Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 5 Ψήφοι

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
3513 replies to this topic

#301 Wofer

Wofer

Dragon's tear

• Members
  • 95 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2010 - 11:19

Εγω πιστευω οτι θα παλεψει η Ερζα με τον εαυτό της
KORE DE OWARI DA!!

#302 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 16:37

Truth to be said, το "abolish all magic guilds" δεν ειναι και η πιο δημοκρατικη αποφαση ever.......περισσοτερο για rebels και evil king last arc boss πρεπει να ειναι.Παντως δε ξερω για εσας αλλα εχω βαρεθει να τελιωνει καθε arc με Happy ending.....για μια φορα ηθελα να δω τους καλους να τρωνε ξυλο και το ειχα σιγουρο οτι αν μας εδειχνε τον black dragon θα ειχαμε ενα λιγοτερο αισιοδοξο τελος.

Παντως τα προηγουμενα arc ειχαν μπει καλυτερα απο αυτο.

Το προηγουμενο arc δεν τελειωσε με happy ending...αντιθετα,gerard και richard πηγαν φυλακη.

Απο οτι καταλαβα,μιας και δνε ειναι ολα αναποδα αλλα διαφορετικα σε αυτον τον κοσμο,πολλοι που ηταν μελη του ft στο earthland δεν ειναι τωρα στο ft και αντιθετα...αναρωτιεμαι αν ειναι ο gildarts,o luxus ή ο makarov σε αυτο το fairy tail...εμενα η lucy μου φανηκε για master παντως!

Εdras Gray=Φοραει πολλα ρουχα,ειναι καλος ανθρωπακος και πολυ καλος φιλος του natsu...αυτος τουλαχιστον ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ αναποδος απο τον gray του Earthland!!!!!

Jet+Droy=Δυνατοτεροι του ft!!!!Αυτο με ξαφνιασε τελειως!!!!Τι σοι μαγικα θα χρησιμοποιουν τωρα!!!

Ακομα αναρωτιεμαι τι εγινε ο gazille και ο gildarts...ο gildarts υπαρχει πιθανοτητα να ειναι και αυτος σε αυτον τον γιγαντιο κρυσταλλο,αλλα μπορει να ειχε φυγει απο την πολη,μιας και δεν τον ειδαμε πριν γινει η μεταφορα προς το edras...ο gazille ειναι dragon slayer,οποτε λογικα θα ειναι ακομα στο Earthland...αλλα ποιος ξερει...μπορει να εμαθε να βγαζει φτερα δρακου και να πηγε στο edras!!!

#303 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2010 - 16:49

τι εγινε? τσαπτερ δεν παιζει αυτην την εβδομαδα?

2bbd14fc.jpg

#304 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2010 - 18:19

Μαλλον οχι

#305 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2010 - 22:47

Εχει chapter, Πριν λιγο βγηκε το raw.

qzMHWHd.png

#306 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2010 - 22:59

Παλι καλα γιατι τρομαξα!:hot: Υπαρχει link?

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#307 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 00:01

http://www.raw-paradise.com/
Για το raw βρες το fairy tail 171 και κατέβασε...
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#308 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 18:33

ΒΓΗΚΕΕΕΕ!!!!!!
http://www.onemanga.com/Fairy_Tail/171/01/

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#309 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 19:51

Spoiler:

#310 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 19:56

το μαστιγιο ειναι το πιο ξενερωτικο ... μαλλον τωρα ελεγχει αγελαδες αντι τον μινοταυρο .
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#311 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 20:21

Καλό το τσάπτερ. Την παράσταση την έκλεψε η Λούσι (την οποία όσο περνάει ο καιρός την λατρεύω ακόμα περισσότερο, δεν ξέρω το γιατί), αν και δεν μου πολύ άρεσε το όπλο της. Ευτυχώς που δεν είναι κάτι χειρότερο.

Τώρα ως αναφορά την ιστορία έχω πολλές απορίες και νομίζω ότι θα την κάνει αρκετά τσάπτερ. Φαίνεται ότι θέλει να δουλέψει πολύ ρε παιδί μου...

Οψώμεθα στην συνέχεια.

Larsaka-kun :kakaka:θα συμφωνήσω απόλυτα. Ποτέ δεν μου άρεσε το Star Wars. Αυτό μου ψιλοθύμησε και ψιλοξενέρωσα.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#312 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 02:13

Lol lucy tsundere με Lazer Μαστιγιο...Να και κατι που δεν περιμενα να δω....

Περιμενα να ειναι καπιος γνωστος ο King του edoras, ισως βεβαια να ειναι και καποιος σε προχωρημενη ηλικια, αλλα δε μου θυμιζει κανεναν.

qzMHWHd.png

#313 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 04:34

Μία λέξη για αυτό το chapter

ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Δημοσιευμένη  εικόνα

#314 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 11:59

βαρετο τσαπτερ..η μονη καλη πληροφορια ειναι οτι δεν μπορουνα να χρησιμοποιησουν magic! η lucy apo το star wars ηρθε? XD

2bbd14fc.jpg

#315 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2010 - 17:36

Μου φενεται περιεργο οτι αυτους που δουλευουν για τον edras king δεν τους εχουμε ξαναδει,με εξαιρεση την erza...ακομα,τωρα μου ηρθε μια απορια:Πως γινεται να εχουν ολοι τα ιδια ονοματα και στο edras και στο earthland?Λογικα θα επρεπε να τους δινουν αλλα ονοματα οι γονεις τους!Εξαιρεση ειναι σε αυτο ο mistgun,ο οποιος φενεται οτι ειναι το edras version του τζερρυ,αλλα και αυτος ειπε οτι παλια νομζε οτι τον λενε gerard!!!Τι διαολο συμβαινει εδω????:madtodeath:Περιμενω για το επομενο chapter...