιαζει με wan pisu και περιμενω κατι αναλογο...
οσο για το στορυ καλα παει.αντε να δουμε τι συμβαινει με τους δρακους, αν και δε το βλεπω αν δεν περασουν καμια 100αρια τσαπτερ να μαθουμε.
Posted 23 June 2009 - 17:14
Μυριζομαι ανιμε... κριμας...
Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things
Posted 23 June 2009 - 17:25
Προέκυψαν τίποτα νέες πληροφορίες για anime ? Το 140 για όποιον ενδιαφέρεται πάντως υπάρχει εδώ http://mangahelpers.com/s/i-eat-manga/readonline/36580/1